Zaginiona paczka

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 10, 2007 11:55

Sydney pisze:
Izabela pisze:
Femka pisze:
Sydney pisze:Dopiero tu weszłam, sprawa dotyczy też w jakimś stopniu mnie bo to na moje konto wpłynęły pieniądze na rzecz Kotów z Borów, czyli gdyby Iza rzeczywiście była nieuczciwa to ja musiałabym z nią brać udział w spisku. 8O :? :roll: Nie wierzę, że Izabela chciała kogokolwiek oszukać i zostawić dla siebie karmę, może zabrakło czasu na wysłanie paczki - teraz wszyscy żyjemy w pośpiechu i często brakuje chwili na głupie pójście na pocztę, a pomimo to decydujemy się na wystawienie bazarku, bo chcemy pomóc.
Femko trochę to nie w porządku, żeby posądzać Izabelę od razu o kradzież 8O :roll:
Izabelo myślę, że nie powinnaś wkurzać się na Femkę, która ma prawo wiedzieć co stało się z przesyłką i dlaczego do tej pory jej nie otrzymała.

w którym miejscu wyczytałaś moje posądzenie Izabeli o kradzież?

O nieuczciwosc i oszustwo bazarkowe, tak to powinno brzmiec, nie kradziez.

Może użyłam złego słowa ale jakoś tak mi wpadło w głowę po przeczytaniu Femko Twojego zdania: "Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni. Tym bardziej, że Izabela zaangażowała się w pomoc dla Armaty, wzięła kotka na tymczas, korzysta też ze wsparcia forumowego w opiece nad nim."

Dziewczyny obie pomagacie kotom, obie udzielacie się na forum, myślę, że będziecie umiały dojść do porozumienia.

Femko jeśli uznasz, że chciałabyś zwrotu pieniędzy to daj mi proszę znać.

Sydney, opcja otrzymania od Ciebie zwrotu pieniędzy W OGóLE NIE WCHODZI W RACHUBę w żadnym wariancie.

Pani Danusia otrzyma ode mnie przelew na zakup jedzenia dokładnie w takiej wysokości, jak wylicytowana na bazarku.
Nawet jeśli otrzymam potwierdzenie nadania, to małe są szanse, że przesyłka po takim czasie zostanie odzyskana. Prawdopodobnie zostanie przez pocztę uznana za zaginioną.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon gru 10, 2007 12:04

Femka, jestes bardzo wspanialomyslna. Nie zapomnij prosze dodac, ze na pw zazadalas ode mnie zwrotu swoich pieniedzy wplaconych do Sydney.
Bardzo chetnie wspomoge koty z borow jeszcze raz.

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Pon gru 10, 2007 12:42

Muszę się wtrącić, bo to jest prawdziwa przykra sprawa. :(
Miłe panie! Każda z Was broni swoich racji niczym lwica. Chyba zaczynacie walić w siebie na oślep. Tylko, że nikomu to nie służy. Trzeba to wreszcie wyjaśnić. Padło wiele gorzkich słów i raczej już się nie zaprzyjaźnicie :( Ale naprawdę należy schować złość do kieszeni i wyjasnić sobie wszystko.
Izabelo... czyli jednak odrobinkę nawaliłaś z wysyłką (10dni?)?
Femko... może wyjaśnij ten niefortunny zapis o Armacie?
Dziewczyny! Po prostu wyjaśnijcie sprawę do końca i nakręcjacie się. Każda z Was ma swojej stronie osoby, które potwierdzają Waszą uczciwość. I nie ma sensu tego udowadniać poprzez kłótnię. Twarde dowody i nieco spokoju jest nam teraz potrzebne. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie tej trudnej kwestii.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon gru 10, 2007 12:46

Izabela pisze:Femka, jestes bardzo wspanialomyslna. Nie zapomnij prosze dodac, ze na pw zazadalas ode mnie zwrotu swoich pieniedzy wplaconych do Sydney.
Bardzo chetnie wspomoge koty z borow jeszcze raz.

ja już od Ciebie nic nie chcę.
Obrazek

Femka

Post » Pon gru 10, 2007 12:56

ajmk pisze:Izabelo... czyli jednak odrobinkę nawaliłaś z wysyłką (10dni?)?
.

Nawalilam. Przyznalam sie Femce na pw oraz teraz na forum. Nie zasluzylam na takie potraktowanie.
Wstawie jeszcze dowod wplaty i koncze te sprawe.

Izabela

Post » Pon gru 10, 2007 13:04

Izabela pisze:
ajmk pisze:Izabelo... czyli jednak odrobinkę nawaliłaś z wysyłką (10dni?)?
.

Nawalilam. Przyznalam sie Femce na pw oraz teraz na forum. Nie zasluzylam na takie potraktowanie.
Wstawie jeszcze dowod wplaty i koncze te sprawe.

szkoda, że z równym zrozumieniem nie zareagowałaś, gdy po miesiącu poprosiłam o potwierdzenie. Nie byłoby całej tej sprawy. Afery. Nie chodziło o kubek czy książkę. Chodziło o jedzenie dla kotów.
Obrazek

Femka

Post » Pon gru 10, 2007 14:46

Izo proszę Cię nie zostawiaj forum,jesteś tu potrzebna!!!! Proszę przemyśl sprawę!
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

Post » Pon gru 10, 2007 14:47

fakty sa nieublagalne- danusia nie dostala paczki.
prezent od femki nie dotarl- pieniadze zostaly wyslane na zadane konto
wiec droga dedukcji sa 2 winowajcy- izabela lub poczta.
z iza latwiej sie dogadac niz z poczta, pod warunkiem , ze chce wspolpracowac.
reklamacja po 14 dniach zadoscuczyni mam nadzieje wszystkim :D
beda to pieniadze przewyzszajace 40 zl.
ostatnio mi tez przydazyla sie taka historia. ale jest jedno ale.... osoba natychmiast zareagowala na pw i jest ze mna w stalym kontakcie. :lol:

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Pon gru 10, 2007 17:00

Jak juz wszyscy zainteresowani obejrza dowod nadania to prosze mnie o tym poinformowac. Na dowodzie sa dane osobowe moje jak i P. Danusi, ktorymi nie musze sie "chwalic". Po komisyjnym obejrzeniu sciagne skan z serwera.
Dziekuje wszystkim niedowiarkom, jak i osobom ktore wyrazily swoja opinie, ze Armata trafil w kolejne gów...

Skan przeslany do boni, ktora reprezentuje na forum P.Danusie
Ostatnio edytowano Pon gru 10, 2007 17:38 przez Izabela, łącznie edytowano 1 raz

Izabela

Post » Pon gru 10, 2007 17:33

A nie uważasz, że wystarczyłoby wysłać to bezpośrednio zainteresowanej, czyli Femce, ewentualnie boni? Ja nie muszę oglądać dowodu nadania i wiele innych osób też nie. Osobiście nie chciałabym, żeby moje dane znalazły się na publicznym forum, a pani Danusia nie ma tu wglądu i nie może zareagować :?
Przynajmniej dane adresowe można było wymazać :roll:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon gru 10, 2007 17:37

Zgodnie z sugestia kicorek, skan idzie do boni. Ja rowniez nie chce aby ktos mial wglad w dane osobowe a wymazac nie potrafie.

Izabela

Post » Pon gru 10, 2007 17:45

Super, tak chyba najlepiej. A w razie czego to ja potrafię wymazywać :) (tyle że tylko z domu, bo tam mam czym; teraz w pracy jestem, więc bym nie pomogła)

Nie chcę się wtrącać, ale moim zdaniem warto złożyć reklamację, żeby poczta zapłaciła odszkodowanie.
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon gru 10, 2007 23:30

iza przyslala skan zgodnie z obietnica. niestety nie otwiera mi sie poraz 2 , caly czas wyswietla mi sie blad strony. . dzis bylam na poczcie z wysylkami i z paczka bazarkowa . kazano napisac na paczce dodatkowo nadawce i adresata, bo istnieje mozliwosc odklejenia kwitu nadania. moze doszlo do tego w tym wypadku ? paczki nieoznakowane leza w koluszkach miesiacami i nikt nie wie dla kogo sa przeznaczone. szkoda , ze tak sie potoczyla dyskusja :lol: femka jest moja sympatia za dzialanie i dowcip i bardzo mnie obeszly epitety na jej temat. :cry: izy nie znam. ale bylam zla , ze obiecana paczka rozplynela sie we mgle.
teraz wiadomo , ze trzeba domagac sie odszkodowania i zawieszenia broni w watku.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Wto gru 11, 2007 0:01

Ja widziałam ten skan.

kasia1

Od: Pon paź 24, 2005 20:59

Post » Wto gru 11, 2007 1:16

:wink: to sie wszystko wyjasnilo hurra
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

[poprzednia][następna]