Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andziula20 pisze:wymaz wyszedł prawidłowo, nie ma zmian nowotworowych, w ogóle Magik wyglądał dzisiaj bardzo ładnie, dr powiedział że ma lepsze oczy, przytył troszeczkę,za tydzień znów mamy się pokazać. Teraz dostaje jeszcze kropelki do oczu. aaa i odrobaczymy go jeszcze. Apetycik cały czas ma duży.
andziula20 pisze:ja nie wiem ja jak bym mogła to bym miała 100 kotów. a szylkretki mi się zawsze baaardzo podobały.śmiejemy się że jeszcze nam rudzielca brakuje i niebieskiego..
andziula20 pisze:ja nie wiem ja jak bym mogła to bym miała 100 kotów. a szylkretki mi się zawsze baaardzo podobały.śmiejemy się że jeszcze nam rudzielca brakuje i niebieskiego..
andziula20 pisze:na sto niestety nie..ma tak z 5 miesięcy chyba ząbki już ma wymienione..na razie jest jeszcze zestresowana, ale zwiedziła już mieszkanie.Mam nadzieję że szybko się rozkręci, a reszta napewno szybko jej w tym pomoże. A jakie było zdziwienie doktor Asi..
Rozmawialiśmy dzisiaj z dr Jackiem, jak zobaczyli Magika od wewnątrz to zdziwili się że on jeszcze żył, cały był wypełniony tym płynem, miał malutkie serduszko również otoczone płynem, nie dało się nic zrobić.