Grzesio z OOPZ pisze:Eve 69 każdy ma prawo złożyć zażalenie na pracownika. Prawda??
Prawda. Ten, kto jest ŚWIADKIEM jego niekompetencji. Czyli w tym wypadku Jagna.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Grzesio z OOPZ pisze:Eve 69 każdy ma prawo złożyć zażalenie na pracownika. Prawda??
Oberhexe pisze:No normalnie mnie zamurowało...![]()
![]()
Grzesiu, czy zdajesz sobie sprawę z tego, ile psich i kocich żyć Eve uratowała? Nie za pomocą telefonów, ale własnymi rękami, przygarniając, lecząc, znajdując dom lub zostawiając u siebie? Jeśli nie to polecam Ci lekturę odpowiednich wątków, refleksję nad własnymi słowami i dopiero potem ewentualne pouczanie.
Oberhexe pisze:Na Twoim miejscu, Grzesiu, bym spasowała. Bo jeszcze Ty usłyszysz kilka niewygodnych pytań.
Doskonale pamietam z innego forum, ze byłeś pierwszy do ferowania wyroków![]()
Powiadają, ze najlepsza metodą obrony jest atak
Grzesio z OOPZ pisze:[Eve69 jak czują się konie, które byly martretowane przez włąściciela i którym obiecałaś pomóc?? Co teraz z nimi się dzieje??
.
abeille pisze:To smutne, że instytucja, która została powołana, by opiekować się zwierzakami, tak naprawdę je olewa... =[
eve69 pisze:Grzesiu- chciales powiedziec konie, ktorym Ty obiecales pomoc, a nastepnie zadzwoniles do mnie zebym pojechala zobaczyc co sie z nimi dzieje?
eve69 pisze:to nie do konca jest tak- za dzialania poszczegolnych osob nie mozna obarczac calej instytucji. TOZ jest organizacja dzialajaca od wielu lat- i nalezy do niej wielu milosnikow zwierzat ktorzy staja na uszach zeby je ratowac.
Niestety nie wszyscy - ale nie mozna wszystkich wrzucac do jednego worka
eve69 pisze:[ale wygladaly na zdrowe, mialy wode i jedzenie, nie ma podstaw zeby odebrac je wlascicielowi.
Grzesio z OOPZ pisze:Grzesio z OOPZ pisze:móc... a skąd to wiesz??
od Ciebie-
Grzesio z OOPZ pisze:[. Jeśli bym wiedział, że tak załatwisz sprawę... poprostu mają co pić i OK nigdy bym Ciebie o to nie poprosił. Konie stały w łajnie po pas, były malteretowane...zresztą co ja będę pisał jak zechcecie i Admin pozwoli wstawię tutaj ich Fotki to sami ocenicie czy nie było podstaw jak pisze Eve
Grzesio z OOPZ pisze:Obiecałem, że przekażę to osobie znajdującej się bliżej niż ja tego miejsca, gdzie tego konie się znajdują. Przekazałem je akurat Tobie bo po zamieszczeniu prośby na liście Psiakość czy ktoś jest z tamtych okolic odezwała się Murka (Kasia) i podała mi Twoje dane.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 34 gości