maggia pisze:moś pisze:Mój ojciec tez a podobno kazda córka pragnie miec takiego męża jak ojca.....choc z tym różnie bywa
no właśnie!Mnie się nie terafił taki jak ojciec niestety.
![]()
Chociaż jeszcze nie mąż.
U mnie też.. na szczęście

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maggia pisze:moś pisze:Mój ojciec tez a podobno kazda córka pragnie miec takiego męża jak ojca.....choc z tym różnie bywa
![]()
Chociaż jeszcze nie mąż.
moś pisze:maggia pisze:Wicie co, nawet się cieszę, że nie poszłam. Chociaż ominie mnie najpyszniejszy bigos na świecie.![]()
Mam piwko, zamówiłam pyszną pizze, czarna mi leży na kolanach, żyć nie umierać!![]()
No i mam Was!![]()
Tylko jestem ciekawa co TŻ nakłamał, że nie przyszłam.
Prozaicznie, ze cie glowa boli![]()
kurcze, piwka nie zakupilam, teraz ci bede zazdroscic
maggia pisze:sweet-a pisze:maggia pisze:No to zaczynam...
Dawno, dawno temu!! Jak byłam małolata. Mój kochany tatuś postanowił sam sobie upiec placek drożdżowy.![]()
On bardzo lubi drożdżowe ciasta, ale moja mama nie potrafi piec.
Tatuś wziął przepis z jakiejś książki kucharskiej i zabrał się do dzieła.![]()
Wszystkie składniki uszykował ściśle według przepisu. Zrobił już ciasto i wstawił do piekarnika cały zadowolony.![]()
Ciasto się ładnie piekło....tylko w pewnym momencie.. zaczęło wychodzić z piekarnika![]()
![]()
Tatuś nie wiedział co ma zrobić
Zaczął podkładać miski i inne cuda.. Na to weszła moja mama i zobaczyła tatusia pod piekarnikiem, a do tego wychodzące ciasto z różnych stron
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie napiszę jak wyzywała go od głupków itp.....Cała kuchnia pływała w cieście drożdżowym.
![]()
Co się okazało, że tatuś zamiast 3dag drożdży dał 30 dag czyli 3 całe kostki.
Od tej pory ciasta więcej już nie próbował piec.
Usatysfakcjonowana?
moś pisze:No wlasnie, a na dworze zimno i ciemno, brrr..nie chce sie wyjść
cassidy pisze:maggia pisze:moś pisze:Mój ojciec tez a podobno kazda córka pragnie miec takiego męża jak ojca.....choc z tym różnie bywa
![]()
Chociaż jeszcze nie mąż.
maggia pisze:cassidy pisze:maggia pisze:moś pisze:Mój ojciec tez a podobno kazda córka pragnie miec takiego męża jak ojca.....choc z tym różnie bywa
![]()
Chociaż jeszcze nie mąż.
Na szczęście nie mąż?![]()
cassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:maggia pisze:moś pisze:Mój ojciec tez a podobno kazda córka pragnie miec takiego męża jak ojca.....choc z tym różnie bywa
![]()
Chociaż jeszcze nie mąż.
Na szczęście nie taki, jak tata
ja ja się wtrącam i potwierdzam jedno i drugiecassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:maggia pisze:moś pisze:Mój ojciec tez a podobno kazda córka pragnie miec takiego męża jak ojca.....choc z tym różnie bywa
![]()
Chociaż jeszcze nie mąż.
Na szczęście nie taki, jak tata :roll:
sweet-a pisze:ja ja się wtrącam i potwierdzam jedno i drugiecassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:maggia pisze:moś pisze:Mój ojciec tez a podobno kazda córka pragnie miec takiego męża jak ojca.....choc z tym różnie bywa
![]()
Chociaż jeszcze nie mąż.
cassidy pisze:sweet-a pisze:ja ja się wtrącam i potwierdzam jedno i drugiecassidy pisze:maggia pisze:cassidy pisze:maggia pisze:moś pisze:Mój ojciec tez a podobno kazda córka pragnie miec takiego męża jak ojca.....choc z tym różnie bywa
![]()
Chociaż jeszcze nie mąż.
A ja to panna młoda niedługo będę..
moś pisze:No wlasnie, a na dworze zimno i ciemno, brrr..nie chce sie wyjść
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 43 gości