Lubicie spotkania? Z pamiętnika kombatanta ;)

Tu piszemy o imprezach forumowych

Moderator: Estraven

Post » Pt lip 25, 2003 22:18

LimLim pisze:Jednak najbardziej pamiętam moje spotkanie z Falką - pierwszą poznaną realnie osobą z forum, potem z Haną przy okazji podziwiania jej balkonu i Mijo, która także do Hany i Kitki zawitała.

Pamiętam to spotkanie. :D Najpierw z balkonu przyglądałam się parze, która krążyła i krążyła pod moim blokiem, by super punktualnie zadryndać do moich drzwi. To był Limek z TŻem. :D

Pamiętam też moje pierwsze spotkanie z Dagą - pojechałam do niej po owies dla Kitki. :ryk:

Hana

Od: Pon lut 04, 2002 15:36

Post » Pt lip 25, 2003 23:01

Falka pisze:A czy zdarza się Wam, że forumowicza wyobrażacie sobie zupełnie inaczej niż sie okazuje w realu? Czy raczej Wasze wyopbrażenia zyskują potwierdzenie?

Zdecydowanie właśnie Ty Falko nie odpowiadałaś moim wyobrażeniom :lol:

Ale ja chyba biję wszystkich na głowę. Podobno mam być starą, zgorzkniałą blondynką :roll:

Ofelia

Od: Wto lut 05, 2002 17:16

Post » Pt lip 25, 2003 23:05

Dołączyłam na forum 5 sierpnia 2002 więc niedługo będzie rocznica :lol:
Pamietam, że jak tylko przyszłam to przeczytałam, że będzie spotkanie forumowe na Żoliborzu. Nie znałam nikogo, zupełnie nikogo, tylko Ofelię, ale nie z "realu" tylko ze zwierzaków. Ale odważyłam się iść, z resztą nie należe do osób nieśmiałych :wink:
I powiem, że fajnie było, najpierw czułam się nieswojo trochę, bo wszyscy się znali, ale potem :wink:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pt lip 25, 2003 23:13

Ofelia pisze:
Falka pisze:A czy zdarza się Wam, że forumowicza wyobrażacie sobie zupełnie inaczej niż sie okazuje w realu? Czy raczej Wasze wyopbrażenia zyskują potwierdzenie?

Zdecydowanie właśnie Ty Falko nie odpowiadałaś moim wyobrażeniom :lol:

Zdecydowanie Ci tego nie zapomnę :twisted: :lol:

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Pt lip 25, 2003 23:17

Ofelia pisze:Zdecydowanie właśnie Ty Falko nie odpowiadałaś moim wyobrażeniom :lol:

Moim też nie :wink: :wink:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Pt lip 25, 2003 23:20

Twojego pomysłu na mnie jeszcze nie znam ale boję się spytać :wink: :lol:

Falka

Post » Sob lip 26, 2003 14:41

Ja pamiętam pierwsze "krakowskie" spotkanie.
Jak przyjechała po mnie Lora, której nie znałam w "realu". I jak na ugiętych nogach ze strachu otworzyłam drzwi. Lora powiedziała"A to tak wyglądasz". I ja się prawie załamałam, że ona jest załamana, że ja tak wyglądam. Ale się uśmiechała. :wink:
Potem pojechałyśmy jej autkiem na spotkanie. I zobaczyłam pod krzyżem przy Wawelu całą masę nieznanych mi osób. I, że Macda myślała przez jakiś czas, że Lora to ja, a ja to Lora. Trochę było nerwowego śmiechu, ale potem wszyscy jakoś się bardziej wyluzowali.W dużej mierze dzięki Gandalfowi Jarka, który "rozkręcił" atmosferę.
Aż żal mi było, kiedy skończyło się spotkanie. Na szczęście niedługo potem zostało powtórzone.
Ale i tak mam to, że okropnie się czuję na samym początku spotkania, jak poznaję nowych ludzi. żołądek mnie aż boli z nerwów. Niby mnie znają "z sieci", wiedzą jak wyglądam :twisted: (ze zdjęć). No ale zawsze strach jest... :wink:
Proszę nie cytować moich postów.
Dziękuję.

Agni

Od: Wto mar 19, 2002 15:13

Post » Sob lip 26, 2003 15:25

Ja byłam strasznie zestrachana :oops: Najśmieszniejsze jest to, że przez całe spotkanie u Offelii nic nie jadłam, choć były rózne pyszne rzeczy. Byłam głodna jak nie wiem ale jak się stresuję to nie mogę jeść. I jak się w końcu wyluzowałam i zaczęłam wcinać ciacho to zaczeli robić mi zdjęcia. Wyszło, że jestem straszny obżartuch :lol:

Falka

Post » Sob lip 26, 2003 16:03

Ech ja byłam strasznie zestresowana.
A przed pierwszym spotkaniem nie wiedziałam kompletnie jak sie zachować. Jeszcze byłam na swieżo po swoich róznych dramatycznych przejściach i to było takie pierwsze wyjście do ludzi w zasadzie od tamtej pory. Myslałam, że umre :oops: Znałam na szczęście odrobine blastara, bo inaczej zapadłabym się pod ziemie :wink: :strach:
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. (Albert Schweitzer)

Witch

Od: Pon lut 04, 2002 15:53

Post » Sob lip 26, 2003 17:15

A ja do tej pory nie poznałam Witch i myślę, że to jest karygodne :evil:

Ofelia

Post » Nie lip 27, 2003 18:06

Ofelia pisze:A ja do tej pory nie poznałam Witch i myślę, że to jest karygodne :evil:

Obiecuje, że nadrobimy...Nie krzyczeć
Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty. (Albert Schweitzer)

Witch

Od: Pon lut 04, 2002 15:53

Post » Nie lip 27, 2003 22:02

Hana pisze:Pamiętam też moje pierwsze spotkanie z Dagą - pojechałam do niej po owies dla Kitki. :ryk:

co sie smiejesz? Dzieki dystrybucji owsa poznalam ladnych pare osob :wink: .
Pierwsze spotkanie odbylam z Zuza, ktora porazila mnie swoim wzrostem - nie wiem czemu oczekiwalam kogos niskiego.
Przy otwarciu drzwi drugiej poznanej przez forum osobie moj wzrok zawisl juz zwyczajowo na wysokosc 180cm, a nastepnie nie znalazlszy nikogo zjechal sporo nizej i zobaczyl Falke :wink:
Ale to bylo jedyne rozczarowanie, zaraz potem Falka powiedziala, ze u mnie jest ladnie, wiec nie moglam byc rozczarowana :wink: :lol:

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Pon lip 28, 2003 1:04

Ja też byłam po owies :lol:

Ofelia

Post » Pon lip 28, 2003 11:08 Re: Lubicie spotkania? Z pamiętnika kombatanta ;)

Falka pisze:Pamiętam pierwsze spotkanie forumowe - jakieś dwa lata temu - jeszcze na koty.pl Ależ ja się bałam :oops: Spotkanie zorganizowała Offelia - byłam dla niej pełna podziwu, że zaprasza tak do domu masę nieznanych sobie całkiem osób i nie ma jakichkolwiek obaw. Spotkanie okazalo sie strzałem w dziesiątkę. I tak się zaczęły nasze realne znajomości :lol:

Ja też byłam. Przyjechałam jako pierwsza :? Spotkałam się przy furtce z Damorkiem (oczywiście nie wiedziałam wtedy, że to Damork).

Asia

Od: Pon lut 04, 2002 16:02

Post » Pon lip 28, 2003 20:16

Moje jedyne jak dotąd spotkanie forumowe odbyło się w Toruniu 21 czerwca. Byłam z Rodzicami, strachy, lęku jakiegoś chyba nie odczuwałam. Czułam się tylko trochę nieswojo, bo żadnych nastolatek/ków ;) nie było :roll:

Izoniusz

Od: Sob gru 07, 2002 20:46

[poprzednia][następna]