Przepiękna jest po prostu

Moderator: Estraven
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.skaskaNH pisze:zosia&ziemowit pisze:Taki sobie kotek Sraluszek
Ale za to jaki słodki
W ogóle to Dzien DobryTu chyba jeszcze nie byłam, a widze, że warto 8)
Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:zosia&ziemowit pisze:Taki sobie kotek Sraluszek
Ale za to jaki słodki
e tam
No prosze, Naczelna Zołza juz rozrabia
Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:zosia&ziemowit pisze:Taki sobie kotek Sraluszek
Ale za to jaki słodki
e tam
chyba muszę popracować nad własnym wizerunkiem, bo po spotkaniu krakowskim natykam się w róznych wątkach na nieśmiałe pytania, czy faktycznie jestem potffoorem i w odpowiedzi ogromne starania, żeby przekonać, że niesolidnie sobie na to zapracowałam
skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:zosia&ziemowit pisze:Taki sobie kotek Sraluszek
Ale za to jaki słodki
e tam
chyba muszę popracować nad własnym wizerunkiem, bo po spotkaniu krakowskim natykam się w róznych wątkach na nieśmiałe pytania, czy faktycznie jestem potffoorem i w odpowiedzi ogromne starania, żeby przekonać, że niesolidnie sobie na to zapracowałam
Nie rób tegoA juz zeby Ci nie przyszlo do glowy zrobic sie miłą, grzeczną, spokojną osóbką
![]()
Hyhy![]()
Zosia z Ziemowitem nas nie ubiją za trollowanie?![]()
Nocne Licho ma Was cały czas pod obserwacjąFemka pisze:skaskaNH pisze: Zosia z Ziemowitem nas nie ubiją za trollowanie?![]()
przecież nie będę pytać

Wszystkie prawa do używania, kopiowania, przechowywania oraz rozpowszechniania zdjęć są obwarowane zastrzeżeniami dotyczącymi praw autorskich.Nocne Licho ma Was cały czas pod obserwacjąziemowit pisze:przecież nie będę pytać
[/quote]
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 7 gości