Zaginiona paczka

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto gru 11, 2007 6:32

Mówiłam :D !!!!! Iza jest super fajną dziewczyną !!! Ida Święta więc pokój dziewczyny ! "pokój ludziom dobrej woli",a czego jak czego ale dobrej woli mamy sporo! Pozdrawiam :D
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Wto gru 11, 2007 11:13

to ja jeszcze też poproszę o przesłanie tego skana na PW. Dotychczas nie miałam szczęścia go oglądać.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Wto gru 11, 2007 11:19

Skan jest i bedzie u boni, to chyba wystarczy.
Jesli reklamacja nie zostanie uwzgledniona bo jest po terminie, w takim razie wplace do Sydney rownowartosc za licytacje karmy.
Dla mnie sprawa jest zakonczona. Wszelkie inne sprawy dotyczace paczki, reklamacji,wplaty bede przekazywac Boni na pw.
Ostatnio edytowano Wto gru 11, 2007 11:54 przez Izabela, łącznie edytowano 2 razy

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Wto gru 11, 2007 11:36

Izabela pisze:Skan jest i bedzie u boni, to chyba wystarczy.
Jesli reklamacja nie zostanie uwzgledniona bo jest po terminie, w takim razie wplace do Sydney rownowartosc za licytacje karmy.
Dla mnie sprawa jest zakonczona. Wszelkie inne sprawy dotyczace paczki, reklamacji,wplaty bede przekazywac Boni na pw.

Nie Izo, nie wystarczy
Poproszę o skan również dla mnie. To ja zapłaciłam za tę karmę.
Do Sydney wpłata wpłynęła ode mnie terminowo, natomiast poszkodowane są wyłacznie koty pozostające pod opieką p. Danusi Adamczyk. Ale do niej przelew już wyszedł ode mnie.

Zatem jako fundatorka tego bazarka oczekuję na skan przesyłki.
Obrazek

Femka

Post » Wto gru 11, 2007 11:55

Wyluzuj Femka bo to sie robi juz niesmaczne.

Izabela

Post » Wto gru 11, 2007 12:02

Izabela pisze:Dla mnie sprawa jest zakonczona. Wszelkie inne sprawy dotyczace paczki, reklamacji,wplaty bede przekazywac Boni na pw.

Zgodnie z sugestią, wyluzowuję zamykając sprawę jako dla mnie nie do końca wyjaśnioną.
Ponieważ wszyscy beneficjenci zostali zaspokojeni, zrobiłam wszystko, co do mnie należało.
Obrazek

Femka

Post » Wto gru 11, 2007 12:13

boni pisze:iza przyslala skan zgodnie z obietnica. niestety nie otwiera mi sie poraz 2 , caly czas wyswietla mi sie blad strony. .

To w końcu jest czy nie jest?
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Wto gru 11, 2007 12:16

Femka pisze:
Izabela pisze:Dla mnie sprawa jest zakonczona. Wszelkie inne sprawy dotyczace paczki, reklamacji,wplaty bede przekazywac Boni na pw.

Zgodnie z sugestią, wyluzowuję zamykając sprawę jako dla mnie nie do końca wyjaśnioną.
Ponieważ wszyscy beneficjenci zostali zaspokojeni, zrobiłam wszystko, co do mnie należało.

To jeszcze nie wszystko z Twojej strony. Oczysc ze swoich bezpodstawnych zarzutow watek Armaty. Na przeprosiny nie licze bo Cie na nie nie stac.

Izabela

Post » Wto gru 11, 2007 12:16

marcjannakape pisze:

boni pisze:iza przyslala skan zgodnie z obietnica. niestety nie otwiera mi sie poraz 2 , caly czas wyswietla mi sie blad strony. .

no właśnie jest, ale nie do odczytania przez żadną zainteresowaną stronę.

Marcjanna, daj spokój, szkoda zdrowia. Najważniejsze, że do Sydney i Pani Danusi wpłynęły pieniądze (do p. Danusi dzisiaj po południu pojawią się na koncie).
Obrazek

Femka

Post » Wto gru 11, 2007 12:17

Femka pisze:
marcjannakape pisze:

no właśnie jest, ale nie do odczytania przez żadną zainteresowaną stronę.

Marcjanna, daj spokój, szkoda zdrowia. Najważniejsze, że do Sydney i Pani Danusi wpłynęły pieniądze (do p. Danusi dzisiaj po południu pojawią się na koncie).

Na ten temat wypowie sie boni, jak bedzie na forum.

Izabela

Post » Wto gru 11, 2007 13:20

Podsumuję to tak: ośli upór!!
Izabelo to Tobie, jako że czujesz się oszkalowana, najbardziej powinno zależeć na udowodnieniu swojej niewinności. Ja wcale nie twierdzę, że nie wysłałaś karmy. Ale jestem zszokowana po prostu Twoją postawą. Stawiasz warunki, obrażasz się...
Cała ta sprawa jest strasznie nieprzyjemna. I póki co, Twoja postawa nie wykazuje na chęć załagodzenia sporu. Bardzo to przykre :(
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto gru 11, 2007 13:26

Poszkodowana osoba jest p.Danka, do ktorej nie dotarla pzaginiona paczka. Na forum reprezentuje p.Danusie boni i do niej wyslane zostana informacje.
Wczoraj na forum skan byl ogolnie dostepny, kto chcial zobaczyc ten zobaczyl.
Oczekuje wyjasnien od Femki w watku Armaty.

Izabela

Post » Wto gru 11, 2007 14:02

Izabela pisze:Poszkodowana osoba jest p.Danka, do ktorej nie dotarla pzaginiona paczka. Na forum reprezentuje p.Danusie boni i do niej wyslane zostana informacje.
Wczoraj na forum skan byl ogolnie dostepny, kto chcial zobaczyc ten zobaczyl.
Oczekuje wyjasnien od Femki w watku Armaty.

To poczekasz, Izo, bo ja cokolwiek wyjaśnić mogłabym dopiero po obejrzeniu skana.
Zdecyduj się, o co Ci chodzi.
Obrazek

Femka

Post » Wto gru 11, 2007 14:19

Niestety mam wrażenie, że Izie chodzi po prostu na udowodnieniu innym, że są be. Żałosne. Nie mam zamiaru odmawiać Izie zasług w pomocy kotom, ale tę konkretną sprawę po prostu zawaliła. I obraża się jak dziecko, że się jej to pokazuje.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto gru 11, 2007 15:19

Jeśli Femka zobowiązała sie do wpłaty, to jej sprawa, w jaki sposób dostarczy pieniądze. Moze zrobić przelew, albo poprosić przechodnia, żeby przekazał określonej osobie- jej wybór i jej ryzyko, Femka bierze odpowiedzialność za efekt, czyli dostarczenie pieniędzy. W druga stronę działa to tak samo- Izabela mogła wysłać paczkę pocztą, kurierem, osobiście dostarczyć, wszystko jedno, Jej wybór i Jej odpowiedzialność.
Ze strony Femki efekt zamierzony jest osiągnięty- Ok. Ze strony Izabeli nie ma- więc zwyczajnie powinna czuć się zobowiązana wyjasnić wszystko Femce, nawet przeprosić, choć to faktycznie wina poczty, ale wzięła odpowiedzialność za dostarczenia paczki, taka była umowa pomiedzy Izabela- Femka. A po załatwieniu niezrealizowanego zobowiązania z Femką może dochodzić swoich racji z pocztą, która nie wywiazała się z umowy pomiędzy poczta- Izabela.
Jeżeli pływanie wyszczupla, to co wieloryby robią źle?

zuzola

Od: Śro kwi 20, 2005 12:37

[poprzednia][następna]