Moderator: Moderatorzy
ania_ pisze:dziewczyny,,, a ilu osobom odmówiłyście bo bałyscie się ze to nowy naciagacz?
ja szczerze mówiac raz tylko miałam taki lekki niepokój, który okazał się fałszywym alarmem![]()
wpadłam też na watek gdzie dziewczyna prosiła o pieniadze na leczenie kota (odrobaczanie chyba, nie pamietam dokładnie) poniewaz było kilka niepokojacych sygnałów, ktoś zadeklarował ze wyśle tabletki...
trochę czujności.... i powinno wystarczyć
ale zgadzam się ze w wątku trzeba wpisywać WSZYSTKIE osoby które naciagnęły chociaz na 10 zł
i czy można ten temat jakoś przykleic do góry zeby był zawsze pod ręka?
ania_ pisze:dziewczyny,,, a ilu osobom odmówiłyście bo bałyscie się ze to nowy naciagacz?
ja szczerze mówiac raz tylko miałam taki lekki niepokój, który okazał się fałszywym alarmem![]()
wpadłam też na watek gdzie dziewczyna prosiła o pieniadze na leczenie kota (odrobaczanie chyba, nie pamietam dokładnie) poniewaz było kilka niepokojacych sygnałów, ktoś zadeklarował ze wyśle tabletki...
trochę czujności.... i powinno wystarczyć
ale zgadzam się ze w wątku trzeba wpisywać WSZYSTKIE osoby które naciagnęły chociaz na 10 zł
i czy można ten temat jakoś przykleic do góry zeby był zawsze pod ręka?
ania_ pisze:nie wiem czy cos tam napisałam wiec ciężko będzie... ale postaram sie odszukać
boni pisze:do dzis czekalam , az moja niefortunna licytatorka tunelu przeprosi danusie . niestety nic takiego nie nastapilo. wiec do ogolnej wiadomosci badzcie czujni , kiedy licytuje WERA-BAFFI. kompletnie zawiodla mnie i koty danusi. i nie jest to zemsta a wiadomosc o lekcewazacym stosunku do innych. ku przestrodze.
boni pisze:wera-baffi wylicytowala przedmiot, zwodzila kilka dni, umawiala sie kilkakrotnie i nie przyszla po tunel . pieniedzy nie wplacila , bo chciala placic przy odbiorze. mimo , iz poczatkowo prosila o numer konta. w ogole nie wiem po co to zrobila
Aleksandra59 pisze:Czytam, czytam i uważam, że bardzo słuszny wątek, ale sama zaczynam się bać czy za wszystkie wylicytowane na bazarku fanty zapłaciłam. I czy po wszystkie wylicytowane rzeczy się zgłosiłam, bo nie każdy licytujący po zakończeniu bazarku pisze PW do osoby która wygrała (co oznacza, że zaden przelew nie poszedł). I na koniec nie każdy "cel bazarku" pisze, że pieniądze wpłynęły.
Jeżeli komuś coś z bazarku zalegam to proszę o PW, bo może coś mi "umkło", za co z góry przepraszam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości