Femka pisze:ŁogólA co u Dumki i Hallowenki słychać?
przyłączam się do pytania
i ja tez

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:CoToMa
LEĆ DO SÓWKI
SZYYYYBKOOOO
theta pisze:Femka pisze:CoToMa
LEĆ DO SÓWKI
SZYYYYBKOOOO
E... bez pośpiechu. Tylko na odpowiedź o opiekę na Sówką czekam kilka dni...
No dobra, DWA dni
Femka pisze:theta pisze:Femka pisze:CoToMa
LEĆ DO SÓWKI
SZYYYYBKOOOO
No dobra, DWA dni
ciekawe, co się tak zdrówkiem Sówki interesujesz?
theta pisze:trawa11 pisze:theta pisze:Widziałam, ze Hallowenka i Dumka pojechały do domków. Trzymam kciuki![]()
Nota bene, to nie są pierwsze kotki, którymi sie interesowałam, a które znalazły domy. Chyba mam takie zezowate szczęście, że mi sprzed nosa koty sprzątają
A jaki problem? u pani Ali tyle slicznych kotów czeka.Tylko nie mów głośno,ktorego chcesz.zeby znowu ktoś Ci go nie zwinal
No właśnie nie wiem. Są takie koty, przy których wręcz powinnam to chyba ogłaszać?
theta pisze:Femka pisze:theta pisze:Femka pisze:CoToMa
LEĆ DO SÓWKI
SZYYYYBKOOOO
No dobra, DWA dni
ciekawe, co się tak zdrówkiem Sówki interesujesz?
Odp:theta pisze:trawa11 pisze:theta pisze:Widziałam, ze Hallowenka i Dumka pojechały do domków. Trzymam kciuki![]()
Nota bene, to nie są pierwsze kotki, którymi sie interesowałam, a które znalazły domy. Chyba mam takie zezowate szczęście, że mi sprzed nosa koty sprzątają
A jaki problem? u pani Ali tyle slicznych kotów czeka.Tylko nie mów głośno,ktorego chcesz.zeby znowu ktoś Ci go nie zwinal
No właśnie nie wiem. Są takie koty, przy których wręcz powinnam to chyba ogłaszać?
![]()
theta pisze:Femko, po pierwsze nie strasz tą powodziąPo drugie wątek Sówki jest co tu dużo mówić, na odległej od pierwszej, stronie.
A po trzecie, może wreszcie moje zezowate szczęście się jakiemuś kotu przyda?
CoToMa pisze:Ja już się przyzwyczaiłam do myśli, że Sówka u nas zostanie. Sówka pewnie też![]()
Podejrzewamy z panią Alą, że Sóweńka może być bardzo stara. Nawet tak pod dwudziestkę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 457 gości