Dziurkacz dziś w nocy po raz pierwszy do czwartku nie wymiotowała ,dziś tez trochę zjadł i napił się wody (z kibla

Jest troszke lepiej:)
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mar_tika pisze:Wczoraj do nowego domu pojechał Czesio .Mam nadzieję że niesforny Czesław zaadoptuje sie w nowym domu i bedzie szczęśliwym kotem.A nowi duzi zadowoleni z tego biało-burego psotnika:)
DZIKUN SZUKA DOMU!!!
Został jeszcze problm karmicielki ktora ma matkę kociaków.Raz chce ją wydac na sterylką ,a póxniej zmiana myślenia o 180 stopni i nie chce koty sterylizowac.Szok
terenia1 pisze:mar_tika pisze:Wczoraj do nowego domu pojechał Czesio .Mam nadzieję że niesforny Czesław zaadoptuje sie w nowym domu i bedzie szczęśliwym kotem.A nowi duzi zadowoleni z tego biało-burego psotnika:)
DZIKUN SZUKA DOMU!!!
Został jeszcze problm karmicielki ktora ma matkę kociaków.Raz chce ją wydac na sterylką ,a póxniej zmiana myślenia o 180 stopni i nie chce koty sterylizowac.Szok
No, no Marta ale rozrabiasz z tymi adopcjami,a co do karmicielki
chyba trzeba babę odstrzelić
mar_tika pisze:terenia1 pisze:mar_tika pisze:Wczoraj do nowego domu pojechał Czesio .Mam nadzieję że niesforny Czesław zaadoptuje sie w nowym domu i bedzie szczęśliwym kotem.A nowi duzi zadowoleni z tego biało-burego psotnika:)
DZIKUN SZUKA DOMU!!!
No w sumie Teri dobre rozwiazanieTylko jak babe odstrzelimy zostaje jej 12 kotów,kótre mieszkają z nią na powierzchni 32m2
terenia1 pisze:mar_tika pisze:terenia1 pisze:mar_tika pisze:Wczoraj do nowego domu pojechał Czesio .Mam nadzieję że niesforny Czesław zaadoptuje sie w nowym domu i bedzie szczęśliwym kotem.A nowi duzi zadowoleni z tego biało-burego psotnika:)
DZIKUN SZUKA DOMU!!!
No w sumie Teri dobre rozwiazanieTylko jak babe odstrzelimy zostaje jej 12 kotów,kótre mieszkają z nią na powierzchni 32m2
No tak chyba nie pomyslałam o tych kotach to niech sobie kobitka jeszcze pożyje, albo trzeba jakiegoś psychologa-negocjatora
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości