WARSZAWA - WAWER zostały dwie bure dziewuszki- szukaja domu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pon lis 05, 2007 19:53 WARSZAWA - WAWER zostały dwie bure dziewuszki- szukaja domu!

Witajcie

Rozpoczynam hurtowe kolejne poszukiwania domków dla kociaków z zaprzyjaźnionej lecznicy.

W tej chwili jest kolejne oblężenie i prócz pomieszczenia gospodarczego pełnego futer - te najbardziej narażone na zarazę siedzą w klatce w samym gabinecie lekarskim. Niestety efekty są takie, że 3 dni temu były zdrowe, a dziś jednen już smarka.
Maluchy trafiły tu przez karmicielkę której udało złapać się maluchy i przy okazji matkę na kastrację. Oczywiście matka okazała się nie dzika za to maluchy..no pieszczochami nie są..nie będę owijać w bawełnę dlatego potrzebują pomocy. To że się oswoją to ich szansa na adopcję.

Dają sie pogłaskać po noskach przez kratę klatki, są jeszcze maluszkami bardzo szybko staną się niekolankowatymi futrami kiedy poświeci im się odrobinę uwagi.

Byłoby wspaniale gdyby znalazł się Dom Tymczasowy chętny maluchy podreperować zdrowotnie i trochę do nich pogadać w wolnych chwilach i poszukać im domków.
Jeszcze cudowniej gdyby znalazły się Domki Stałe..

Myślę że kociaki mają zapewnioną pomoc lekarską gdyby zlitował się nad nimi.Siedzą w tej klatce, nie oswajają się zbytnio i zaczynają chorować.
W kolejce za nimi czekają następne i następne - a te zajmują już chyba ostatnie miejsca jakie są w lecznicy.

kociaków jest 6, mają ok 7 tygodni.

Są młode - z doświadczenia wiem że takie malce bardzo szybko się oswajają. One nie są dzikie nie gryzą nie prychają poprostu się boją człowieka. Dają się brać na ręce ale nieruchomieją i chowają główki pod ludzką pachę.

Może komuś..

Oto spis bobasów:

Mała Szara Kotka

Biało Szara Kotka

Czarny z Białym Kocurek

Mała Szara Kotka nr 2

TriColor z Białym - kotka

Szare Mocne Prążki - nie zapisałam płci...chyba kociczka.

Za chwilkę Więcej fotek..

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i mamusia - bura z rudymi łatami - bardzo miła

Obrazek

rodzina razem:

Obrazek

Obrazek

Czy choć jedna osoba się tu zakocha?
Ostatnio edytowano Czw lis 08, 2007 20:33 przez gagucia, łącznie edytowano 1 raz

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Pon lis 05, 2007 23:22

Trikolorka jest cudna! :-)

Ale jak wezmę na tymczas kolejną bidulkę to mnie TŻ zamorduje piętnaście razy... A

Tak wiec tylko podnoszę i trzymam kciuki za wszystkie koteczki!

Ania_EN

Od: Śro kwi 04, 2007 21:53

Post » Wto lis 06, 2007 8:31

podrzuce..kociaki czekaja a tri ..faktycznie cudo..

Ania_EN ...hmmm 15 razy..pamiętaj że poczujesz tylko ten pierwszy raz potem to juz pikus...niech robi co chce :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto lis 06, 2007 14:54

Chyba wróci do mnie mój ostatni tymczasik...

Ania_EN

Post » Wto lis 06, 2007 20:22

hej to nie dobrze ale dla niego pewnie lepiej

maluchy do góry nikt się wogóle nimi nie interesuje..:(

gagucia

Od: Śro lip 20, 2005 2:54

Post » Wto lis 06, 2007 22:46

Tak sobie myślę, że jedyne co mogę zaproponować to tylko miejsce w mojej zaprzyjaźnionej lecznicy. Tylko, że mimo wszystko każdy dzień kosztuje 10zł, ale naprawdę kociaki mają tam wzięcie. Myślę że finansowo bym to jakos udźwignęła. Pod warunkiem, że mój obecny tymczasik znajdzie szybko domek.

Ania_EN

Post » Śro lis 07, 2007 21:07

hop do góry maluszki!

Czy ktoś o nie pytał?

Ania_EN