Bardzo dziekuję wszystkim za pomoc. Udalo nam się złapac jednego kotka Krolewna już dala mu śliczne imię Murzynek. Murzynka znam od dwóch lat to śliczny czarny kocurek- to jego miejsce te baraki ale zawsze inne koty go przeganiały takiego mial pecha i musiał sie kryć przed innymi dlatego do miski przychodził ostatni. Jest bardzo bojażliwy i narazie dzkusek ale jego dzikośc wynika wlasnie ze strachu. Często o nim myślalam i mialam wyrzuty sumienia,że tak dlugo go znam i jeszcze mu nie pomogłam a jak ruszy budowa to nawet karmić nie będę go mogła. A teraz czeka go szczęśliwa przyszlość. Królewno dziekuje.
Piracik nie wyszedł do nas było bardzo zimno ale w ostatnim czasie dzieki tym wszystkim pieknym wydarzeniom stałam się niepoprawna optymistką i wierzę,że piracika też ocalimy.
Klatke odebrała ode mnie Florida za co serdecznie dziekuję bo oszczedzilo mi to wysiłku i pieniędzy na odwożenie taksówką do schroniska.
Bardzo dziekuje Samanthie za pomoc i opieke w czasie łapania dzieki niej plawiłyśmy sie w luksusie ciepla i sytości. I jeszcze zoorganizowała nam transport i opiekę w nocy na dworzec. Bardzo dziękuję.
Dziękuję wszystkim,którzy mnie wspierają i bronia na forum. To mi bardzo pomaga bo ja juz nie mam sił ani mozliwości odpowiadać na te wszystkie bzdury i nie dziwię sie Tereni i Madzik,że puścily im nerwy. Dziekuję za wsparcie.
Dziekuje wszystkim za wsparcie finansowe ze wszystkiego się rozliczymy tylko jak dokonczymy wylapywanie przynajmniej tych naj głowniejszych kolejaczków. Teraz tylko krótko wymienię- bardzo dziekuję Be, Bungo, Iwonce72, Kiciarce(pieniazki za Aniolki doszły) ,Rachelince,Wanilii,Madzik,Terenii,Dorcii44,Oliwii,Puss, Martice, czarnej nutce,migotce33,mjs. Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam prosze mi nagadać na pw i zaraz się poprawię.
Dziekuje wibrysce za wszystko i Tereni i Madzik i wszystkim Iwonkom i wszystkim którzy mnie wspierają na forum. Dziekuje Miutce i
Corze za tymczasy i warszawiankom za sterylki. Krolewnie to juz nie wiem jak dziekować.
I dziekuje moim kotom bo dzieki nim poznalam tylu wspanialych ludzi, tyle cudow dzieje sie w moim życiu.
Dziekuje Be i Iwonce72 i Miutce za
Juz naprawdę muszę konczyć może jutro znowu mi się uda cos napisać.