Moderator: Moderatorzy
Izabela pisze:Skan jest i bedzie u boni, to chyba wystarczy.
Jesli reklamacja nie zostanie uwzgledniona bo jest po terminie, w takim razie wplace do Sydney rownowartosc za licytacje karmy.
Dla mnie sprawa jest zakonczona. Wszelkie inne sprawy dotyczace paczki, reklamacji,wplaty bede przekazywac Boni na pw.
Izabela pisze:Dla mnie sprawa jest zakonczona. Wszelkie inne sprawy dotyczace paczki, reklamacji,wplaty bede przekazywac Boni na pw.
Wyluzuj Femka bo to sie robi juz niesmaczne.
Izabela pisze:Skan jest i bedzie u boni, to chyba wystarczy.
boni pisze:iza przyslala skan zgodnie z obietnica. niestety nie otwiera mi sie poraz 2 , caly czas wyswietla mi sie blad strony. .
Femka pisze:Izabela pisze:Dla mnie sprawa jest zakonczona. Wszelkie inne sprawy dotyczace paczki, reklamacji,wplaty bede przekazywac Boni na pw.
Wyluzuj Femka bo to sie robi juz niesmaczne.
Zgodnie z sugestią, wyluzowuję zamykając sprawę jako dla mnie nie do końca wyjaśnioną.
Ponieważ wszyscy beneficjenci zostali zaspokojeni, zrobiłam wszystko, co do mnie należało.
marcjannakape pisze:Izabela pisze:Skan jest i bedzie u boni, to chyba wystarczy.boni pisze:iza przyslala skan zgodnie z obietnica. niestety nie otwiera mi sie poraz 2 , caly czas wyswietla mi sie blad strony. .
To w końcu jest czy nie jest?
Femka pisze:marcjannakape pisze:Izabela pisze:Skan jest i bedzie u boni, to chyba wystarczy.boni pisze:iza przyslala skan zgodnie z obietnica. niestety nie otwiera mi sie poraz 2 , caly czas wyswietla mi sie blad strony. .
To w końcu jest czy nie jest?
no właśnie jest, ale nie do odczytania przez żadną zainteresowaną stronę.
Marcjanna, daj spokój, szkoda zdrowia. Najważniejsze, że do Sydney i Pani Danusi wpłynęły pieniądze (do p. Danusi dzisiaj po południu pojawią się na koncie).
Izabela pisze:Poszkodowana osoba jest p.Danka, do ktorej nie dotarla pzaginiona paczka. Na forum reprezentuje p.Danusie boni i do niej wyslane zostana informacje.
Wczoraj na forum skan byl ogolnie dostepny, kto chcial zobaczyc ten zobaczyl.
Oczekuje wyjasnien od Femki w watku Armaty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości