zosia&ziemowit pisze:Taki wybuchowyFemka pisze:jaki miły wątek się zrobił![]()
a przy tym konstruktywny...teraz tylko musimy popracować nad tą maszynką , o której pisał Ziemowit...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zosia&ziemowit pisze:Taki wybuchowyFemka pisze:jaki miły wątek się zrobił![]()
nie panikuj - damy sobie radę z terroryzmem fundamentalistów naftowych, pracuj nad maszynkąFemka pisze:Luuudzie, co tu się wyprawia
ziemowit pisze:nie panikuj - damy sobie radę z terroryzmem fundamentalistów naftowych, pracuj nad maszynkąFemka pisze:Luuudzie, co tu się wyprawia
...ja tam się nie będę napraszał, informacja w podpisie jestFemka pisze: tak mi przyszło do głowy czytając Twój podpis... może Fundusz Dzidziulcowy Cię wesprze
realka pisze:Ja tak ot wątku wybuchowego - czy ktoś mógłby mi podrzucić nr konta?
ziemowit pisze:...ja tam się nie będę napraszał, informacja w podpisie jestFemka pisze: tak mi przyszło do głowy czytając Twój podpis... może Fundusz Dzidziulcowy Cię wesprze![]()
kocur - jaki jest - każdy widzi i wie
aukcja - maleńka, słodka bombeczka - atomóweczka, praktyczna, przenośna i własnej konstrukcjiSlonko_Łódź pisze:ziemowit pisze:...ja tam się nie będę napraszał, informacja w podpisie jestFemka pisze: tak mi przyszło do głowy czytając Twój podpis... może Fundusz Dzidziulcowy Cię wesprze![]()
kocur - jaki jest - każdy widzi i wie
Eeeee..... Aukcję jakąś se wystawSzybciej będzie..... Może zrobisz jakieś bombki
)) W kształcie kulistym, grzyba i cygara
))
Boo77 pisze:Eeee tam, ta pierwsza ładniejsza. Ma nawet dwie "bombeczki" w jednej
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 94 gości