I na co powinnam być przygotowana, bo napisałyście, że się oswoił w schronie tylko według was na jakim stopniu ukociowienia jest? Mam zakupić rękawice spawalnicze czy raczej nie muszę.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AgaPap pisze: I na co powinnam być przygotowana, bo napisałyście, że się oswoił w schronie tylko według was na jakim stopniu ukociowienia jest? Mam zakupić rękawice spawalnicze czy raczej nie muszę.
AgaPap pisze:A generalnie to ile nasz chłopina sobie liczy, mniej wiecej, latek? Bo tylko było napisane, że dorosły to ile?![]()
I na co powinnam być przygotowana, bo napisałyście, że się oswoił w schronie tylko według was na jakim stopniu ukociowienia jest? Mam zakupić rękawice spawalnicze czy raczej nie muszę.
AgaPap pisze:To ile ten Lemurek ma latek dowiem się czy nie?
Magija pisze:Aga, dogadajcie się z Allesandrą plisss, w sprawie transportu a ja tu postaram sie an miejscu załatwić dostarczenie Lemura
Myszeńk@ pisze:Magija pisze:Aga, dogadajcie się z Allesandrą plisss, w sprawie transportu a ja tu postaram sie an miejscu załatwić dostarczenie Lemura
![]()
![]()
Myszeńk@ pisze:Zależy JAK RANO i na jak długo
To jedyny święty dzień w mojej rodzinie, znaczy podporządkowany chłopom moim dwóm
Piszę pv, może się dogadamy
Myszeńk@ pisze:On pracuje w niedzielę.
Każdą, do 14.30.
Takiego ma pecha.
Masz pv
Magija pisze:bo inaczej mnie stado Gosiek i Ing zatłucze, ze ja znowu w łózku nie leżę
Georg-inia pisze:Magija pisze:bo inaczej mnie stado Gosiek i Ing zatłucze, ze ja znowu w łózku nie leżę
żebyś wiedziała![]()
Magija ma grypę i zamiast wypacać wirusy w łóżku to kombinacje uskutecznia![]()
Myszeńk@, dasz radę w niedzielę pomóc Lemciowi? ja niestety jestem kocio-nieczynna od jutra od 17.00 do niedzieli wieczórbardzo mi przykro
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, puszatek i 74 gości