Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 08, 2007 23:55

Femka pisze:
Lemoniada pisze:
Femka pisze:
Lemoniada pisze:
boni pisze:osoba licytujaca tunel i nie wywiazujaca sie z obietnicy w najlepsze jest na forum i w ogole sie nie przejmuje tym co zrobila. :evil: :evil:

Coś mi się zdaje, że to jakaś uczennica.

Lemoniadko, ale co to za usprawiedliwienie. Na forum jest kilka nastolatek, której niejeden dorosły mógłby pozazdrościć poczucia odpowiedzialności.

Ja nie usprawiedliwiam Femciu, dzielę się przypuszczeniem :roll: Wiem, są nastolatki i nastolatki, ale niestety trzeba się nastawić, że ciężko cokolwiek od takiej beztroskiej osóbki wyegzekwować. Zwłaszcza jeśli nie ma dobrego przykładu w domu. Poszłam kiedyś na Poważną Rozmowę z matką pewnej dziewczynki i to co usłyszałam zwaliło mnie z nóg, sama nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać. Bezstresowe wychowanie i te sprawy, szkoda tylko, że potem wychodzą takie historie...

ale zwyczajnie wstyd tak się zachować i jeszcze kleić głupa w innych wątkach.

Ha. Tobie wstyd i mnie wstyd, ale, jak widać, są tacy którym to uczucie jest obce :(
A tak a'propo, ciekawa jestem jak zakończyła się sprawa pausi, która naciełą XAgęX i jeszcze parę osób na sporo pieniędzy? O ile się zakończyła...

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt lis 09, 2007 0:01

z owa forumowiczka wymienialysmy sie pw kilkakrotnie. z opisem trasy dojazdu, z udogodnieniem jak zaplacic. mija tydzien a ona od poniedzialku od 14-30 kiedy miala odebrac tunel milczy. a jest na forum. niestety nie zamierzam nikogo wychowywac. mysle , ze latwo zajrzec do watku i zobaczyc jak tlustym drukiem owa ona domagala sie numeru konta. .za to sprzedalam 2 tunele za cene o ktorej nie snilam :D :D :D . i dla danusi liczy sie tylko to.

boni

Od: Nie wrz 24, 2006 21:02

Post » Pt lis 09, 2007 0:05

Lemoniada pisze:A tak a'propo, ciekawa jestem jak zakończyła się sprawa pausi, która naciełą XAgęX i jeszcze parę osób na sporo pieniędzy? O ile się zakończyła...

nie, niestety NIE zakończyła się :roll: :cry:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lis 09, 2007 0:11

XAgaX pisze:
Lemoniada pisze:A tak a'propo, ciekawa jestem jak zakończyła się sprawa pausi, która naciełą XAgęX i jeszcze parę osób na sporo pieniędzy? O ile się zakończyła...

Przykro mi, tulę mocno :( Na szczęście świat składa się też z osób zacnych i prawych - i oby było ich jak najwiecej.

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Pt lis 09, 2007 0:11

XAgaX pisze:

i co, nie można jej jakoś ścignąć?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt lis 09, 2007 0:17

XAgaX pisze:

O kurczę 8O
Zajrzałam do wspomnianego wątku i widzę, że to kupa kasy poszła - tyle kotów mogłoby miec karmę...
Sama robię czasem bazarki dla kogos, ale i dla siebie (ostatnio) i jakoś tak "dziwnie" byłoby mi okradać inne koty. No bo to w końcu kradzież...
XAgaX są jakies widoki na odzyskanie chociaż części pieniążków?
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pt lis 09, 2007 0:20

Femka pisze:
XAgaX pisze:

i co, nie można jej jakoś ścignąć?

obawiam się, że t będzie "mała szkodliwość społeczna" :roll:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt lis 09, 2007 0:21

marcjannakape pisze:
XAgaX pisze:

O kurczę 8O
Zajrzałam do wspomnianego wątku i widzę, że to kupa kasy poszła - tyle kotów mogłoby miec karmę...
Sama robię czasem bazarki dla kogos, ale i dla siebie (ostatnio) i jakoś tak "dziwnie" byłoby mi okradać inne koty. No bo to w końcu kradzież...
XAgaX są jakies widoki na odzyskanie chociaż części pieniążków?

wątpię. Postawiłam jej już 3 razy ultimatum, prosiłam, aby nie mnie dała, tylko na akcję kastracyjną coby uniknąc jakichkolwiek podejrzeń... i nic :(
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt lis 09, 2007 0:22

Znalazlam watek w wyszukiwarce :( Przeczytalam caly :!:
qurcze Aga wspolczuje i tule mocno Obrazek
przypomina mi sie kalejdoskop (watek tez czytalam) :roll:

Kasia_1991

Uwaga

Od: Nie mar 18, 2007 12:58

Post » Pt lis 09, 2007 0:30

a mogę poprosić o linka?
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pt lis 09, 2007 0:31

Kasia_1991 pisze:Znalazlam watek w wyszukiwarce :( Przeczytalam caly :!:
qurcze Aga wspolczuje i tule mocno Obrazek
przypomina mi sie kalejdoskop (watek tez czytalam) :roll:

dziękuję za wyrazy sympatii, ale to nie ja jestem pokrzywdzona, ale kotki, które za te pieniądze możnaby wykastrować i kocięta, które urodziły się- skazane na bezdomność- a nie musiały...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt lis 09, 2007 8:47

Ale najgorsze w tym jest to ze jak jakas nowa osoba na forum naprawde nie bedzie miala pieniedzy na sterylke to moze tej pomocy nie dostac :( i ucierpi na tym kot

Kasia_1991

Uwaga

Post » Pt lis 09, 2007 9:38

Kasia_1991 pisze:Ale najgorsze w tym jest to ze jak jakas nowa osoba na forum naprawde nie bedzie miala pieniedzy na sterylke to moze tej pomocy nie dostac :( i ucierpi na tym kot

Tak, niewinni będą cierpieć przez jakiegoś złodzieja :evil:
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pt lis 09, 2007 23:07

marcjannakape pisze:
Kasia_1991 pisze:Ale najgorsze w tym jest to ze jak jakas nowa osoba na forum naprawde nie bedzie miala pieniedzy na sterylke to moze tej pomocy nie dostac :( i ucierpi na tym kot

Tak, niewinni będą cierpieć przez jakiegoś złodzieja :evil:

no wlasnie :evil:

Kasia_1991

Uwaga

Post » Sob lis 10, 2007 12:27

dziewczyny,,, a ilu osobom odmówiłyście bo bałyscie się ze to nowy naciagacz?
ja szczerze mówiac raz tylko miałam taki lekki niepokój, który okazał się fałszywym alarmem :oops:
wpadłam też na watek gdzie dziewczyna prosiła o pieniadze na leczenie kota (odrobaczanie chyba, nie pamietam dokładnie) poniewaz było kilka niepokojacych sygnałów, ktoś zadeklarował ze wyśle tabletki...
trochę czujności.... i powinno wystarczyć
ale zgadzam się ze w wątku trzeba wpisywać WSZYSTKIE osoby które naciagnęły chociaz na 10 zł
i czy można ten temat jakoś przykleic do góry zeby był zawsze pod ręka?
Obrazek Obrazek

ania_

Od: Sob kwi 14, 2007 14:22

[poprzednia][następna]