karee pisze:a Franciszka? nic nie piszecie, wiec sie chyba nie udalo?
niestety, nie udało się

były dwa zainteresowane domki.
Jeden domek sie wycofał, a drugi nie do konca spodobał sie obecnej opiekunce Frani.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
karee pisze:a Franciszka? nic nie piszecie, wiec sie chyba nie udalo?
tangerine1 pisze:karee pisze:a Franciszka? nic nie piszecie, wiec sie chyba nie udalo?
niestety, nie udało się![]()
Jeden domek sie wycofał, a drugi nie do konca spodobał sie obecnej opiekunce Frani.
karee pisze:tangerine1 pisze:karee pisze:a Franciszka? nic nie piszecie, wiec sie chyba nie udalo?
niestety, nie udało się![]()
Wielka szkodaAle dziwne... opiekunce bardzo sie spieszylo oddac Franie... wiec to musieli byc bardzo podejrzani ludzie
rozumiem zatem, ze Pani nie odda z powrotem Frani do schronu?
Mała1 pisze:suuper![]()
nie wiem w takim razie czy wywozenie jej w sobote do mar to dobry pomysł-w sobote własnie sa telefony w sprawie adopcji po tych ogłoszeniach najczesciej-sama nie wiem co teraz robic
Mała1 pisze:no własnie i tu jest problem-bo ja po ciemnku na pewno w tygodniu do Zabrza nie pojadę![]()
z drugiej strony jak ktokolwiek zafdzwoni-to mozna sie z nim umówic w schronie na poznawanie kici.
no i sama nie wiem
iwona_35 pisze:to jeszcze raz ja...Mar jak będę mieć chwilkę to do ciebie zadzwonię i pogadamy, bo jeżeli się nie uda to Przywieziemy Ci chilcie a jeżeli ,się uda, to ,może weźmiesz Pączusia?
mar9 pisze:iwona_35 pisze:to jeszcze raz ja...Mar jak będę mieć chwilkę to do ciebie zadzwonię i pogadamy, bo jeżeli się nie uda to Przywieziemy Ci chilcie a jeżeli ,się uda, to ,może weźmiesz Pączusia?
oczywiście, nie musisz pytać, a za Chilcię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iwona_35 pisze:mar9 pisze:iwona_35 pisze:to jeszcze raz ja...Mar jak będę mieć chwilkę to do ciebie zadzwonię i pogadamy, bo jeżeli się nie uda to Przywieziemy Ci chilcie a jeżeli ,się uda, to ,może weźmiesz Pączusia?
oczywiście, nie musisz pytać, a za Chilcię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mar jesteś wspaniała........ale o tym już mówiłam..prawda![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 109 gości