Przepiękna jest po prostu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:zosia&ziemowit pisze:Taki sobie kotek Sraluszek
Ale za to jaki słodki
W ogóle to Dzien DobryTu chyba jeszcze nie byłam, a widze, że warto 8)
skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:zosia&ziemowit pisze:Taki sobie kotek Sraluszek
Ale za to jaki słodki
e tam
No prosze, Naczelna Zołza juz rozrabia
Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:zosia&ziemowit pisze:Taki sobie kotek Sraluszek
Ale za to jaki słodki
e tam
chyba muszę popracować nad własnym wizerunkiem, bo po spotkaniu krakowskim natykam się w róznych wątkach na nieśmiałe pytania, czy faktycznie jestem potffoorem i w odpowiedzi ogromne starania, żeby przekonać, że niesolidnie sobie na to zapracowałam
skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:Femka pisze:skaskaNH pisze:zosia&ziemowit pisze:Taki sobie kotek Sraluszek
Ale za to jaki słodki
e tam
chyba muszę popracować nad własnym wizerunkiem, bo po spotkaniu krakowskim natykam się w róznych wątkach na nieśmiałe pytania, czy faktycznie jestem potffoorem i w odpowiedzi ogromne starania, żeby przekonać, że niesolidnie sobie na to zapracowałam
Nie rób tegoA juz zeby Ci nie przyszlo do glowy zrobic sie miłą, grzeczną, spokojną osóbką
![]()
Hyhy![]()
Zosia z Ziemowitem nas nie ubiją za trollowanie?![]()
Nocne Licho ma Was cały czas pod obserwacjąFemka pisze:skaskaNH pisze: Zosia z Ziemowitem nas nie ubiją za trollowanie?![]()
przecież nie będę pytać
Nocne Licho ma Was cały czas pod obserwacjąziemowit pisze:przecież nie będę pytać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 80 gości