Aleksandra59 pisze:Agatka ma teraz czas dla siebie i szaleje z myszką w przedpokoju![]()
Kotek, choć nie pierwszej młodości, nadal cieszy się "młodzieńczymi" rozrywkami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Agatka ma teraz czas dla siebie i szaleje z myszką w przedpokoju![]()
Aleksandra59 pisze:Agatka jest złodziejem jedzeniaWłaśnie przed chwilą spenetrował siatkę z zakupami i wyciągnął wędlinę (kiełbasa szynkowa), którą prawie w całości skonsumował - prawie 10 dag
Dwa plasterki udało mi się uratować
anna09 pisze:Aleksandra59 pisze:Agatka jest złodziejem jedzeniaWłaśnie przed chwilą spenetrował siatkę z zakupami i wyciągnął wędlinę (kiełbasa szynkowa), którą prawie w całości skonsumował - prawie 10 dag
Dwa plasterki udało mi się uratować
Olu, to ja nie wiedziałam, że Ty Agatka głodzisz i aby przeżyć biedny kotek musiał uciec się do kradzieżyOn ukradł z głodu, więc każdy sąd go uniewinni
A te dwa plasterki, to dla pozostałych kotków?
![]()
Aleksandra59 pisze:Te 10 dag to dla mnie na kolację i śniadanie byłoA ja Agatce i pozostałym kotom z misek wyjadać nie będę :twised:
anna09 pisze:Aleksandra59 pisze:Te 10 dag to dla mnie na kolację i śniadanie byłoA ja Agatce i pozostałym kotom z misek wyjadać nie będę :twised:
Na kolację i sniadanie zjesz chlebek z masłem i będziesz wspominała "stare dobre czasy", kiedy to były kartki i nie zawsze wędlina w domu byłaA jeśli taka wersja posiłków Ci nie odpowiada, to koty pewnię się z Tobą podzielą i pozwolą nawet z ich miseczek zajadać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 75 gości