Koty p.Ali II - smutno...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 06, 2007 22:02

Femka pisze:
Łogól ;)

:mrgreen:

A co u Dumki i Hallowenki słychać?

przyłączam się do pytania

i ja tez :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw gru 06, 2007 22:08

A i jeszcze jedno CoToMa... dlaczego nie zaglądasz na wątek Sówki?? Hyhy, mam Cię!!
Obrazek

theta

Od: Nie cze 10, 2007 13:49

Post » Czw gru 06, 2007 22:10

CoToMa

LEĆ DO SÓWKI
SZYYYYBKOOOO
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Czw gru 06, 2007 22:12

Femka pisze:CoToMa

LEĆ DO SÓWKI
SZYYYYBKOOOO

E... bez pośpiechu. Tylko na odpowiedź o opiekę na Sówką czekam kilka dni... :cry:

No dobra, DWA dni :D
Obrazek

theta

Post » Czw gru 06, 2007 22:17

theta pisze:

LEĆ DO SÓWKI
SZYYYYBKOOOO

E... bez pośpiechu. Tylko na odpowiedź o opiekę na Sówką czekam kilka dni... :cry:

ciekawe, co się tak zdrówkiem Sówki interesujesz? :mrgreen:
Obrazek

Femka

Post » Czw gru 06, 2007 22:26

Femka pisze:
theta pisze:

LEĆ DO SÓWKI
SZYYYYBKOOOO

Odp: :D
theta pisze:
trawa11 pisze:
theta pisze:Widziałam, ze Hallowenka i Dumka pojechały do domków. Trzymam kciuki :D
Nota bene, to nie są pierwsze kotki, którymi sie interesowałam, a które znalazły domy. Chyba mam takie zezowate szczęście, że mi sprzed nosa koty sprzątają :D

A jaki problem? u pani Ali tyle slicznych kotów czeka :wink: .Tylko nie mów głośno,ktorego chcesz.zeby znowu ktoś Ci go nie zwinal :wink:

No właśnie nie wiem. Są takie koty, przy których wręcz powinnam to chyba ogłaszać? ;)

:lol: :lol:
Obrazek

theta

Post » Czw gru 06, 2007 22:29

theta pisze:
Femka pisze:
theta pisze:

LEĆ DO SÓWKI
SZYYYYBKOOOO

Odp: :D
theta pisze:
trawa11 pisze:
theta pisze:Widziałam, ze Hallowenka i Dumka pojechały do domków. Trzymam kciuki :D
Nota bene, to nie są pierwsze kotki, którymi sie interesowałam, a które znalazły domy. Chyba mam takie zezowate szczęście, że mi sprzed nosa koty sprzątają :D

A jaki problem? u pani Ali tyle slicznych kotów czeka :wink: .Tylko nie mów głośno,ktorego chcesz.zeby znowu ktoś Ci go nie zwinal :wink:

No właśnie nie wiem. Są takie koty, przy których wręcz powinnam to chyba ogłaszać? ;)

:lol: :lol:

theta, jeśli się uda, to się chyba tak zryczę, że powódź stulecia będzie :crying:
Obrazek

Femka

Post » Czw gru 06, 2007 22:36

Femko, po pierwsze nie strasz tą powodzią :D Po drugie wątek Sówki jest co tu dużo mówić, na odległej od pierwszej, stronie.
A po trzecie, może wreszcie moje zezowate szczęście się jakiemuś kotu przyda? :D
Obrazek

theta

Post » Czw gru 06, 2007 22:41

theta pisze:Femko, po pierwsze nie strasz tą powodzią :D Po drugie wątek Sówki jest co tu dużo mówić, na odległej od pierwszej, stronie.
A po trzecie, może wreszcie moje zezowate szczęście się jakiemuś kotu przyda? :D

theta, trzymam kciuki
bardzo mocno
Sówce tak bardzo, bardzo potrzeba Domku i najcudowniejszych Dużych...
Obrazek

Femka

Post » Pt gru 07, 2007 7:37

Ja już się przyzwyczaiłam do myśli, że Sówka u nas zostanie. Sówka pewnie też :twisted:
Podejrzewamy z panią Alą, że Sóweńka może być bardzo stara. Nawet tak pod dwudziestkę...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt gru 07, 2007 8:56

CoToMa pisze:Ja już się przyzwyczaiłam do myśli, że Sówka u nas zostanie. Sówka pewnie też :twisted:
Podejrzewamy z panią Alą, że Sóweńka może być bardzo stara. Nawet tak pod dwudziestkę...

No to faktycznie, wiekowa babka :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt gru 07, 2007 10:12

a co wiek przeszkadza w miłości?
Obrazek

Femka

Post » Pt gru 07, 2007 11:30

Dzisiaj rozmawiałyśmy z panią Alą na temat Sówki. Ona chyba już znalazła swój dom i swoich dużych. Już za długo jest w przytulisku, żeby znowu ją w inne miejsce przenosić.
Zwłaszcza, że Sóweńka ma coraz większe problemy z załatwianiem się, często zapomina gdzie jest kuweta. Ma swoje miejsce do spanie i do jedzenia, bardzo lubi spać z psami. Myślę, że ona jest już za wiekowa na kolejną zmianę.

W najbliższym czasie chcemy trochę przebudować korytarz i miejsce dla kotów, żeby w ogóle nie miały dostępu do wyjścia na korytarz. Wtedy żaden kot nie będzie miał możliwości wymknięcia się na zewnątrz...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Pt gru 07, 2007 11:48

Rozmawiałyśmy dzisiaj z CoToMa o Sóweńce. Kazałam Lucynie przysiąc, że Sówka jest głaskana, przytulana, że wie, że jest kochana i potrzebna. Nie na darmo od bardzo dawna miałam banerek Sówki w podpisie. Bardzo zapadła mi w serce. Wiem, że jest starutka. I dlatego należy jej się wszystko, co najlepsze. Przede wszystkim fachowa opieka i nieprawdopodobna cierpliwość człowieka. Theta z cała pewnością byłaby domkiem idealnym. Czytam wątek jej potfoorków i nie mam żadnych wątpliwości. Ale w tym wszystkim najwazniejsza jest Sówka i jej uczucia.
Jak opowiadała CoToMa, kotka świetnie czuje się w przytulisku. Jest rozpaskudzona, rozwydrzona i upierdliwa :D To znaczy, że jest jej dobrze. I pewnie pokochała Panią Alę.
To dobra decyzja, CoToMa. Nie wolno staruszki narażać na dodatkowe stresy. Ona zasługuje na to, żeby w jej życiu już nic nie uległo zmianie.

W ten sposób, Theta, znowu dzięki Tobie jakiś kotek znalazł stały dom. A ja z wielką radością zdejmuję banerek Sóweńki.

Ale jednocześnie domagam się systematycznych relacji o Sówce. Żądam fotek i opowieści o niej. A jak nie, to... coś wymyślę :D
Obrazek

Femka

Post » Pt gru 07, 2007 11:57

Femciu ,o to mozesz byc spokojna .ze Sowenka napewno dozyje swoich latek w naprawde fajnym i szczęśliwym domku ,jaki jej stworzyła pani Ala,i CoToMa,ktora wygłaskuje wszystkie futerka :wink:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

[poprzednia][następna]