Dramat ARMATY. Armata ma dom :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 12, 2007 16:06

Izo ,proszę przemyśl to ....nie wyobrażam sobie tego forum bez Ciebie!!!! Proszę ,tyle dobrego zrobiłaś ,a ile możesz zrobić ..Proszę przemyśl to .... nikt z trójmiasta nie podważał Twojej uczciwości i poświęcenia .Kochana przemyśl sobie sprawę i nie zrażaj się :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Śro gru 12, 2007 16:35

Femka pisze:
Izabela pisze:
Femka pisze:
Izabela pisze:
Femka pisze:Izabelo, byłoby bardzo ładnie, gdybyś najpierw-zanim zaczniesz zbierać kolejne pieniądze, rozliczyła się z licytacji karmy rc renal. Na Twoją przesylke Pani Danusia czeka równy miesiąc.

Femko, karme , ktora wystawilam na bazarku, z ktorej pieniadze poszly na barakowoz ( pieniadze zbieraly dziewczyny z bydgoszczy nie ja) wyslalam wraz z dodatkowym upominkiem od siebie ( dodatkowe papu) do p.Danusi.
Chcialam pomoc a dostalam na pw opieprzod Ciebie, nieladnie.
Nie zbieram zadnych pieniedzy na Arniego, wszystko ma Anka. Nie wzielam z tej puli ani zlotowki wiec nie rozumiem Twoich pretensji. Najpier doczytaj watek a pozniej mow cos na ten temat. W Gdyni jest duzo potrzebujacych kotow, znalazlam jednak miejsce dla Arniego, nie dlatego zeby sie z tym obnosic i zbierac gratulacje tylko, zeby po prostu pomoc. Smutne.
Pojde na poczte i dowiem sie co z paczka.

to nie miejsce na załatwianie tej sprawy. Natychmiast po jej wyjaśnieniu również tutaj sprostuję. Resztę wyjaśniam na PW.

Czekam na sprostowanie Femka.

Bardzo proszę, zgodnie z obietnicą.
Izabela wysłała przesyłkę w terminie, który obiecała. Dzisiaj natomiast udostępniła wgląd w dowód nadania, co ostatecznie rozwiewa podejrzenia, iż karmy nie wysłała.

Femka, jak to nie wyslała, skoro udostepnila Ci dowód nadania???????????????????? :?
A nawet gdyby wyslala z opóznieniem, to przy Izabeli poświeceniu dla wszystkich kociastych, a najbardziej dla tych na prawdę najbardziej poszkodowanych przez los, to nie wypada Femko ,zebyś tak publicznie ją upominała.Po prostu nie wypada!
Mocno trzymam kciuki za Armatę i jego nowy domek.

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Śro gru 12, 2007 16:53

gisha pisze:
Femka pisze:
Izabela pisze:
Femka pisze:
Izabela pisze:
Femka pisze:Izabelo, byłoby bardzo ładnie, gdybyś najpierw-zanim zaczniesz zbierać kolejne pieniądze, rozliczyła się z licytacji karmy rc renal. Na Twoją przesylke Pani Danusia czeka równy miesiąc.

Femko, karme , ktora wystawilam na bazarku, z ktorej pieniadze poszly na barakowoz ( pieniadze zbieraly dziewczyny z bydgoszczy nie ja) wyslalam wraz z dodatkowym upominkiem od siebie ( dodatkowe papu) do p.Danusi.
Nie zbieram zadnych pieniedzy na Arniego, wszystko ma Anka. Nie wzielam z tej puli ani zlotowki wiec nie rozumiem Twoich pretensji. Najpier doczytaj watek a pozniej mow cos na ten temat. W Gdyni jest duzo potrzebujacych kotow, znalazlam jednak miejsce dla Arniego, nie dlatego zeby sie z tym obnosic i zbierac gratulacje tylko, zeby po prostu pomoc. Smutne.

to nie miejsce na załatwianie tej sprawy. Natychmiast po jej wyjaśnieniu również tutaj sprostuję. Resztę wyjaśniam na PW.

Izabela wysłała przesyłkę w terminie, który obiecała. Dzisiaj natomiast udostępniła wgląd w dowód nadania, co ostatecznie rozwiewa podejrzenia, iż karmy nie wysłała.

Jak to nie wyslała, skoro udostepnila Ci dowód nadania???????????????????? :?
A nawet gdyby wyslala z opóznieniem, to przy Izabeli poświeceniu dla wszystkich kociastych, a najbardziej dla tych na prawdę najbardziej poszkodowanych przez los, to nie wypada Femko ,zebyś tak publicznie ją upominała.
Po prostu wstyd!

