Tycinek Faflun czy ktos go chce?KTOŚ POKOCHAŁ TYCIAKA!!!:)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 26, 2007 10:35

witam w poniedziałkowy szary poranek... :D

Tycinek ciągle ma troszke zatkany nosek :cry: jest to moją zmorą..

krtań podrażniona i takie dziwne dzwieki wydaje.....ma wtedy pynio uniesiony do góry..nie wiem kogo bardziej to męczy... :oops:
a tak wogóle to je ,pije conva z wielka lubością..niestety musze się dobrze napracowac żeby trafił że to jest to co lubi zaczął chłeptać mini ozorkiem...węchu to chyba ten mój pupil nie ma :?

śpi w nocy u siebie...zreszta jak ma dośc zabawy sam wędruje ....rano śpimy razem :wink:

jakaś zołza @#$%^& kocia wlazła dziś do jego klateczki celem skorzystania z toalety.... :twisted: nie trafiła i nafajdała na kocyk.... :x :evil: :twisted: brak ikonek co pomyslałam i co byłam gotowa zrobić..zabić. :!: :!: :!: :twisted: zamordować ,posiekać i jeszcze w piecu spalić... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

zas tycinek bawiący się rozkosznie dziwnie mi szeleścił...ja w drugim pokoju..zajrzałam i oniemiałam...
moje słonko bawiło sie torba z .......POPIOŁEM... :twisted: no fajnie mam :roll: ...tak to jest jak matka dzieci nie pilnuje tylko kompem sie zajmuje...

kocham Tycinka :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lis 26, 2007 10:50

no nie ma innej mozliwosci !! dzieki Tobie wszyscy moga go tez uwielbiac.
:))

Tycinek - KociKopciuszek, moze cos tam przebieral z tego popiolu ...
:))
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Pon lis 26, 2007 11:15

ojjj, wspólczuje sprzatanka.....popiól tak trudny do ogarniecia.....ale widac ze dobrze sie malenstwo czuje i sily do rozrabiactwa ma :lol:
ObrazekObrazek

dakoti

Od: Nie wrz 09, 2007 22:04

Post » Pon lis 26, 2007 13:17

Tez tak myślę, że jak rozrabia to bardzo dobry znak.
Obrazek
"Uchroń mnie przed wrogiem, który ma coś do zyskania, i przed przyjacielem, który ma coś do stracenia...'' T.S.Eliot'

zunia

Od: Śro lut 15, 2006 11:55

Post » Pon lis 26, 2007 15:34

:love: jak sie taki cudoszkrabik z chorobska wydobedzie, to kto mu bedzie bronil rozrabiania? kto bedzie mial sumienie go skarcic?
slodziaczek :1luvu:
[*]BlankaObrazek, [*]Znajdek/Merlin,
[*]OsiołekObrazek, [*]StasiuObrazek, [*]CocoObrazek

Gocha17_

Od: Czw sie 09, 2007 14:53

Post » Pon lis 26, 2007 17:21

no tak ..jak mam się na niego złościc? jak mam na coś nie pozwolic..ja tak dobrze pamietam czas kiedy on tylko spał a ja nasłuchiwałam czy oddycha..zostało mi to dziś..
jak szumi nosem spac nie moge jak jest cicho tez ..bo dlaczego tak cicho..wiem wiem trudno mi dogodzić..
ale kciuki bardzo potrzebne ..odstwaiamy antybiotyk żeby wkoncu wymaz zrobić...bardzo bym chciała aby sie to udało...wiem w koncu i bez wymazu trafimy na antybiotyk który zadziała ale tak mozna długo...a szkoda słoneczka..

dzis tylko z eMilką byłam,niezły pulpet z niej jest :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 26, 2007 17:29

Wielkie ObrazekObrazekObrazekObrazek za Tycinka
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon lis 26, 2007 21:54

dzieki :D

..chociaz 3 dni są nam potrzebne ,3 dni bez antybiotyku.....
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 26, 2007 22:22

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Wto lis 27, 2007 8:01

Dorcia! trzymam kciuki nieustannie! Ty wiesz!(wszak ręce mam jeszcze zdrowe) a w tej sprawie wczorajszej to-UDAŁO SIę!!!! :wink:

moka1

Od: Nie lut 25, 2007 15:48

Post » Wto lis 27, 2007 8:43

zosia&ziemowit dziekuje serdecznie :D ......

do 3 nad ranem nie mogłam spac bo wziełam pędraka do łóżka....no tak bardzo nie chce juz spać sam...ale z nim tez byle jakie spanie...malenki ten facet i ciągle drże o niego..no że własnym cycem go przygniote :oops: :cry: bo to lubi się wtulic i kokosić,nad ranem stwierdziłam że troszke snu to i mi się przyda..i maluch powędrował do klateczki...a te wredoty poszły bawić sie z nim przez kraty..noc do tyłu :twisted:

maluch tak się rozchliptał że wypija conva dziennie :D no nie powiem że emilka mu troszke nie pomaga..ale jak dać jednemu a drugiemu nie :wink:
ale Tyciak pije cały spodas naraz :D
teraz mruczy mi na rękach..ale jak, aż zaśpiewy są :lol:

przy emilce wygląda jak może 6 tyg. kocie :wink: ale jest już co trzymać na rękach 8)

na grzbieciku ma dwie dziury...ale już nic się nie sączy..to po zastrzykach.. :cry:

a ja odliczam już dni do wymazu.....

moka1 bardzo się ciesze ...BARDZoooo :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lis 27, 2007 10:26

Alez sie usmialam :))
brawo dla Tycinka :)
zo

Zowisia

Post » Wto lis 27, 2007 10:58

a ja cofnełam się i poczytałam od początku,sama na nowo przeżywałam dzien po dniu ...oglądałam karalucha jaki był malenki,jaki kruchy bardzo,łezki same popłyneły... :oops:
15 dkg.....nie było nawet czym odrobaczyć,.....
teraz to facet prawie 80 dkg. ..no może rachityczny jest i oczka kaprawe i nóżki pajęcze ..ale to już kot :D

lęk o niego pozostał......pamiętam o wodzie w brzuszku ,o kompleksowych badaniach...ale damy rade,jak szatan czarny gania to ja rosne :D
jak atakuje eMilke,jak wdrapuje sie w najdalsze zakamarki...frajda niesamowita.albo jak zmęczony przyjdzie sie w tuli we mnie i mruczy usypiając..ech taki mały szkrab a tyle radości ....
Obrazek

dorcia44

Post » Wto lis 27, 2007 11:10

Ja nie nadazam nawet na biezaco, a co dopiero z poczatkami watkow
i w ogole innymi sprawami ...

Tycinek bedzie kiedys SUPERKotem .. :))
zapowiada sie w kazdym razie bardzo wyraznie :))

zo

Zowisia

Post » Wto lis 27, 2007 14:38

Tycinku, jesteś bardzo grzeczny, że tak wypijasz conv i w ogóle... Dzielny chłopczyk!!!!!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

[poprzednia][następna]