"ŚMIECI" PO ZMARŁYM - kocurek Agatka za TM \*/ :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 11, 2007 17:33

Mam nadzieję Olu ,że się wieczorem odezwiesz....
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto gru 11, 2007 19:13

Siem odzywam - wczoraj krótko byłam bo zapalenie spojówek mi się przypałętało. To podobno konsekwencja wcześniejszego choróbska. Ale antybiotyk już wkroplony i lepiej mi się widzi. Ale dzięki mojemu upiornemu wyglądowi (czerowne oczka, podkrążone na czerwono 8O ) udało się skrócić negocjacje z Amerykanami 8)

Anno - Kika z szafy wychodzi tylko wtedy, gdy pozostałe koty są pozamykane, na wygnaniu. Ona ludzi obcych też się boi. Kika zawsze była płochliwa, jak żyli moi Rodzice zawsze się chowała jak goście przychodzili. No a u mnie ma jeszcze jakieś obce futra, to dla Kiki bardzo duży stres. Cała historia Kiki i dwóch kotów złych opisana jest w tym wątku, który ostatnio z racji Agatki lekko zaniedbałam:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=62552

A u Agatki - był jeden telefon, ale dzwoniąca pani nie wiedziała, że kot ma 10 lat i od razu zrezygnowała. Nie wiem z jakiego ogłoszenia, ale przecież wszędzie było podkreślane, że Agatka ma 10 lat. :?

A jak wracam z pracy to Agatka, Mimi i Fifi są jednocześnie wypuszczani. Kocury trochę na siebie burczą, a Mimi pod kaloryferem się chowa (dobrze jaj tak :evil: wie teraz jak Kika się czuła).

Agatka - na pierwszą stronę marsz, DOMECZKU SZUKAMY
Ostatnio edytowano Wto gru 11, 2007 20:11 przez Aleksandra59, łącznie edytowano 1 raz

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Wto gru 11, 2007 19:57

Aleksandra59 pisze:Siem odzywam - wczoraj krótko byłam bo zapalenie spojówek mi się przypałętało. To podobno konsekwencja wcześniejszego choróbska. Ale antybiotyk już wkroplony i lepiej mi się widzi. Ale dzięki mojemu upiornemu wyglądowi (czerowne oczka, podkrążone na czerwono 8O ) udało się skrócić negocjacje z Amerykanami 8)

Anno - Kika z szafy wychodzi tylko wtedy, gdy pozostałe koty są pozamykane, na wygnaniu. Ona ludzi obcych też się boi. Kika zawsze była płochliwa, jak żyli moi Rodzice zawsze się chowała jak goście przychodzili. No a u mnie ma jeszcze jakieś obce futra, to dla Kiki bardzo duży stres. Cała historia Kiki i dwóch kotów złych opisana jest w tym wątku, który ostatnio z racji Agatki lekko zaniedbałam:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=62552

A u Agatki - był jeden telefon, ale dzwoniąca pani nie wiedziała, że kot ma 10 lat i od razu zrezygnowała. Nie wiem z jakiego ogłoszenia, ale przecież wszędzie było podkreślane, że Agatka ma 10 lat. :?

A jak wracam z pracy to Agatka, Mimi i Fifi są jednocześnie wypuszczani. Kocury trochę na siebie burczą, a Kika pod kaloryferem się chowa (dobrze jaj tak :evil: wie teraz jak Kika się czuła).

