Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Adrianapl pisze:ja tu sie zale, ze karton z mlekiem pogryziony...a wy mi ze kryzys minal???? albo ze dobre wiesci??![]()
![]()
![]()
kalair pisze:Adrianapl pisze:ja tu sie zale, ze karton z mlekiem pogryziony...a wy mi ze kryzys minal???? albo ze dobre wiesci??![]()
![]()
![]()
No coś Ty!? Mleka Ci żal?Czy kartonika?
Adrianapl pisze:P.S. Skipi nie wypil calego mleka- czesc wsiakla w dywanik....zgadnijcie czy dywanik nadal ladnie pachnie...
Adrianapl pisze:ja tu sie zale, ze karton z mlekiem pogryziony...a wy mi ze kryzys minal???? albo ze dobre wiesci??![]()
![]()
![]()
Femka pisze:Adrianapl pisze:ja tu sie zale, ze karton z mlekiem pogryziony...a wy mi ze kryzys minal???? albo ze dobre wiesci??![]()
![]()
![]()
mleka żałujesz afroamerykanom?![]()
sknera
Georg-inia pisze:Adrianapl pisze:P.S. Skipi nie wypil calego mleka- czesc wsiakla w dywanik....zgadnijcie czy dywanik nadal ladnie pachnie...
jak mlekiem, to nieładnie. Ciepło macie w domu? niedługo zacznie pachnieć twarogiem![]()
Adrianka, no nie becz, no...TŻ-ta żal, fakt. Pogłaszcz go po główce, przytul, powiedz, jaki to on jest wspaniały i jak Ci pomaga, zrobi się lepiej i Jemu i Tobie
![]()
tak się zastanawiałam... bo to, że Kropcia się Skipiego nie boi jednak, że ganianki nie sa agresywne, to jednak nie rozwiązuje problemu, bo Ty sobie z nim nie radzisz na spacerach - jak pisałaś. To duże psisko, jak nie będzie Was słuchał, to może być problem w pewnym momencie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 64 gości