Kokosik jest już u mnie, ma herpeswirusa, niestety uszkodził oczko
Ewa powiedziała, że na oczku zostanie błonka, rogówka jest głęboko uszkodzona. Dostaliśmy receptę na krople i zaczynamy zakraplanie, dobrze było by też podawać do oczka optimune, ale jest bardzo drogie. Zobaczymy, jeśli nie będzie poprawy po tym, co dostaje teraz to będę musiała jednak zdobyć to optimune.
Kokosik jest niesamowity, trochę jeszcze się boi, ale wzięty na ręce natychmiast włącza traktorek
Na działkach został jeszcze Przecinek, brat tej kici, która teraz jest u Karoluch, myślę, że równie szybko by się oswoił i dwie starsze kotki też oswojone, Dynia i Kizia. była jeszcze siostra Przecinka, ale nie pokazuje się od jakiegoś czasu, obawiamy się, że spotkałą ją coś złego.
To Kizia, pojawiła się na działkach w zeszłym roku już ciężarna, kiedyś była domowym kotem.
To Dynia, też podrzutek, ale z charakterem, przy misce odgania konkurencje bardzo skutecznie jak widać
Zdjęcie Przecinka mam tylko jedno i to bardzo niewyraźne.

„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/