ANiHIli- tylko lojalnie uprzedzam, że jutro do 19.30 mam zajęcia. A Szałwia i Melba pracują na popołudnie

Wysłałam Ci wczoraj czułego maila z treściami ogłoszeń - bezoczki i nowej Tri. Powrzucasz?
MOnia3a-przesłałam ją w ciągu ostatnich dwóch dni do ok 20 osób, które pytały o kotkę"rosyjską" i "syjamka". Wczoraj przesłałam ponownie text ogłoszenia do AniHili,coby je umieścić gdzie się da. Sama wystawiłam na allegro, alegratka i ojej. Na allegro ma 154 wyświetlenia od pt. Nie wiem co jeszcze możemy zrobić
Dziś "sprzedawałam" koty zdalnie. Strasznie tego nie lubię, ale u kotków byłam tylko duchem, gdyz ciało szkoliło urzędników samorządowych w miejscowości Kulesze, gdzie zasięg ery jest tylko wówczas gdy stoi sie przy rynnie urzędu gminy
Wczoraj ok 22 zadzwoniła jedna Szwedzka dziewczyna, że ma alergię na kota-dostała wysypki, zaczęła kaszleć. Poszła do lekarza, testy wskazały na kota. Więc niefajnie. Ale dziś rano zadzwoniła pani chętna na malucha. Wypytałam ją dokładnie (może uznała mnie za dziwną?? bo trwało to ze 20 min) a z pewnościa za dziwną uznali mnie mieszkańcy Kulesz, wracający z kościoła.

Pani pojechala po malucha i zabrała. Dzwoniła wieczorem, że kicia ma się dobrze i jest wszystko w porządku....
Poza tym "sprzedał się" szary, 4-ro miesięczny koteczek, brat "syjamka" Pan opiekun jest lepszy niż KGB i Gestapo razem wzięte

- dzwoni do nowych opiekunów kici rosyjskiej i syjamka średnio co 2 dni. Podejrzewam, że nowi opiekunowie szaraka też będą inwigilowani. Ale wszystko za obupólnym przywoleniem i dla kociego dobra.
Aby było optymistycznie chcialam podkreślić, że mamy obecnie na "liczniku" 42 kociaki i 6 dorosłych kotów :) Podsumowanie oczywiście na stronie 1.
Operacja małej łapki jutro o 10. Trzymajcie kciuki.