Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Siem odzywam - wczoraj krótko byłam bo zapalenie spojówek mi się przypałętało. To podobno konsekwencja wcześniejszego choróbska. Ale antybiotyk już wkroplony i lepiej mi się widzi. Ale dzięki mojemu upiornemu wyglądowi (czerowne oczka, podkrążone na czerwono) udało się skrócić negocjacje z Amerykanami
![]()
Anno - Kika z szafy wychodzi tylko wtedy, gdy pozostałe koty są pozamykane, na wygnaniu. Ona ludzi obcych też się boi. Kika zawsze była płochliwa, jak żyli moi Rodzice zawsze się chowała jak goście przychodzili. No a u mnie ma jeszcze jakieś obce futra, to dla Kiki bardzo duży stres. Cała historia Kiki i dwóch kotów złych opisana jest w tym wątku, który ostatnio z racji Agatki lekko zaniedbałam:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=62552
A u Agatki - był jeden telefon, ale dzwoniąca pani nie wiedziała, że kot ma 10 lat i od razu zrezygnowała. Nie wiem z jakiego ogłoszenia, ale przecież wszędzie było podkreślane, że Agatka ma 10 lat.![]()
A jak wracam z pracy to Agatka, Mimi i Fifi są jednocześnie wypuszczani. Kocury trochę na siebie burczą, a Kika pod kaloryferem się chowa (dobrze jaj takwie teraz jak Kika się czuła).
Agatka - na pierwszą stronę marsz, DOMECZKU SZUKAMY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 39 gości