Moje koty - prosba o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 22, 2007 11:43

Ojej! To ta sama biedna Rysia bez ogonka? Myślałam, że już się los odwrócił dla tej koteczki na dobrą stronę :(

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Czw lis 22, 2007 16:37

Ta sama Rysia bez ogonka. Ale mam nadzieję, że jednak los udało się odwrócić.
Jestem po wizycie u CoolCaty, kuracja trwa, działania w toku, obserwujemy. Trochę odetchnęłam, dzięki Aniu :)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw lis 22, 2007 17:14

Kciuki nie zawadza

:ok::ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lis 22, 2007 18:29

No pewnie, że nie zawadza, wręcz przeciwnie :)

casica

Post » Czw lis 22, 2007 18:59

Mam nadzieję, że jednak bedzie dobrze :ok:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw lis 22, 2007 22:05

Rysia ma apetyt, mam nadzieję, że to dobry objaw? W zasadzie to nic nowego nie mam do powiedzenia, oboje i CoolCaty i dr Korzeniowski są zgodni - stosować zaleconą terapię i obserwować.
Szczęśliwie nigdy nie obgryzałam paznokci :cry:

casica

Post » Pt lis 23, 2007 7:48

Kciuki, kciuki

Zmysł

Od: Czw lip 19, 2007 12:46

Post » Pt lis 23, 2007 9:07

W piatek tez trzymamy

Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lis 23, 2007 10:35

A my w piątek też liczymy na kciuki i bardzo dziękujęmy ciociom i wujkom za wsparcie i ciepłe myśli

Sytuacja bez zmian, tylko coraz gorzej znoszą leki - w sensie psychicznym. Coraz więcej protestów. Dracul się chowa, Rysia popłakuje. Rysia jakby bardziej miziasta 8O . Putita zazdrosna, ale nastąpił wyraźny przełom, znowu przychodzi spać do mnie. Po mojej lewej Puti, po prawej Rysia, a ja w środku nieruchoma jak mumia :) Zawieszka w dobrej formie, ma wszystko w nosie, szaleje. Tak wygląda poranne, a w zasadzie po nocne sprawozdanie :)

casica

Post » Pt lis 23, 2007 11:30

casica, bardzo mocno trzymam kciuki za Rysię. Też uważam, że skoro nie ma kategorycznej diagnozy i reszta wyników nie wskazuje na TO, to jeszcze poczekaj ze skrajnym zdenerwowaniem. I popieram rezygnację z czytania na temat TEGO. Swego czasu zostałam honorowym krwiodawcą krwi, bo od oglądania programów na temat aids zauważyłam u siebie podręcznikowe objawy tej choroby. Dopiero po pobrani krwi, otrzymaniu wyników i solidnym zmolestowaniu lekarza w stacji krwiodawstwa dałam się uspokoić, że nie mam tej strasznej choroby. Podświadomość i autosugestia mają nieprawdopodobną władzę nad nami.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt lis 23, 2007 11:45

Tak, nie będę czytać, to nie ma sensu, będę siętylko nakręcać, a rokowania przy tej paskudnej chorobie nie są pewne.
Rysię i Dracula prowadzi CoolCaty ostatnio z konsultacją i wsparciem dr Korzeniowskiego. W obu przypadkach są zgodni - stosować terapię i obserwować. To jak ja jeszcze sobie poczytam, włos mi się będzie jeżył, zobaczę tysiące elementów pasujących do obrazu.... w końcu trafię na Aleksandrowską i to bez kotów, za to w nowym ubranku z długimi rękawkami wiązanymi na plecach.
Femka :) mnie kiedyś przyjaciółka usiłowała poczytywać encyklopedię zdrowia, w zasadzie nie zdiagnozowałam u siebie tylko objawów kretynizmu - no ale tutaj wzrost nie pasował :) a o AIDS jeszcze niesłyszano. Ja przestałam, ona była twarda i czytała dalej. Zdiagnozowała u siebie lambriazę (jakoś tak), nawet zaczęła brać leki co omal nie skończyło się marskością wątroby :roll: Dlatego od tej pory czytam zupełnie inne książki :)

casica

Post » Pt lis 23, 2007 11:52

Zakochany Renek śle usciski i całuski, dla Kotów też... :twisted:
No i pazurki trzymam za mojego ulubieńca...ma mój charakter facet.
A wagon kolejowy fluidów za zdrówko Ryszardy przesyłam priorytetem :D
Cmook

DowgarHill

Od: Śro maja 16, 2007 16:51

Post » Pt lis 23, 2007 11:57

Przesyłka doszła, to się nazywa priorytet :) dziękujemy
Właśnie, czy Rysia to Ryszarda??? Trzeba to przemyśleć, bo na moją mamę też w domu mówiono Rysia, od Marysia - Rysia :) No i okazuje się, że nie mam pjęcia jak naprawdę ma na imię moja kotka :oops:

casica

Post » Pt lis 23, 2007 12:16

W takiej sytuacji nie pozostaje mi nic innego jak zaakceptować Imię Marysia...oczywiście na cześć Mamy :D
Marysiu vel Ryszardo...po wykorzystaniu tego wagonu, otrzymasz drugi, również priorytetem....bedzie stał na bocznicy w serduszku twojej Pani.
Zdrowiej Skarbie!
Imie ? Marysza!
R.

DowgarHill

Od: Śro maja 16, 2007 16:51

Post » Pt lis 23, 2007 22:10

Kciuki za Koty, dobrze, że Rysieńka ma apetyt. Nie czytaj o FIPie, wpadniesz w paranoje tak jak ja, kiedy liczyłam zdrowym kotom oddechy. Co ma byc to będzie, wierzmy, że będzie dobrze.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

[poprzednia][następna]