Bungo pisze:Skaska![]()
Nareszcie ktoś tu gada ludzkim głosem
Bungo nie śpisz już?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:[Bungo nie śpisz już?
skaskaNH pisze:Marcelibu pisze:Bungo pisze:Skaska![]()
Nareszcie ktoś tu gada ludzkim głosem
Bungo nie śpisz już?
A miała spać?
To może Bungo lunatykuje?![]()
ziemowit pisze:
niemniej o tym #$%@*&%^&$# postmodrnizmie mogę pogadać jakąś chwilę
mimo, że ogłaszałem kilka lat temu, że postmodernizm umarł
Bungo pisze:Bungo nie śpi, bo przeżywa Ziemowita:ziemowit pisze:
niemniej o tym #$%@*&%^&$# postmodrnizmie mogę pogadać jakąś chwilę
mimo, że ogłaszałem kilka lat temu, że postmodernizm umarł
I Bungo doszła do wniosku, że się Ziemowit niepotrzebnie na Fukujamę zapatrzył, który ogłosił, że historia umarła. Uważam te wieści za mocno przesadzone
ŧłumaczy się to najlepiej przez interpretację doświadczeniakalair pisze:zosia&ziemowit pisze:Co?kalair pisze:Bungo pisze:czitka pisze:To jest purystyczna absolutyzacja zreifikowanego pojęcia wymykająca się idealistycznym analizom w kategoriach heglowskich. Mniemam, że go w ogóle nie było![]()
CZITKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Natychmiast do weta marsz
Oż ja nie mogę....T o nie jest normalne...![]()
![]()
Leczenie u weta? u nas to tradycja
A nie nie! To akurat chyba norma..![]()
To wyżej...![]()
. Ja bym prosiła o tłumacza...
![]()
ja nie wiem, gdzie Ty wywierciłaś Koralisiowi ten nowy otwór, ale... bedny kotek, a Ty - Zołza, jak mogłaś męczyć koteckaFemka pisze: Ja widzę oznaki nowotwora
wszysko, co się zdarzyło w kulturze od 1949 rokuczitka pisze: Ziemowit, halo! Podaj definicję
ŧłumaczy się to najlepiej przez interpretację doświadczeniaziemowit pisze:kalair pisze:zosia&ziemowit pisze:Co?kalair pisze:Bungo pisze:czitka pisze:To jest purystyczna absolutyzacja zreifikowanego pojęcia wymykająca się idealistycznym analizom w kategoriach heglowskich. Mniemam, że go w ogóle nie było![]()
CZITKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To wyżej...![]()
![]()
ziemowit pisze:ŧłumaczy się to najlepiej przez interpretację doświadczeniakalair pisze:zosia&ziemowit pisze:Co?kalair pisze:Bungo pisze:czitka pisze:To jest purystyczna absolutyzacja zreifikowanego pojęcia wymykająca się idealistycznym analizom w kategoriach heglowskich. Mniemam, że go w ogóle nie było![]()
CZITKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To wyżej...![]()
![]()
czyli spróbuj się ugryźć w pośladek w okolicy ogonka
na podstawie tego, ze większość ludzi jest zbyt mało wygimnastykowana - Czika twierdzi, że węża ni ma
dlatego koty są tak mało logiczne, ponieważ od małego uganiają się za własnym ogonkiemja nie wiem, gdzie Ty wywierciłaś Koralisiowi ten nowy otwór, ale... bedny kotek, a Ty - Zołza, jak mogłaś męczyć koteckaFemka pisze: Ja widzę oznaki nowotwora
kalair pisze:ziemowit pisze:ŧłumaczy się to najlepiej przez interpretację doświadczeniakalair pisze:zosia&ziemowit pisze:Co?kalair pisze:Bungo pisze:czitka pisze:To jest purystyczna absolutyzacja zreifikowanego pojęcia wymykająca się idealistycznym analizom w kategoriach heglowskich. Mniemam, że go w ogóle nie było![]()
CZITKA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To wyżej...![]()
![]()
czyli spróbuj się ugryźć w pośladek w okolicy ogonka
na podstawie tego, ze większość ludzi jest zbyt mało wygimnastykowana - Czika twierdzi, że węża ni ma
dlatego koty są tak mało logiczne, ponieważ od małego uganiają się za własnym ogonkiemja nie wiem, gdzie Ty wywierciłaś Koralisiowi ten nowy otwór, ale... bedny kotek, a Ty - Zołza, jak mogłaś męczyć koteckaFemka pisze: Ja widzę oznaki nowotwora
Cóż,,wprawdzie ogonka nie posiadam...ale od czego wyobraźnia!![]()
Rozumiem, że mam się uganiać za ogonkiem.........najlepiej kocim..........próbować go złapać wężowym ruchem....(miałam węża, to wiem,jak..), połknąć go.......i potem do weta?!
Femka pisze:dzisiaj przez bazarek Skaski, na którym owa rzeczona Skaska próbuje mi wcisnąć wybrakowany towartrafiłam do kompletnie nieprawdopodobnego wątku Joli.goc.
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=50 ... sc&start=0
Bardzo Was proszę,chociaż zajrzyjcie tam. Po prostu dramat.
Żadnego "dajte lude". Po prostu spokojna,pogodna opowieść o kotach. I sytuacja Joli dramatyczna.
Przeczytałam 4 ostatnie strony. Na pewno zorganizuję jakąś akcję pomocową.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości