Marcelibu pisze:SMS z godz. 17,04 od "Gamoń" - Meo zjadł.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:SMS z godz. 17,04 od "Gamoń" - Meo zjadł.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gamoń pisze:Tak jak pisala Marcelibu Meo nie nadawał sie do narkozy wet powiedział ,ze on nie podejmie takiego ryzyka.Dostał antybiotyk w iniekcji ,lek na apetyt ,relanium oraz został nawodniony.Po wizycie u weta przyszedł do mnie do domciu na Wole ,poniewaz Aga pobiegła na korepetycje,Dzis na kolacje planuję watrobke wiec z nadzieja pokroiłam Meo troszeczke w minimalne kawałeczki i Meo pomału ,pomału poglumał ale zjadł.Siusiu zrobił do kontenera na swoje podkłady.
Potem UWAGA UWAGA nasz chorowitek zaczał bawic sie sznureczkiem od aparatu jak robiłam mu zdjecia.Brał w pazurki i w pysio.
Dzisiaj rachunek u weta wyniósł 43 zł.Nie wiem ile Aga zapłaciła za taksówki.
Dalej posyłajcie ciepłe fluidy.
Całusy od Mea
Komu można przeslac zdjecia Meo na e-maila aby wstawił na watku.
gamoń pisze:Potem UWAGA UWAGA nasz chorowitek zaczał bawic sie sznureczkiem od aparatu jak robiłam mu zdjecia.
Brał w pazurki i w pysio.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 72 gości