Femka pisze:Lemoniada pisze:Femka pisze:Lemoniada pisze:boni pisze:osoba licytujaca tunel i nie wywiazujaca sie z obietnicy w najlepsze jest na forum i w ogole sie nie przejmuje tym co zrobila.![]()
Coś mi się zdaje, że to jakaś uczennica.
Lemoniadko, ale co to za usprawiedliwienie. Na forum jest kilka nastolatek, której niejeden dorosły mógłby pozazdrościć poczucia odpowiedzialności.
Ja nie usprawiedliwiam Femciu, dzielę się przypuszczeniemWiem, są nastolatki i nastolatki, ale niestety trzeba się nastawić, że ciężko cokolwiek od takiej beztroskiej osóbki wyegzekwować. Zwłaszcza jeśli nie ma dobrego przykładu w domu. Poszłam kiedyś na Poważną Rozmowę z matką pewnej dziewczynki i to co usłyszałam zwaliło mnie z nóg, sama nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać. Bezstresowe wychowanie i te sprawy, szkoda tylko, że potem wychodzą takie historie...
ale zwyczajnie wstyd tak się zachować i jeszcze kleić głupa w innych wątkach.
Ha. Tobie wstyd i mnie wstyd, ale, jak widać, są tacy którym to uczucie jest obce

A tak a'propo, ciekawa jestem jak zakończyła się sprawa pausi, która naciełą XAgęX i jeszcze parę osób na sporo pieniędzy? O ile się zakończyła...