Gisha, Femka chyba trochę niefortunnie skonstruowała swoje zdanie, parę razy to przeczytałam zanim dotarł do mnie właściwy sens wypowiedzi. Zauważ - "rozwiewa", a nie "potwierdza podejrzenia".
Natomiast żenujący był sam atak, jeśli miała jakieś wątpliwości to powinna najpierw poprosić o wyjaśnienia a nie w ten sposób :?

Ania z Poznania

Od: Śro gru 17, 2003 15:25

Post » Śro gru 12, 2007 19:49

Ania z Poznania pisze:
gisha pisze:
Femka pisze:
Izabela pisze:
Femka pisze:
Izabela pisze:

A nawet gdyby wyslala z opóznieniem, to przy Izabeli poświeceniu dla wszystkich kociastych, a najbardziej dla tych na prawdę najbardziej poszkodowanych przez los, to nie wypada Femko ,zebyś tak publicznie ją upominała.
Po prostu wstyd!

Gisha, Femka chyba trochę niefortunnie skonstruowała swoje zdanie, parę razy to przeczytałam zanim dotarł do mnie właściwy sens wypowiedzi. Zauważ - "rozwiewa", a nie "potwierdza podejrzenia".
Natomiast żenujący był sam atak, jeśli miała jakieś wątpliwości to powinna najpierw poprosić o wyjaśnienia a nie w ten sposób :?

ależ poprosiła...
niestety, staż i poziom poświęcenia, którego nie kwestionuję, nie zwalnia od realizowania zawartych umów.

Pogrubione przeze mnie zdanie z punktu widzenia stylistyki jest bez zarzutu. Przyczyną jego niezrozumienia nie jest redakcja zdania.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Śro gru 12, 2007 20:08

biamila pisze:Izo ,proszę przemyśl to ....nie wyobrażam sobie tego forum bez Ciebie!!!! Proszę ,tyle dobrego zrobiłaś ,a ile możesz zrobić ..Proszę przemyśl to .... nikt z trójmiasta nie podważał Twojej uczciwości i poświęcenia .Kochana przemyśl sobie sprawę i nie zrażaj się :D

Izabelo popieram Biamilę w 100% (chociaż z Trójmiasta nie jestem :wink: ) - proszę zastanów się jeszcze raz.

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro gru 12, 2007 21:03

Femka pisze:
Ania z Poznania pisze:
gisha pisze:
Femka pisze:
Izabela pisze:
Femka pisze:
Izabela pisze:

Po prostu wstyd!

ależ poprosiła...
niestety, staż i poziom poświęcenia, którego nie kwestionuję, nie zwalnia od realizowania zawartych umów.

Pogrubione przeze mnie zdanie z punktu widzenia stylistyki jest bez zarzutu. Przyczyną jego niezrozumienia nie jest redakcja zdania.

To znaczy wysłała, czy nie we właściwym terminie?
A Pani Danusia czekała miesiąc, to chyba nie wysłała??? Ale jest dowód nadania. Prawda??? To Iza jest czemuś winna, czy nie? Bo wszystko, co wyżej Femko napisałaś jest takie jasne nie do końca.
Bo wiesz, teraz to chciałabym poznać przyczynę Twojego i natępnych postów.

Pozdr. e.

ef-ka

Od: Nie gru 19, 2004 14:46

Post » Śro gru 12, 2007 21:04

Nie mam siły tego wszystkiego czytać :(
Iza, wiesz co myślę na ten temat. Kto jak kto, ale Ty powinnaś tu być, w samym sercu spraw kociastych.
Pieniądze na Armatę są wciąż u mnie. Wobec tego co napisała Iza rozmawiałam z Millarcą z Sopot. Najpierw chciałyśmy zaproponować aby pieniądze trafiły do schroniska w Sopocie konkretnie na sterylizacje kotek (tam są tylko kastrowane kocurki). Przed chwilą Millarca zadzwoniła, że jest dramatyczna sytuacja z Felkiem (wąytek na Dogomanii: http://www.dogomania.pl/forum/showthrea ... ight=Felek
Felek to kot "od zawsze" w schronisku, ale bardzo proludzki i miziasty. W tych dniach bardzo pogorszył mu się stan zdrowia. Potrzebna chyba amputacja oka. Ale tego wet w warunkach schroniskowych nie zgodzi się zrobić. Na gwałt potrzebny tymczas. Gdyby zanalzł się DT, pieniądze na Armatę mogłyby zostać przeznaczone na leczenie Felka. To musi się rozstrzygnąć w najbliższe dni, potem będzie za późno :( .
Proszę
1. o rozważenie czy ktoś nie mógłby dać Felkowi tymczas
2. o decyzję co z pieniędzmi. Nie mam czasu śledzić wątku. Proszę ofiarodawców o pw w tej sprawie.

Ayha, Millarca jest bardzo, bardzo wdzięczna Izabeli za pomoc w sytuacji Armaty i jest jej bardzo prykro, że były jakieś dziwne podejrzenia co do tej sprawy.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw gru 13, 2007 8:35

Femka pisze:
"Pogrubione przeze mnie zdanie z punktu widzenia stylistyki jest bez zarzutu. Przyczyną jego niezrozumienia nie jest redakcja zdania."

Fakt, nie przeczytalam dokladnie :oops:

Ale Ty Femko, powinnaś publicznie przeprosić Izę , skoro publicznie ją nieuzasadnienie zaatakowalaś, byłoby bardziej elegancko i jasno rozwiało watpliwosci wszelkie.

gisha

Od: Wto sty 17, 2006 12:01

Post » Czw gru 13, 2007 9:08

jestem za tym, zeby wszystkie pieniądze poszły na schronisko w Sopocie - koty tam naprawdę nas potrzebują!

a jeśli chodzi o Felka, to bardzo prosimy o tymczas :( bardzo :(

puss

Od: Czw lis 09, 2006 13:24

Post » Czw gru 13, 2007 9:56

gisha pisze:Femka pisze:
"Pogrubione przeze mnie zdanie z punktu widzenia stylistyki jest bez zarzutu. Przyczyną jego niezrozumienia nie jest redakcja zdania."

Ale Ty Femko, powinnaś publicznie przeprosić Izę , skoro publicznie ją nieuzasadnienie zaatakowalaś, byłoby bardziej elegancko i jasno rozwiało watpliwosci wszelkie.

nie uważam, że mam za co przepraszać Izę, ponieważ nigdzie nie napisałam nic, co nie byłoby zgodne z prawdą: że nie ma paczki i nie dostawałam potwierdzenia. W momencie, gdy Iza wkleiła potwierdzenie, w tym wątku również o tym napisałam.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw gru 13, 2007 23:03

Femka pisze:
gisha pisze:Femka pisze:

nie uważam, że mam za co przepraszać Izę, ponieważ nigdzie nie napisałam nic, co nie byłoby zgodne z prawdą: że nie ma paczki i nie dostawałam potwierdzenia. W momencie, gdy Iza wkleiła potwierdzenie, w tym wątku również o tym napisałam.

Femka, wcześniej napisała bzdurę, Iza nie zbierała żadnych pieniędzy.Przesyłkę wysłała. Zasiałaś ferment i za ten post poniżej powinnaś Izę publicznie przeprosić.

Jasne, czy jeszcze masz jakieś wątpliwości ????

Sylwi@

Od: Pon lis 03, 2003 23:31

Post » Czw gru 13, 2007 23:30

Chciałam tylko jedno napisać, jak czytam takie posty, jak te ostatnie to mam ochotę wywrzeszczeć - spadajce stąd.
To jest wątek Armaty - wątek poświęcony pomocy temu konkretnemu kocurkowi.
Masz do kogoś pretensje - jest PW jest e-mail. Ktoś zachowuje się nie tak - są moderatorzy. Możesz sobie założyć wątek i nawymyslać, ale ...
Najgorsze jest to, że w jałowe dyskusje angażują się osoby, które dużo dobrego robią i to jest najbardziej przykre :oops:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pt gru 14, 2007 2:48

Aleksandra59 pisze:Chciałam tylko jedno napisać, jak czytam takie posty, jak te ostatnie to mam ochotę wywrzeszczeć - spadajce stąd.
To jest wątek Armaty - wątek poświęcony pomocy temu konkretnemu kocurkowi.
Masz do kogoś pretensje - jest PW jest e-mail. Ktoś zachowuje się nie tak - są moderatorzy. Możesz sobie założyć wątek i nawymyslać, ale ...
Najgorsze jest to, że w jałowe dyskusje angażują się osoby, które dużo dobrego robią i to jest najbardziej przykre :oops:

Aleksandra59, dlaczego nie napisałaś swojego postu do osób, które powinny według Ciebie, spadać z tego forum na PW, Masz pretensje do innych, a też wypowiadasz się publicznie. Twój post też można nazwać jałową dyskusją, a przykre jest to, że Armata nadal niema domu!!!

Sylwi@

Od: Pon lis 03, 2003 23:31

Post » Pt gru 14, 2007 9:06

co z tym domkiem?
bo jesli mozna, bo domek jest, to zmieniłabym już banerek na inną biede
kciuki za kota, wystarczy tych cierpień
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt gru 14, 2007 9:43

Trzymnam nadal kciui za domek dla Armiego. Już najwyższy czas żeby miał swój dom.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

[poprzednia][następna]