Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
andziula20 pisze:wymaz wyszedł prawidłowo, nie ma zmian nowotworowych, w ogóle Magik wyglądał dzisiaj bardzo ładnie, dr powiedział że ma lepsze oczy, przytył troszeczkę,za tydzień znów mamy się pokazać. Teraz dostaje jeszcze kropelki do oczu. aaa i odrobaczymy go jeszcze. Apetycik cały czas ma duży.
andziula20 pisze:ja nie wiem ja jak bym mogła to bym miała 100 kotów. a szylkretki mi się zawsze baaardzo podobały.śmiejemy się że jeszcze nam rudzielca brakuje i niebieskiego..
andziula20 pisze:ja nie wiem ja jak bym mogła to bym miała 100 kotów. a szylkretki mi się zawsze baaardzo podobały.śmiejemy się że jeszcze nam rudzielca brakuje i niebieskiego..
andziula20 pisze:na sto niestety nie..ma tak z 5 miesięcy chyba ząbki już ma wymienione..na razie jest jeszcze zestresowana, ale zwiedziła już mieszkanie.Mam nadzieję że szybko się rozkręci, a reszta napewno szybko jej w tym pomoże. A jakie było zdziwienie doktor Asi..
Rozmawialiśmy dzisiaj z dr Jackiem, jak zobaczyli Magika od wewnątrz to zdziwili się że on jeszcze żył, cały był wypełniony tym płynem, miał malutkie serduszko również otoczone płynem, nie dało się nic zrobić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, MB&Ofelia i 1023 gości