ale zaraz wstawie bazarek
tylko nikt ich nie chce kupowac

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beata pisze:Ela, ja niestety nie wespre bezposrednio finansowo, wlasnie dostalam kase na konto i dre wlosy z glowy![]()
ale zaraz wstawie bazarek
tylko nikt ich nie chce kupowacwiec to niewiele bedzie
tajdzi pisze:Dziewczyny
Rozmawiałam właśnie z córką pana - bardzo sie wzruszyła (i na pewno nic nie powie, żeby była to niespodzianka)
Najpierw zaprotestowała, powiedziała, ze jakoś sobie poradzą, choć ona ma niewielką emeryturę a jej ojciec właściwie prawie wcale jej nie ma
Ona co tydzień zabiera go do siebie, kąpie, pierze ubrania, stara się sprzątać jego chałupkę...
Ale wiecie jak jest...
Ona sama jest już na emeryturze, nie ma samochodu, nie ma sił, żeby cześciej jeździć, mieszka w kawalerce...
no wiecie jak jest
Dowiedziałam sie, że z potrzebnych rzeczy... jest wszystko - makarony, kawa, herbata, puszki, ale także ubrania, no i to, co tata bardzo lubi - słodycze...
No i jeżeli ktoś zdecydowałby się pomóc w ogrodzie i trochę ogarnąć chałupkę też byłoby super - mam gdzieś zdjęcie - postaram sie wstawić - zobaczycie jak wygląda "ogórd"
Najbardziej poraża mnie to, że ten pan nie mają NIC, sam karmi koty, a "panicze" z okolicznych PIĘKNYCH domów nie dają nic, wręcz usłyszałam jak wczoraj wypuszczałam kota "no ale po co? trzeba było to uśpić"...
To co? Zaczynamy akcje "Paczka dla dobrego człowieka"?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Wix101, Wojtek i 157 gości