Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Izabela pisze:Femka pisze:Izabela pisze:Femka pisze:Izabelo, byłoby bardzo ładnie, gdybyś najpierw-zanim zaczniesz zbierać kolejne pieniądze, rozliczyła się z licytacji karmy rc renal. Na Twoją przesylke Pani Danusia czeka równy miesiąc.
Femko, karme , ktora wystawilam na bazarku, z ktorej pieniadze poszly na barakowoz ( pieniadze zbieraly dziewczyny z bydgoszczy nie ja) wyslalam wraz z dodatkowym upominkiem od siebie ( dodatkowe papu) do p.Danusi.
Chcialam pomoc a dostalam na pw opieprzod Ciebie, nieladnie.
Nie zbieram zadnych pieniedzy na Arniego, wszystko ma Anka. Nie wzielam z tej puli ani zlotowki wiec nie rozumiem Twoich pretensji. Najpier doczytaj watek a pozniej mow cos na ten temat. W Gdyni jest duzo potrzebujacych kotow, znalazlam jednak miejsce dla Arniego, nie dlatego zeby sie z tym obnosic i zbierac gratulacje tylko, zeby po prostu pomoc. Smutne.
Pojde na poczte i dowiem sie co z paczka.
to nie miejsce na załatwianie tej sprawy. Natychmiast po jej wyjaśnieniu również tutaj sprostuję. Resztę wyjaśniam na PW.
Czekam na sprostowanie Femka.
Bardzo proszę, zgodnie z obietnicą.
Izabela wysłała przesyłkę w terminie, który obiecała. Dzisiaj natomiast udostępniła wgląd w dowód nadania, co ostatecznie rozwiewa podejrzenia, iż karmy nie wysłała.
gisha pisze:Femka pisze:Izabela pisze:Femka pisze:Izabela pisze:Femka pisze:Izabelo, byłoby bardzo ładnie, gdybyś najpierw-zanim zaczniesz zbierać kolejne pieniądze, rozliczyła się z licytacji karmy rc renal. Na Twoją przesylke Pani Danusia czeka równy miesiąc.
Femko, karme , ktora wystawilam na bazarku, z ktorej pieniadze poszly na barakowoz ( pieniadze zbieraly dziewczyny z bydgoszczy nie ja) wyslalam wraz z dodatkowym upominkiem od siebie ( dodatkowe papu) do p.Danusi.
Nie zbieram zadnych pieniedzy na Arniego, wszystko ma Anka. Nie wzielam z tej puli ani zlotowki wiec nie rozumiem Twoich pretensji. Najpier doczytaj watek a pozniej mow cos na ten temat. W Gdyni jest duzo potrzebujacych kotow, znalazlam jednak miejsce dla Arniego, nie dlatego zeby sie z tym obnosic i zbierac gratulacje tylko, zeby po prostu pomoc. Smutne.
to nie miejsce na załatwianie tej sprawy. Natychmiast po jej wyjaśnieniu również tutaj sprostuję. Resztę wyjaśniam na PW.
Izabela wysłała przesyłkę w terminie, który obiecała. Dzisiaj natomiast udostępniła wgląd w dowód nadania, co ostatecznie rozwiewa podejrzenia, iż karmy nie wysłała.
Jak to nie wyslała, skoro udostepnila Ci dowód nadania????????????????????![]()
A nawet gdyby wyslala z opóznieniem, to przy Izabeli poświeceniu dla wszystkich kociastych, a najbardziej dla tych na prawdę najbardziej poszkodowanych przez los, to nie wypada Femko ,zebyś tak publicznie ją upominała.
Po prostu wstyd!
Ania z Poznania pisze:gisha pisze:Femka pisze:Izabela pisze:Femka pisze:Izabela pisze:Femka pisze:Izabelo, byłoby bardzo ładnie, gdybyś najpierw-zanim zaczniesz zbierać kolejne pieniądze, rozliczyła się z licytacji karmy rc renal. Na Twoją przesylke Pani Danusia czeka równy miesiąc.
A nawet gdyby wyslala z opóznieniem, to przy Izabeli poświeceniu dla wszystkich kociastych, a najbardziej dla tych na prawdę najbardziej poszkodowanych przez los, to nie wypada Femko ,zebyś tak publicznie ją upominała.
Po prostu wstyd!
Gisha, Femka chyba trochę niefortunnie skonstruowała swoje zdanie, parę razy to przeczytałam zanim dotarł do mnie właściwy sens wypowiedzi. Zauważ - "rozwiewa", a nie "potwierdza podejrzenia".
Natomiast żenujący był sam atak, jeśli miała jakieś wątpliwości to powinna najpierw poprosić o wyjaśnienia a nie w ten sposób
biamila pisze:Izo ,proszę przemyśl to ....nie wyobrażam sobie tego forum bez Ciebie!!!! Proszę ,tyle dobrego zrobiłaś ,a ile możesz zrobić ..Proszę przemyśl to .... nikt z trójmiasta nie podważał Twojej uczciwości i poświęcenia .Kochana przemyśl sobie sprawę i nie zrażaj się
Femka pisze:Ania z Poznania pisze:gisha pisze:Femka pisze:Izabela pisze:Femka pisze:Izabela pisze:Femka pisze:Izabelo, byłoby bardzo ładnie, gdybyś najpierw-zanim zaczniesz zbierać kolejne pieniądze, rozliczyła się z licytacji karmy rc renal. Na Twoją przesylke Pani Danusia czeka równy miesiąc.
Po prostu wstyd!
Gisha, Femka chyba trochę niefortunnie skonstruowała swoje zdanie, parę razy to przeczytałam zanim dotarł do mnie właściwy sens wypowiedzi. Zauważ - "rozwiewa", a nie "potwierdza podejrzenia".
Natomiast żenujący był sam atak, jeśli miała jakieś wątpliwości to powinna najpierw poprosić o wyjaśnienia a nie w ten sposób
ależ poprosiła...
niestety, staż i poziom poświęcenia, którego nie kwestionuję, nie zwalnia od realizowania zawartych umów.
Pogrubione przeze mnie zdanie z punktu widzenia stylistyki jest bez zarzutu. Przyczyną jego niezrozumienia nie jest redakcja zdania.
gisha pisze:Femka pisze:
"Pogrubione przeze mnie zdanie z punktu widzenia stylistyki jest bez zarzutu. Przyczyną jego niezrozumienia nie jest redakcja zdania."
Fakt, nie przeczytalam dokladnie![]()
Ale Ty Femko, powinnaś publicznie przeprosić Izę , skoro publicznie ją nieuzasadnienie zaatakowalaś, byłoby bardziej elegancko i jasno rozwiało watpliwosci wszelkie.
Femka pisze:gisha pisze:Femka pisze:
"Pogrubione przeze mnie zdanie z punktu widzenia stylistyki jest bez zarzutu. Przyczyną jego niezrozumienia nie jest redakcja zdania."
Fakt, nie przeczytalam dokladnie![]()
Ale Ty Femko, powinnaś publicznie przeprosić Izę , skoro publicznie ją nieuzasadnienie zaatakowalaś, byłoby bardziej elegancko i jasno rozwiało watpliwosci wszelkie.
nie uważam, że mam za co przepraszać Izę, ponieważ nigdzie nie napisałam nic, co nie byłoby zgodne z prawdą: że nie ma paczki i nie dostawałam potwierdzenia. W momencie, gdy Iza wkleiła potwierdzenie, w tym wątku również o tym napisałam.
Femka pisze:Izabelo, byłoby bardzo ładnie, gdybyś najpierw-zanim zaczniesz zbierać kolejne pieniądze, rozliczyła się z licytacji karmy rc renal. Na Twoją przesylke Pani Danusia czeka równy miesiąc.
Aleksandra59 pisze:Chciałam tylko jedno napisać, jak czytam takie posty, jak te ostatnie to mam ochotę wywrzeszczeć - spadajce stąd.
To jest wątek Armaty - wątek poświęcony pomocy temu konkretnemu kocurkowi.
Masz do kogoś pretensje - jest PW jest e-mail. Ktoś zachowuje się nie tak - są moderatorzy. Możesz sobie założyć wątek i nawymyslać, ale ...
Najgorsze jest to, że w jałowe dyskusje angażują się osoby, które dużo dobrego robią i to jest najbardziej przykre
Użytkownicy przeglądający ten dział: evasteward, fruzelina i 717 gości