[Białystok]morze kociaków, dwa odeszły :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 23, 2007 15:34

MOnia3a-tak właśnie ostatnio, jak przyjechałam po transporter widzialam przerażenie w oczach Twojej córci czy przypadkiem nie chcę zabbrać bezoczki :D Wysłałam jej fotki do Warszawy, pani bardzo sensownie brzmiała. Zobaczymy....

A oto owoc wczorajszej sesji-oprócz prześlicznych burasków:
Obrazek;Obrazek

jest tam też takie cudo (trochę sie obawiam, czy przypadkiem nie w ciąży) :?
Obrazek;Obrazek;Obrazek

oraz jej synek 8O
Obrazek;Obrazek;Obrazek;Obrazek

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pt lis 23, 2007 17:18

Aga tylko pamiętaj o podpisaniu umowy :roll:

A ten piesio co trafił do mnie to wygląda jak zabaweczka, będzie to jakiś pekińczyk albo mops.
A tak wygląda mój nowy tymczas:
Obrazek Obrazek

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pt lis 23, 2007 18:53

Aga ale cuda znalazłaś 8O

normalnie się zakochałam, ale jak to Mój Kochany mówi - ja to jestem strasznie kochliwa :D

teraz zakochałam sie w Bolusiu i nie wiem jak ja go juto oddam :cry:
zwł3222222aszcza ze dogaduje sie z Tosią i już nie jest tak źle z Tigerem :) qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq
sory ale to Boluś chce dodać coś od siebie :lol:
niestety jego oczko nie wygląda za dob02//]rze (znów Bolunio) ale przeszłam wszystkie apteki dookoła i nigdzie nie chcą mi sprzedać gentomycyny :x i na nic mój dar przekonywania (nawet zaczęłam się zastanawiać czy go w ogóle mam :? )

justine_z

Od: Wto maja 29, 2007 18:31

Post » Pt lis 23, 2007 23:02

Świetnie Cię rozumiem, Justine. Ja przed chwilą miałam u siebie pięknego bialutkiego chłopaczka. Obiecałam mu, że będzie miał dobry dom i wogóle. Ale jak go oddawałam Melbie to tak mi smutno było...

Tu na pocieszenie fotki trojaczków zza pieca tuż po przywiezieniu:
Obrazek;Obrazek;Obrazek

aga&2

Post » Sob lis 24, 2007 12:30

Kicie od dziewczyn ze Szwecji już po zastrzyku. Jakie to maleństwa! Słodyczki małe. Jeszcze jutro będzie zastrzyk, co prawda w lecznicy zaproponowano podawanie syropu w domu strzykawką do pysiów, ale opis rozdrabiania odpowiedniej części granulatu przerósłby pewnie moje zdolności językowe :oops: a nie chciałabym być źle zrozumiana. Więc stanęło na zstrzyku.
Monia, jaki ten pieseczek jest cudny! Jejku, jak mi się marzą 4 psie łapy! :roll: Na razie, niestety nie mam jak...

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Sob lis 24, 2007 14:14

Szałwia ona będzie niewiele większa od dorosłego kota więc może się skusisz :wink:
Lili ( bezoczka ) w końcu zadowolona ma koleżankę, ganiają się z psem na przemian raz jedna gania a druga ucieka a później na odwrót. Śmiechu co niemiara :lol:

monia3a

Post » Sob lis 24, 2007 21:03

Kochane dziś wyadoptowały się TRZY KOTECZKI :D
Dziękuję wszystkim opiekunom,pośrednikom i kocim taksówkom :wink:

tak więc po kolei:
O 6 rano wyruszyłam do Łomży szkolić urzędników. (swoją drogą mgła była nieziemska-80 km jechałam ponad 2h 8O, a żeby zobaczyć nazwę ulicy musiałam wysiadać z samochodu 8O )

Ok 8 raport zdała Melba-biały maleńtasek został przekazany i niniejszym ogłaszam, że został Warszawiakiem.

w trakcie szkolenia zadzwonił pan, w sprawie maleńtasów zapiecowych-ale jak mu powiedziałam, że to prawie niemowlaki i trzeba je podobnie (no, prawie podobnie) pielęgnować to spytał też o starsze. Opowiedziałam o Tricolorce ze stadniny-pan przemyślał, zadzwonił do brata umówił się i kicia pojechała do nowego domku 8)

Około 13 Justine zadzwoniła, że oddała tez czarnulka zapiecowego.

