Femka pisze:
jakie jest prawdopodobieństwo (w skali od 1 do 10), że Bungo mnie z domu wykopie?
No wiesz, trudno powiedzieć, choć w zasadzie to bardzo gościnna osoba jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:
jakie jest prawdopodobieństwo (w skali od 1 do 10), że Bungo mnie z domu wykopie?
skaskaNH pisze:progect pisze:Femka pisze:Tylko muszę wiedzieć, dokąd zostanę doprowadzona
do rozpaczy![]()
![]()
Mamusia pozwoli, że pomogę?![]()
Femka pisze:Dla pełnej jasności dodam, że nie jestem niepełnosprawna intelektualnie i potrafię na przykład zapytać o drogę
Femka pisze:Słuchajcie, w takim razie jeśli sytuacja nie zmieni się diametralnie do czwartku w nocy, to jadę samochodem. Zaraz jak wjadę do Krakowa dzwonię do Bungo i ona mnie prowadzi do jakiegoś konkretnego miejsca. Będę szczęśliwa, jeśli to prowadzenie nie skończy się pod Giewontem![]()
Tylko, że ja muszę jeszcze dać znać facetowi, który czeka na kota, gdzie go ma odebrać ode mnie. I szczerze mówiąc nie mam pomysłu, jak to zorganizować. Ale jakoś to sobie poukładam. Tylko muszę wiedzieć, dokąd zostanę doprowadzona
to Bungo miała pipającą myszkę... Varia na pewno ma kotaania_ pisze:ziemowit pisze:varia pisze:Marcelibu pisze:3. Podobno Varia ma kota![]()
To pomówienia są.
z tego co ostatnio było mówione to ma myszkę
pipajacą
tak, albo przyciąć jeden, albo powiększyć drugiMarcelibu pisze:Ziemowit, zobacz, ale mam nierówne te bannerki... Mogę coś zrobić, żeby były równe wysokościowo![]()
progect pisze:Femka pisze:Słuchajcie, w takim razie jeśli sytuacja nie zmieni się diametralnie do czwartku w nocy, to jadę samochodem. Zaraz jak wjadę do Krakowa dzwonię do Bungo i ona mnie prowadzi do jakiegoś konkretnego miejsca. Będę szczęśliwa, jeśli to prowadzenie nie skończy się pod Giewontem![]()
Tylko, że ja muszę jeszcze dać znać facetowi, który czeka na kota, gdzie go ma odebrać ode mnie. I szczerze mówiąc nie mam pomysłu, jak to zorganizować. Ale jakoś to sobie poukładam. Tylko muszę wiedzieć, dokąd zostanę doprowadzona
a tak serio: gdzie facet mieszka?
tak, albo przyciąć jeden, albo powiększyć drugiMarcelibu pisze:Ziemowit, zobacz, ale mam nierówne te bannerki... Mogę coś zrobić, żeby były równe wysokościowo![]()
ziemowit pisze:Marcelibu pisze:Ziemowit, zobacz, ale mam nierówne te bannerki... Mogę coś zrobić, żeby były równe wysokościowo![]()
tak, albo przyciąć jeden, albo powiększyć drugi
Femka pisze:Marcelibu pisze:tak, albo przyciąć jeden, albo powiększyć drugiZiemowit pisze:, zobacz, ale mam nierówne te bannerki... Mogę coś zrobić, żeby były równe wysokościowo![]()
![]()
![]()
Marcelibu pisze:Femka pisze:Dla pełnej jasności dodam, że nie jestem niepełnosprawna intelektualnie i potrafię na przykład zapytać o drogę![]()
Bungo pisze:Uffff![]()
Chciałam skopiować banerek Pietrynki i poszłam na łatwiznę - wzięłam z postu Marcelibu jej cytatOj, żeby nie Meo i parę innych rzeczy to bym Ci Zołzo łeb urwała - takie głupoty mi powychodziły
Walczyłam z nimi przez ostatnie trzy Wasze strony
![]()
A teraz do rzeczy: Femka, zostaniesz doprowadzona na Bronowice. Masz plan Krakowa, albo GPSNie masz - to jak wjedziesz, zatrzymasz się w dowolnym, lecz dozwolonym miejscu, obok jakiejś tabliczki z nazwą ulicy. Od tej pory będziesz pilotowana. Z domu wyrzucę Cię dopiero wtedy, kiedy zaczniesz mi koty buntować
![]()
Do pracy muszę wyjść ok. 14-14.15, ale nic się nie stanie jak wyjdę później. Więc progect może wpaść do mnie i wyjdziemy sobie razem.
A z tym samochodem to głupi pomysłO suchym pysku będziesz na imprezie siedzieć? Jedziesz- nie pij, piłeś - nie jedź, nie piłeś - napij się
![]()
Jaki mam ładny podpis, prawda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości