Wyrwany śmierci Meo szuka swojego miejsca na Ziemi!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 29, 2007 13:54

meggi 2 pisze:A moze chcesz talon na kastracje kota do lecznicy na ul. Ksiązęcą?

Byłoby super! To dobra klinika.
Wiem tylko, że Agnieszka chce zrobić podczas kastracji porządek z ząbkami :? . Ja kto się wtedy załatwia? Czy można podpiąć te zabiegi pod jeden? Czy wtedy za kastrację nie płacimy, a za ząbki tak?
Marcelibu

Post » Czw lis 29, 2007 14:16

Szczerze mówiac nie znam wetów i kliniki na Ksiązecej a czytajac kilka przypadkow na dogo i znając historię psiaka z bagien ,którego uśpili ,bo nie chcieli go leczyc ze wzgledu na chorobę skóry nie mam o niej dobrego zdania.Ale to mogłybyc przypadki.Zajmuje sie Meo i jego zdrowiem od początku do końca i nie odbierzcie tego źle ale wolałabym wykastrowac Mea u swoich wetów do których mam duze zaufanie i darze ich wielką sympatia .Dr Mularczyk wspominał cos o kwocie kastracji 90,00 zł o ile dobrze zrozumiałam do tego dojda antybiotyki.
Talon przyda sie na 100% bezdomniakowi .
Meggi2 za pamięć serdecznie dziekuje ale chciałąbym abyscie równiez zrozumiały moj post.
Pozdrawiam
Beata

gamoń

Od: Czw sie 16, 2007 17:08

Post » Czw lis 29, 2007 14:17

Gamoń, Marcelibu, dajcie numer konta, proszę.

Nie wiem, ile w Warszawie kastracja + ząbki kosztują, ale Rastaman ['] choć trochę pomoże koledze Meo
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lis 29, 2007 14:30

Georg-inia !
Przykro mi z powodu Rastamana.Podam konto za chwilę na pv.Zabieg ma byc 7.12.
Teraz konto na które możesz wplacic pieniązki nie bedzie przyjmowało wpłat ,poniewaz BPH łączy sie z PKO SA i maja jakies klopoty.
Dopiero po weekendzie wszystko wróci do normy.
Dziękuje Ci Meo Beata i Agnieszka.

gamoń

Od: Czw sie 16, 2007 17:08

Post » Czw lis 29, 2007 20:34

Kochana Gamoń! Wiem, że już dawno obiecałam wpłatę na Meo, a tu ciągle nic... :oops: Wybacz, jestem polonistką, kiepską w rachunkach,źle się gospodarowałam w tym miesiącu... Ale już wpłynęła mi wypłata na nowy miesiąc :D Poproszę więc o nr konta na pw i po weekendzie coś na pewno wpłacę!
Obrazek Klara, Tosia i Pingwin fotostory--->zapraszamy :)
Maciuniu ['] Pompuś [']

olusiak81

Od: Śro sie 15, 2007 18:14

Post » Czw lis 29, 2007 21:43

gamoń pisze:Szczerze mówiac nie znam wetów i kliniki na Ksiązecej a czytajac kilka przypadkow na dogo i znając historię psiaka z bagien ,którego uśpili ,bo nie chcieli go leczyc ze wzgledu na chorobę skóry nie mam o niej dobrego zdania.Ale to mogłybyc przypadki.Zajmuje sie Meo i jego zdrowiem od początku do końca i nie odbierzcie tego źle ale wolałabym wykastrowac Mea u swoich wetów do których mam duze zaufanie i darze ich wielką sympatia .Dr Mularczyk wspominał cos o kwocie kastracji 90,00 zł o ile dobrze zrozumiałam do tego dojda antybiotyki.
Meggi2 za pamięć serdecznie dziekuje ale chciałąbym abyscie równiez zrozumiały moj post.
Pozdrawiam
Beata

Ognik z bagien to tylko wierzchołek góry lodowej. Jeżeli jest to kot, za którego nadal ponosi w jakimś sensie odpowiedzialność AFN, to ja się nie zgadzam na Książęcą. A nóż trafi na tego co usypia zwierzaki trzema rąbnięciami w głowę :evil:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw lis 29, 2007 22:30

Tweety pisze:
gamoń pisze:Szczerze mówiac nie znam wetów i kliniki na Ksiązecej a czytajac kilka przypadkow na dogo i znając historię psiaka z bagien ,którego uśpili ,bo nie chcieli go leczyc ze wzgledu na chorobę skóry nie mam o niej dobrego zdania.Ale to mogłybyc przypadki.Zajmuje sie Meo i jego zdrowiem od początku do końca i nie odbierzcie tego źle ale wolałabym wykastrowac Mea u swoich wetów do których mam duze zaufanie i darze ich wielką sympatia .Dr Mularczyk wspominał cos o kwocie kastracji 90,00 zł o ile dobrze zrozumiałam do tego dojda antybiotyki.
Pozdrawiam
Beata

Ognik z bagien to tylko wierzchołek góry lodowej. Jeżeli jest to kot, za którego nadal ponosi w jakimś sensie odpowiedzialność AFN, to ja się nie zgadzam na Książęcą. A nóż trafi na tego co usypia zwierzaki trzema rąbnięciami w głowę :evil:

:strach:

Nie...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lis 29, 2007 22:47

O czym Wy dziewczyny piszecie :?: Jakie uspypianie uderzeniem?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt lis 30, 2007 0:08

Ja też mówię lecznicy na Książęcej stanowcze : NIE :!: :!: :!: Byłam tam tylko raz i nigdy więcej nie pojadę.
Tam nawet nie umieli dobrze zrobić zastrzyku mojemu kotkowi.
A poza tym byłam świadkiem awantury jak umarł kotek kilkanaście godzin po operacji, ponieważ leżał ze źle zabezpieczoną raną i dostała się do rany mucha.......

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pt lis 30, 2007 0:24

casica pisze:O czym Wy dziewczyny piszecie :?: Jakie uspypianie uderzeniem?

jak się zwierzak buntuje, albo za wcześnie budzi z narkozy ... kołysanki mu nie zaśpiewają.
Zresztą nie tylko Ognika wykończyli.
"Wielkie" pogotowie weterynaryjne, nie słyszałam jeszcze o przypadku aby ktoś doczekał się ich przyjazdu. Może ktoś zna tam dobrego weta albo nie spotkało go nic złego. Osobiście nie powierzyłabym im pchły pod opiekę

Bardzo proszę o niekorzystanie w przypadku Meo z tej lecznicy nawet gdyby mieli mu zmierzyć tylko temperaturę.

Tweety

Post » Pt lis 30, 2007 0:29

Tweety pisze:
casica pisze:O czym Wy dziewczyny piszecie :?: Jakie uspypianie uderzeniem?

jak się zwierzak buntuje, albo za wcześnie budzi z narkozy ... kołysanki mu nie zaśpiewają.
Zresztą nie tylko Ognika wykończyli.
"Wielkie" pogotowie weterynaryjne, nie słyszałam jeszcze o przypadku aby ktoś doczekał się ich przyjazdu. Może ktoś zna tam dobrego weta albo nie spotkało go nic złego. Osobiście nie powierzyłabym im pchły pod opiekę

Bardzo proszę o niekorzystanie w przypadku Meo z tej lecznicy nawet gdyby mieli mu zmierzyć tylko temperaturę.

To i ja o to prosze.
Kochany Pan Meo... ktory wrocil do zycia.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt lis 30, 2007 8:55

Hop po domek!

Dorota

Post » Pt lis 30, 2007 9:07

:strach: mowy nie ma o tej lecznicy :strach:

po weekendzie Rastuś ['] da kaskę na odjajczenie Meo w odpowiednich warunkach.

jakbym zapomniała, to proszę mi przypomnieć, bez krygowania się i wstydzenia, dobrze? ostatnio dużo mi spadło na głowę i skleroza postępująca mnie dopadła :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lis 30, 2007 9:46

Marcelibu pisze:Wiem tylko, że Agnieszka chce zrobić podczas kastracji porządek z ząbkami :? . Ja kto się wtedy załatwia? Czy można podpiąć te zabiegi pod jeden? Czy wtedy za kastrację nie płacimy, a za ząbki tak?

różnie weci radzą w taki przypadku. Wiem, że jeden mi znany nie przystępuje do przetargów na darmowe sterylki, bo miasto wymaga aby jednocześnie czyścił zęby. Twierdzi, że jest zbyt duże prawdopodobieństwo zakażenia jeżeli robi się jeden zabieg przy drugim, bo zarazki z usuwanego kamienia fruwają aż miło.

Tweety

Post » Pt lis 30, 2007 11:04

Moja Pani dr. Cieciera na Wyspowej po operacji i zabezpieczeniu rany, spokojnie zdejmuje kamień i nic złego się nie dzieje. Polecam. Jest dobra, kompetentna, sympatyczna i tania. Czego chcieć więcej?

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

[poprzednia][następna]