CoToMa pisze:Femka pisze:kciuki za fretkowego chłopczyka
i za Sówcię we własnym domku
Sówcia ma się świetnie w swoim własnym domku![]()
![]()
wybiorę się niebawem na kątrollę. Muszę w bezpośredniej rozmowie sprawdzić kwalifikacje Twoje i Pani Ali

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:Femka pisze:kciuki za fretkowego chłopczyka
![]()
Boo77 pisze:Boże, ludzie nawet fretki wyrzucająMyślałam, że jak się bierze już takie zwierzątko, to się o nie dba
Femka pisze:a co z Polinkiem
Femka pisze:Boo77 pisze:Boże, ludzie nawet fretki wyrzucająMyślałam, że jak się bierze już takie zwierzątko, to się o nie dba
Boo, ludzie babcie i mamy wyrzucają. Czego Ty oczekujesz.
Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:kciuki za fretkowego chłopczyka
![]()
wybiorę się niebawem na kątrollę. Muszę w bezpośredniej rozmowie sprawdzić kwalifikacje Twoje i Pani Ali
CoToMa pisze:Femka pisze:a co z Polinkiem
Polinek jest neurologiczny. Wprawdzie zawsze trochę był, ale teraz mu się pogłębiło.
Na szczęście je, zawiozłam mu dobra puszeczki od Myszaczka, które dostał od Be. Zajada też surową wołowinkę. Suchego, nawet dobrego, nie chce jeść. Jest już mniej odwodniony i na szczęście nie krwawi...
Boo77 pisze:Femka pisze:Boo77 pisze:Boże, ludzie nawet fretki wyrzucająMyślałam, że jak się bierze już takie zwierzątko, to się o nie dba
Wiesz, w moim światopoglądzie takie rzeczy po prostu się nie mieszczą...
Femka pisze:Boo77 pisze:Femka pisze:Boo77 pisze:Boże, ludzie nawet fretki wyrzucająMyślałam, że jak się bierze już takie zwierzątko, to się o nie dba
Wiesz, w moim światopoglądzie takie rzeczy po prostu się nie mieszczą...
no i zamiast odgonić nogą ocierające się koty i maszerować beztrosko przez życie, wypruwasz sobie żyły w schronie. Sama jesteś sobie winna. Takim,co wyrzucają fretki, jest łatwiej.
Mnie najbardziej martwi, że polskie prawo jest łagodne dla tych, co krzywdzą zwierzaki. To tak, jakby dawało przyzwolenie.
Femka pisze:CoToMa pisze:Femka pisze:a co z Polinkiem
Polinek jest neurologiczny. Wprawdzie zawsze trochę był, ale teraz mu się pogłębiło.
Na szczęście je, zawiozłam mu dobra puszeczki od Myszaczka, które dostał od Be. Zajada też surową wołowinkę. Suchego, nawet dobrego, nie chce jeść. Jest już mniej odwodniony i na szczęście nie krwawi...
a co to znaczy, że jest neurologiczny?
Boo77 pisze:Polecam nootropil w syropie + vit. B1, Matyldzie się sporo poprawiło po tym komplecie, mimo już zaawansowanego porażenia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL i 380 gości