Tak więc ogłaszam że maleńtasy się skończyły :D (chyba, że któryś powróci, to będziemy kombinować)
Obecnie do oddania są
kicie które widziałam:
1. 2 kicie z ul Pułaskiej (dośc duże, średnio oswojone) - jak zostaną to michę mają zapewnioną
2. 4 pingwiny (ok 4-5 m-cy w pełni oswojone i fajoskie) które dziś wieczorem pokazała mi nowo poznana karmicielka, która jak się okazało mieszka w sąsiednim bloku :roll: Że tez ja ich wcześniej nie widziałam :conf: jak zostaną to michę mają zapewnioną
o tych tylko słyszałam:
4 kicie 5-ci miesięczne czarne (oswojone, siedzą gdzieś pod blokami na Suraskiej) - te też mają michę

Są też dzieciaki wielokolorowe na ul Nowogródzkiej, ale narazie nie mam bladego pojęcia jak to połapać :roll:

aga&2

Post » Nie lis 25, 2007 8:24

Aga&2 Widziałam, że kończy się dziś allegro dla bezoczki więc pozwoliłam sobie wystawić jej drugie, mam nadzieję, że się nie gniewasz :wink:
a tu link do aukcji: http://www.allegro.pl/item274773402_8_tygodniowa_bura_koteczka.html

monia3a

Post » Nie lis 25, 2007 12:28

Nie wiem skąd Wy bierzecie takie piękne koty??? :roll:
I jeszcze do tego taki piękny pieseczek!! :roll:
I jeszcze na szczęście są adopcje.
Trzymam za Was kciuki!! :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie lis 25, 2007 13:40

mam ok 3 mies. whiskaska. jeszcze nie wiem czy chłopca czy dziewczynke bo dopiero się oswajamy. jeśli znajdzie się chętny to proszę pw

justine_z

Od: Wto maja 29, 2007 18:31

Post » Nie lis 25, 2007 13:50

poszło pw ;)
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lis 25, 2007 20:22

Szwedzkie koteczki już po weekendowych zastrzykach. Niestety zdarzyło się drobne nieporozumienie i już myślałam, że kicie nie dostaną zastrzyków, ale wszystko dobrze się skończyło :P Przy okazji pomęczyłam nieźle Agę telefonami i smsami :oops: Ale za to Aga "zmusiła" mnie do przypomnienia sobie angielskiego :D
Monia, przyznam, że aż mi oko błysnęło jak zobaczyłam tego szczeniaczka 8O słodki i kochany i taki nieduży, jakiego bym chciała, ale niestety jeszcze nie mogę wziąć pieska. Pewnie dopiero w przyszłym roku :(
A ten koteczek, którego Aga trzyma na zdjęciach jest prawie jak mój Kocio! Pewnie nie będzie problemu ze znalezieniem mu domku :) Oczywiście jak zwykle trzymam kciuki za wszystkie pyszczki.
Kristinbb - dzięki za Twoje trzymanie :ok: :D

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Pon lis 26, 2007 17:41

Kicia w prążki - krążki ma zdjęcia na stronie [img]http://luna103.pupile.com/[img]
Już się ze mną oswoiła. Zaczepia do zabawy i nawet sama wskakuje na kolanka:) :D
Powodzenia w adopcjach!!!

yukon2005

Od: Pon lis 12, 2007 18:40

Post » Pon lis 26, 2007 17:52

hmm chyba nie umiem sobie poradzic na forum jeszcze... :oops: adres to http://luna103.pupile.com

yukon2005

Od: Pon lis 12, 2007 18:40

Post » Pon lis 26, 2007 19:04

Jaka ona jest śliczna :roll:

monia3a

[poprzednia][następna]