Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tosza pisze:Ja się wyżalę trochę OT- ile razy czytam tytuł wątku, tyle razy na moment się zdenerwuję. Tam jest napisane Bytuś u mar9 -a ja za każdym razem odczytuje wytłuszczony fragment w niewłaściwy sposób
mar9 pisze:Tosza pisze:Ja się wyżalę trochę OT- ile razy czytam tytuł wątku, tyle razy na moment się zdenerwuję. Tam jest napisane Bytuś u mar9 -a ja za każdym razem odczytuje wytłuszczony fragment w niewłaściwy sposób
Toszaale masz skojarzenia, hm. można napisać: Bytuś w DT-mar9
mar9 pisze:Jestem
Acha jeszcze jedno pytanie tylko z odniesieniem do Kruszynki: ostatnio Kruszynka lubi siuśki załatwiać albo w umywalce, albo w zlewie, co robić???
Iburg pisze:mar9 pisze:Jestem
Acha jeszcze jedno pytanie tylko z odniesieniem do Kruszynki: ostatnio Kruszynka lubi siuśki załatwiać albo w umywalce, albo w zlewie, co robić???
U mnie z umywalce czasem załatwia się Matylda, ale ona nie tylko siusia, czasem sobi i kupki. W sumie to za bardo nie przeszkadza mi to. Mniej żwirku wychodzi. Z umywalki kupke łatwo sprzatnąć ( zbieram papierem toaletowym i wyrzucam do ubikacji) Siusku spłukuję wodą, umywalkę wymyję. Nie robi tego cząsto, przypuszczam że wtedy jak boi sie przyczajonego Cyryla i Odiego którzy blokują jej dostep do kuwety.
mar9 pisze:Iburg pisze:mar9 pisze:Jestem
U mnie z umywalce czasem załatwia się Matylda, ale ona nie tylko siusia, czasem sobi i kupki. W sumie to za bardo nie przeszkadza mi to. Mniej żwirku wychodzi. Z umywalki kupke łatwo sprzatnąć ( zbieram papierem toaletowym i wyrzucam do ubikacji) Siusku spłukuję wodą, umywalkę wymyję. Nie robi tego cząsto, przypuszczam że wtedy jak boi sie przyczajonego Cyryla i Odiego którzy blokują jej dostep do kuwety.
Hm. może spróbuję ją nauczyć korzystać z muszli, skoro woli to od kuwetki,a tak swoją drogą, to masz rację, moze Kruszynka pragnie mi w ten nietypowy sposób zaoszczędzić wydatków na żwirek, kochana słodka kocinka
![]()
![]()
iwona_35 pisze:mar9 pisze:Iburg pisze:mar9 pisze:Jestem
Hm. może spróbuję ją nauczyć korzystać z muszli, skoro woli to od kuwetki,a tak swoją drogą, to masz rację, moze Kruszynka pragnie mi w ten nietypowy sposób zaoszczędzić wydatków na żwirek, kochana słodka kocinka
![]()
![]()
tak dba o twój budżet domowy, w końcu za darmo będzie mieszkać?![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 757 gości