Agatka - na pierwszą stronę marsz, DOMECZKU SZUKAMY

No właśnie sie martwiłam ,ze jesteś chora.... :roll:

A pod kaloryferem na pewno Kika się chowa? :wink:
Czy miałaś na myśli Mimi??
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto gru 11, 2007 20:10

Już lecę poprawić - pewnie, że to Mimi pod kaloryferem. Trochę mi literki latają przez te chore oczka :wink:

Aleksandra59

Post » Wto gru 11, 2007 20:21

W piątek będzie kolejne ogłoszenie Agatki w stołecznej GW. Proszę o mocne kciuki, może ktoś Agatkę wypatrzy. :ok:
Miałam iść do biura ogłoszeń GW, żeby się dowiedzieć o możliwość większego ogłoszenia ze zdjęciem, ale przez choróbsko nie poszłam. Może w przyszłym tygodniu nie będzie juz takiej potrzeby :wink: Proszę o kciuki za to aby tak się stało :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Wto gru 11, 2007 20:39

Wymiotło mi banerki - jak to się mogło stać????????

Aleksandra59

Post » Wto gru 11, 2007 21:41

Współczuję zapalenia spojówek i życzę błyskawicznej poprawy.

Dziękuję za link do wątku Twoich kotów, z pewnością go poczytam. Biedna Kika, skoro ona taka bojaźliwa, to znalezienie się w nowym domu, z nową Dużą i jeszcze innymi kotami, musi być dla niej bardzo trudne :( Miałam kiedyś kocurka, który również nie tolerował obcych w domu i uciekał przed gośćmi.

Skoro Pani nie chciała Agatka tylko dlatego, że on ma 10 lat, to widocznie nie był to jego domek. On zasługuje na dobry domek, który doceni go za to jaki jest, a nie ile czasu żyje. Trzymam kciuki cały czas :ok: i mocno wierzę, że wkrótce znajdzie się ten jego wymarzony domek.

A z tymi banerkami to nie mam pojęcia, czemu je wymiotło. Zaraz się przekonam, czy moje są :wink:

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto gru 11, 2007 21:47

Moich też nie ma 8O

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Wto gru 11, 2007 22:20

Nic nie rozumiem co z tymi banerkami. W profilu było pusto 8O Wsadziłam do profilu nowe linki do 3 banerków i zero reakcji, tj. w historycznych postach banerki 2 z 3 się pojawiają a w dzisiejszych nie :twisted: Może jak wyśle tego posta wszystko wróci do normy :?:

Fifi z Agatką prowadzają się po całym mieszkaniu i od czasu do czasu przeprowadzają miłą pogawędkę :wink: .
A raz było bardzo wesoło: Fifi siedział na parapecie, a ogonek filuternie zwisał i Agatka potraktował ogonej jak zabawkę - takie potraktowanie ogona bardzo zdenerwowało Fifiego, bardzo mocno gardłowo pokrzyczał na zabawowego Agatkę :lol:

Aleksandra59

Post » Wto gru 11, 2007 23:54

Na dobranoc Agatka na pierwszą stronę poproszę - DOMECZKU SZUKAMY DLA MIZIATEGO KOCURKA :ok: :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Śro gru 12, 2007 1:03

To na wczesny poranek podnosząc Agatkę zaserwuję zdjęcia z nocki - Agatka i Fifi wspólnie na łóżku 8O Ja sobie w internecie a panowie sobie tak:
Obrazek
oraz tak
Obrazek
jak również tak:
Obrazek
A tu mordeczka zadowolonego Agatki:
Obrazek

Przepraszam za kiepską jakość zdjęć, ale to przez moje chore oczka 8)

Aleksandra59

Post » Śro gru 12, 2007 1:26

Obejrzałam zdjęcie pysia Agatki - i wychodzi mi na to, że kocurek wyglada na smutnego, ale prawda jest taka, że jak robiłam zdjęcie Agatka był super szczęśliwy, naprawdę. Brzusio prawie do góry - nastawiony na mizianie, taki totalnie rozleniwiony kocur.....
Tylko teraz biedny, bo w kuchni .... sam...
DOMECZKU, DAJ SZCZĘŚCIE AGATCE ......

Aleksandra59

Post » Śro gru 12, 2007 1:28

śliczny jest:)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro gru 12, 2007 1:38

Agatka wyluzowany... a Fifulec skrada się jak zły duch :strach:
Obrazek

Karolka