Jak licytowałam z Femką akwarelkę, udało nam się załatwić drugą i pieniążków było dwa razy tyle, a my obydwie zadowolone

Moderator: Moderatorzy
skaskaNH pisze:Niestety, drugiego nie posiadam na skladzie
Mialam niby w pracy, ale troszke porysowany z jednej strony, a na dodatek przy przeprowadzce sie gdzies zapodzial, moze jest w jakims pudle, ale pewnosci nie mam
skaskaNH pisze:Femka, Ty kochana Zołza jednak jestes
Dobra, jutro pogrzebię i poszukam, po południu lub wieczorem będzie relacja z wykopalisk
skaskaNH pisze:Uprzejmie donoszę, iż drugi wizytownik sie znalazł, jednakowoż jest nieco nadgryziony zębem czasu (ogólnie ok, ale sa na nim niewielkie rysy, o których pisalam). Zdjec na razie nie mam, bo siedze w pracy.
To co, wystawiać?
Femka pisze:skaskaNH pisze:Uprzejmie donoszę, iż drugi wizytownik sie znalazł, jednakowoż jest nieco nadgryziony zębem czasu (ogólnie ok, ale sa na nim niewielkie rysy, o których pisalam). Zdjec na razie nie mam, bo siedze w pracy.
To co, wystawiać?
się nie pytać tylko wystawiać![]()
jak będziesz mogła, to wstaw fotę tych rys
skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Uprzejmie donoszę, iż drugi wizytownik sie znalazł, jednakowoż jest nieco nadgryziony zębem czasu (ogólnie ok, ale sa na nim niewielkie rysy, o których pisalam). Zdjec na razie nie mam, bo siedze w pracy.
To co, wystawiać?
się nie pytać tylko wystawiać![]()
jak będziesz mogła, to wstaw fotę tych rys
Postaram sie go sfocić w domu, zdjecia beda tak miedzy 20-21.
EVA2406 pisze:Ja dopiero dotarłam, bo zabierałam koteczkę wyrzuconą na podwórze szpitalne. Kotka domowa, to widać, miziasta, mrucząca..... kurcze, już mam tego dość...... nie wyrabiam na to wszystko....
Przepraszam, ale mam doła.......
Femko, oczywiście, jak zwykle, popieram....
progect pisze:Kasiu, u DPS-sowców sytuacja na razie opanowana i pod kontrolą. Szczepić p óki co nie będziemy, sterylki pójdą z talonów mam nadzieję. Koty będą odrobaczone w tym tygodniu i na to są środki.
Za to Jola.goc jest w trudnej sytuacji. Myślę, że Twój bazarek, za który bardzo, bardzo dziękuję, jej jest dużo potrzebniejszy. Co ty na to?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 259 gości