Łódź,Rastaman - za TM. bądź szczęśliwy,niezwykły koteczku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 05, 2007 19:41

wzięłaś Rastamana...?

poiuytre

Od: Wto paź 30, 2007 13:25

Post » Pon lis 05, 2007 19:44

czy dobrze rozumiem?
czy ... tak?
czy ... czby .... Rasti?

:dance: :dance: :dance:
[*]BlankaObrazek, [*]Znajdek/Merlin,
[*]OsiołekObrazek, [*]StasiuObrazek, [*]CocoObrazek

Gocha17_

Od: Czw sie 09, 2007 14:53

Wibryska się cieszy..więc..? Georginia..? zabrałaś Rastmana???????
jeeeeeezuuuuuuuu..ryyyyczęęęęęęę ze szcześcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dżampa..Marusia..Domino..Domisia..Dziecko..Scarlet.. .. wszystkie za Tęczowym Mostem :(

Sanna

Od: Nie kwi 24, 2005 19:53

Georg-inia, jesteś WIELKA :1luvu:

Daj na prv namiary na konto, podrzucę coś od siebie. Przepraszam, że nie za dużo, ale sama jestem spłukana :oops:

Usagi_pl

Od: Śro wrz 05, 2007 9:18

Post » Pon lis 05, 2007 19:51

to ja tez, tez poprosze 26 cyferek na pw, na pelny brzuszek i dobre leki dla Rastiego :oops:
[*]BlankaObrazek, [*]Znajdek/Merlin,
[*]OsiołekObrazek, [*]StasiuObrazek, [*]CocoObrazek

Gocha17_

Od: Czw sie 09, 2007 14:53

Post » Pon lis 05, 2007 19:54

Georg-inia pisze:Ale nie mogłam po prostu wyjść z kociarni, zabierając tylko tego małego puchatego kociaczka. Nie mogłam...

doskonale to rozumiem, jesteś kochana, na prawdę :1luvu:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon lis 05, 2007 20:02

Też bardzo proszę o nr konta na priva, jeśli nie będzie w wątku - dorzucę się w miarę możliwości. :)

Trafiłam na to forum z allegro za Rastamanem - on naprawdę ma coś ma w oczach. Nie mogłam niestety wziąć go do domu. Nigdy nie miałam kota, więc upłynęłoby trochę czasu zanim dowiedziałabym się o najbardziej podstawowych rzeczach. Nie mam dobrych warunków, kot spędzałby większość czasu sam w kawalerce bez balkonu, a na dodatek mieszkam we Wrocławiu... Cieszę się bardzo że R. znalazł dom.

Sova8

Od: Pon lis 05, 2007 19:27

Post » Pon lis 05, 2007 20:10

Sova8-to pewnie dom tymczasowy ale najlepszy pod sloncem,

Georg-inia- uwielbiam Cię :D :1luvu:
i pisz kochana jak Rastus zareagował na domek :)
czy on był wczesniej z Anatolem w jednym boksie? Bo jesli tak to ma chlopak kolege :D

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon lis 05, 2007 20:15

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :dance: :dance: :dance: :ryk: :ryk: :ryk:
proszę o nr konta na priv
chcę wspomóc Rastusia.

ewcia99

Od: Wto mar 13, 2007 14:27

Post » Pon lis 05, 2007 20:21

Parę godzin mnie nie było i takie wieści :) Georginia :1luvu:
Dostałem Wasze maile dziewczyny, ale nie byłam w stanie pomóc w sprawie transportu, przed chwilą wróciłam z Sieradza. Inga nr konta ras,ras :)
Sova8 jak Georginia, doświadczona kociara podleczy Rasta to zawsze mogę Ci go do tego Wrocławia pzywieźć, przy świadkach mówię :) A kot do szczęścia potrzebuje kochającego człowieka, bez balkonu się obejdzie. W podpisie mam też śliczną koteczkę do wydania w bardzo dobre ręce :wink:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon lis 05, 2007 20:25

Georginia coś tam mówiła, że ją chyba TŻ z domu wyrzuci,
obiecałam, że ją Pisiokoty przyjmą :D
koty z pewnościa odstąpią cioci domek w drapaku, wygodny jest, nie będzie źle :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lis 05, 2007 20:49

Georginia jesteś wielka!!! Również poproszę nr konta, wspomogę jak tylko będę mogła!

kaska334

Od: Śro maja 02, 2007 14:05

Post » Pon lis 05, 2007 20:52

Spotkałam Ingę w lecznicy u CoolCaty z kontenerkiem. A w kontenerku kto? :roll: :roll: :roll: normalnie zaniemówiłam. Rastuś we własnej osobie.

Inga :1luvu:

Rastuś pojechał do Ingi oczywiscie na tymczas i cały czas szuka domku więc nie uciekajcie z wątku, dalej szukamy domku!!!

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lis 05, 2007 21:02

Ja też poproszę nr konta na pw. :D

Wreszcie będę mogła trochę się zdrzemnąć :D , bo już spac nie mogłam.

Ale super nowiny :D

MarciaMuuu

Od: Sob sie 25, 2007 19:36

Post » Pon lis 05, 2007 21:16

TŻ z domu nas nie wyrzucił, ale wesoło nie jest :roll:

powiem Wam tak: nie mogłam go tam zostawić, chociaż nie mogę mu do końca pomóc :oops: już tłumaczę dlaczego...

CoolCaty zbadała dziś Rastusia, mówi, że "na macanego" w środku kota jest ok, ale wiadomo, że resztę pokażą wyniki. W czwartek zrobimy krew i testy.
Dziś w klinice u CoolCaty Rastek wręcz rzucił się na puszkę hill'sa , wtrąbił prawie całą, musiałyśmy mu zabrać. Więc być może rzeczywiście jego stan wynika z depresji. Zobaczymy w piątek, jak będą wyniki badań...

Kto zna Rastusia, ten wie, że jego imię pochodzi od dredów, które kot ma. Do skóry nie dochodzi powietrze, skóra jest cała czerwona, na pewno jest tam i grzyb. Żeby to załatwić raz a dobrze, trzeba by kota ogolić i wykąpać. Bez zgolenia tych dredów nie da rady, bo się nie da z nich dobrze wypłukać szamponu. Pewnie wszystkie zmiany skórne zniknęłyby jak ręką odjął, tyle że... u mnie w domu to niemożliwe :( mieszkamy w starej kamienicy, nie mamy ogrzewania, znaczy zimą palimy w piecu, ale to i tak nie da temperatury takiej, żeby "łysy" kot nie marzł. Dodatkowo, przy chudości Rastka, w takim wychłodzonym mieszkaniu - zapalenie płuc murowane :(

jeśli więc znajdzie się dom stały, czy choćby tymczasowy, lepszy niż mój, oddam Rastusia z czystym sumieniem :oops:

no i jeszcze jedno. Głupio mi strasznie, ale naprawdę jestem spłukana. Zęby i sikanie Niuńka, leczenie Anatolka, nadszarpnęły nasze finanse :oops: dostałam od Was pw, deklaracje w wątku, kochane jesteście :love: jeśli ktoś więc może, to bardzo prosimy o wsparcie :oops: pw zaraz zacznę wysyłać. Rozliczenie oczywiście będzie, a jeśli pieniążki zostaną i znajdzie się inny DT, natychmiast przekażę wpłaty.

a sam Rastuś... śpi :) dziś tyle się wydarzyło w jego kocim życiu, że biedaczek odsypia :)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]