Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ais pisze:Kciuki !
I taka mysl z własnego doświadczenia - może się przyda, może nie, bo nie śledziłam dokładnie całego wątku, wiec nie wiem co było stosowane no i owczyiscie co innego młody kotek, co innego stary... ale do rzeczy: na wiosnę 14-letni kot moich rodziców dostał potwornej biegunki, przez długi czas niczym nie można jej było opanować, kot zaczał odchodzić w oczach... gdy już prawie byli przygotowani na ostateczną decyzję, bo nic nie skutkowało, nasza kochana , mądra tarchomińska Dr. D. jako "lek ostatniej szansy" zaproponowała coś, co kiedyś, wcześniej, podawane mu na coś zupełnie innego, "utwardziło" mu qpale -a mianowicie lincospectin. I lincospectin zadziałał. Co więcej - od tamtej pory ( to jest od zakonczenia kuracji lincospectinem w maju) Kuba, choć całe życie robił raczej z tych luźniejszych qpali, robi ładne, zdrowe kupki i tylko zbyt duża ilość mokrego pokarmu mu je rozrzedza. Nie wiem na jakiej zasadzie to zadziałało, nasza doktor też nie, ale zadziałało skutecznie... może przedyskutujcie ze swoją wet?
Femka pisze:Dzisiaj w nocy Malwinka urządziła awanturę o żarełkoTak się dopominała, że Pani Jadzia na rzęsach wstała i nakarmiła kocinkę.
bellavita pisze:Femka pisze:Dzisiaj w nocy Malwinka urządziła awanturę o żarełkoTak się dopominała, że Pani Jadzia na rzęsach wstała i nakarmiła kocinkę.
Takie awantury to sama przyjemnosc, bo wiadac ze Malwinka ma sie wyraznie lepiej![]()
Trzymam kciuki za wdzieczna awanturnicę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 54 gości