Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Kajtek godzinę temu rzucił sie na jedzenie.
Rano dostał kropówkę i zastrzyki. Całkiem dobrze sobie radzi na trzech łapkach.
Muszę sie choć z godzinkę zdrzemnąć, bo padam. Miałam problemy z dojechaniem do domu, tak mi się oczy zamykały.
Femka pisze:Trzymaj się, CoToMa
jeśli Kajtek fizycznie dochodzi do siebie, to odetchnij z ulgą, bo na trzech łapkach kot świetnie sobie poradzi.
Całe szczęście, że to tylko amputacja łaputki, bo jak przeczytałam pierwszego posta Trawy, miałam całkiem katastroficzną galopadę myśli.
trawa11 pisze:Femka pisze:Trzymaj się, CoToMa
jeśli Kajtek fizycznie dochodzi do siebie, to odetchnij z ulgą, bo na trzech łapkach kot świetnie sobie poradzi.
Całe szczęście, że to tylko amputacja łaputki, bo jak przeczytałam pierwszego posta Trawy, miałam całkiem katastroficzną galopadę myśli.
bo ja napisałam to co mi CoToMa Nna gg napisała ,bo tez tak dramatycznie zabrzmiałoale dobrze ,ze powolutku Kajtek dochodzi do siebie .
Na trzech łapkach poradzi sobie,coś na ten temat wiem,juz w tej kwestii mam spore doswiadczenie
![]()
CoToMaobowiązkowo nakazuje Ci teraz odpoczać
trawa11 pisze:Ja wiem tylko ,ze Kajtek powoli dochodzi do siebie,a CoToMa była nie dośc ze bardzo dzisiaj zabiegana ,to jeszcze potwornie wymęczona
MaryLux pisze:CoToMa, mogę się z Tobą zamienić na głowy. Uczciwie uprzedzam, że moja też migrenowa, a na dokładkę mądra inaczej.
trawa11 pisze:MaryLux pisze:CoToMa, mogę się z Tobą zamienić na głowy. Uczciwie uprzedzam, że moja też migrenowa, a na dokładkę mądra inaczej.
co to znaczy mądra inaczej?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 93 gości