zosia&ziemowit pisze:Taki wybuchowyFemka pisze:jaki miły wątek się zrobił![]()
a przy tym konstruktywny...teraz tylko musimy popracować nad tą maszynką , o której pisał Ziemowit...
Moderator: Estraven
zosia&ziemowit pisze:Taki wybuchowyFemka pisze:jaki miły wątek się zrobił![]()
nie panikuj - damy sobie radę z terroryzmem fundamentalistów naftowych, pracuj nad maszynkąFemka pisze:Luuudzie, co tu się wyprawia
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.ziemowit pisze:nie panikuj - damy sobie radę z terroryzmem fundamentalistów naftowych, pracuj nad maszynkąFemka pisze:Luuudzie, co tu się wyprawia
...ja tam się nie będę napraszał, informacja w podpisie jestFemka pisze: tak mi przyszło do głowy czytając Twój podpis... może Fundusz Dzidziulcowy Cię wesprze
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.realka pisze:Ja tak ot wątku wybuchowego - czy ktoś mógłby mi podrzucić nr konta?
ziemowit pisze:...ja tam się nie będę napraszał, informacja w podpisie jestFemka pisze: tak mi przyszło do głowy czytając Twój podpis... może Fundusz Dzidziulcowy Cię wesprze![]()
kocur - jaki jest - każdy widzi i wie
aukcja - maleńka, słodka bombeczka - atomóweczka, praktyczna, przenośna i własnej konstrukcjiSlonko_Łódź pisze:ziemowit pisze:...ja tam się nie będę napraszał, informacja w podpisie jestFemka pisze: tak mi przyszło do głowy czytając Twój podpis... może Fundusz Dzidziulcowy Cię wesprze![]()
kocur - jaki jest - każdy widzi i wie
Eeeee..... Aukcję jakąś se wystawSzybciej będzie..... Może zrobisz jakieś bombki
)) W kształcie kulistym, grzyba i cygara
))

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Boo77 pisze:Eeee tam, ta pierwsza ładniejsza. Ma nawet dwie "bombeczki" w jednej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości