Z pamiętniczka karmicielki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 04, 2007 12:28

Podrzucę Śmietankę, może zaświeci dla niej słoneczko :kitty:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Nie lis 04, 2007 17:14

ja też podniosę piękną puchatkę :)
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon lis 05, 2007 10:07

Podniosę Śmietankę :) z nadzieją na lepsze wieści ze Zdroju..

Agusia

Od: Czw wrz 16, 2004 10:17

Post » Pon lis 05, 2007 12:14

Podniosę, plis plis plis !!!
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon lis 05, 2007 12:27

Halo,przeciez Bona i Śmietanka ida do mnie na DT,więc trzeba sie martwic o DS. :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon lis 05, 2007 12:29

Iweta pisze:Halo,przeciez Bona i Śmietanka ida do mnie na DT,więc trzeba sie martwic o DS. :D

:king:
Obrazek

carmella

Post » Pon lis 05, 2007 13:32

W takim razie za DS dla kotek :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto lis 06, 2007 3:30

Iweta pisze:Halo,przeciez Bona i Śmietanka ida do mnie na DT,więc trzeba sie martwic o DS. :D

Tak, Bonka i Śmietanka mają tymczas, za co Ci Iweto już oficjalnie dziękuję! :1luvu: :aniolek:

Tymczasu szukają jeszcze Kubusie, a ja szukam Kubusiów. Codziennie, bezskutecznie.
Za to przy tej okazji natykam się na inne znaleziska, wczoraj na przykład na trzy...
Ale o tym potem.

Bo przede wszystkim chciałam podziękować tym, którzy nam przedłużyli egzystencję o ostatnie dwa tygodnie - czyli starym przyjaciołom, nieraz już nas wspierającym:

Carmelli :1luvu:
Agusi :1luvu:
Magdalenie :1luvu:
Julicie :1luvu:

Progect dziękuję za paczkę z karmą i polarami! :1luvu:
(Asiu - jak mam takie ładne polary włożyć do pudeł? 8O )

Bombie – za paczuszkę dla kotów z tradycyjną wkładką! :1luvu:

Wraz z aukcją Sibii, której także jeszcze raz dziękuję! :1luvu: - otrzymałam od Was w sumie 316 zł!

I jednocześnie od razu proszę :oops: - choć w tej sytuacji może brzmi to dziwnie - ale jeśli ktoś mógłby nas jeszcze wspomóc...

Niestety, przeszło połowę z otrzymanych pieniędzy musiałam odprowadzić tam, skąd wzięłam, głównie by pokryć koszty związane z kastracją Stefci i Urwisia... I znów konto świeci pustką. A kotów przybywa i jedzą na potęgę. Powinnam zamówić suche i żwirek, a nie mogę odłożyć takiej sumy - wszystko schodzi na bieżąco... Dlatego byłabym ogromnie wdzięczna za dalsze wsparcie w jakiejkolwiek postaci. Również dla kotek poniekąd zdrojowych, które są jeszcze w lecznicy - Bonki i Śmietanki - za które Berni będzie musiała wkrótce uregulować rachunek, ciągle przewyższający dotychczasowe wpływy.

Jednocześnie bardzo dziękuję Berni, Iwecie i Carmelli za pomoc dla tych kotek - także w postaci pięknych aukcji :1luvu: I wszystkim, którzy licytowali/ licytują (ciągle jeszcze można)! :1luvu:

---

jola.goc

Od: Śro mar 31, 2004 13:25

Post » Wto lis 06, 2007 14:55

Otrzymałam jeszcze dwie wspaniałe przesyłki:
- trzy styropianowe pudła od Julity W. - to już druga dostawa, dziękuję Ci ogromnie, Julko! :1luvu: Dziś zaniosę domek dwóm kotkom, które odkryłam na tyłach zdrojowej kawiarenki - śpią przytulone do siebie, na wycieraczce pod drzwiami...

- całe opakowanie Fenbenatu i aż 10 tabl. Pratelu od Praksedy! Mam nie tylko na drugie odrobaczenie kotów, ale i na wiele następnych – jesteś niesamowita, Praksedo! 8O :1luvu:

---

jola.goc

Post » Wto lis 06, 2007 15:43

Jolu trzymamy za Ciebie kciuki i licytujemy na bazarku :wink:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto lis 06, 2007 18:38

:ok:
Obrazek

carmella

Post » Wto lis 06, 2007 19:55

Jola, ja tu tak rzadko zaglądam, ale teraz zajrzałam... i ujrzałam... o mamo!!! Jaki Urwiś jest pięęękny!!!!
:love:
Och, jaki piękny! Jaki czarny...!
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Śro lis 07, 2007 7:32

mają koteczki szczęscie :D :D
Iweta naprawde z nieba nam spadłaś.

Kotki bedą do odbioru przez weekend, juz bez szwów.To sie jeszcze jakos zgadamy. Bona po odrobaczeniu juz wogóle nie kaszle. Smietanka domaga sie od kazdego głasków. weci są nią zachwyceni, mówią że spokojnie moze isc do domu z dzieckiem, ma cudowny charakter.
Bona pierwsze kilka dni traktowała lecznice jak salon relaksu-smieją sie weci. Lezała do góry brzuchem przyprawiając kolejne osoby o palpitacje, bo wygladało to troszkę nienaturalnie.Ale kiedy struchali weci podbeigali do klatki to Bona otwierała leniwie jedno oko i mruczała.
Obie załatwiają sie do kuwety.

Dzięki Majce13 i Wanili, które zalizytowaly w aukcjach mamy już 111 zł na koncie. Ale napewno kwota jest większa, bo skonczyła sie aukcja skarpetkowa,którą wygrała Anita5, ale nie zdazylam sprawdzic wczoraj konta.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Śro lis 07, 2007 8:12

anita5 pisze:Jola, ja tu tak rzadko zaglądam, ale teraz zajrzałam... i ujrzałam... o mamo!!! Jaki Urwiś jest pięęękny!!!!

Jest do wzięcia, od zaraz! :) Oprócz Urwisia można będzie tym wątku zobaczyć (po sfotografowaniu) jeszcze 10 innych czarnych, co jeden to ładniejszy. Musisz częściej zaglądać :wink:

A ja muszę częściej zaglądać na koci bazarek, bo dopiero dzięki Bettysolo odkryłam takie kwiatki:

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67945&highlight=

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=68118&highlight=

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67 ... sc&start=0

Magicmado, Iweto, Szymkowa - bardzo Wam dziękuję! :cat3:

Właśnie odzyskałam łączność z netem, którą utraciłam wczoraj wieczorem - akurat teraz, kiedy czas spać po bardzo owocnej nocy 8)

---

jola.goc

Post » Śro lis 07, 2007 10:07

anita5 pisze:Jola, ja tu tak rzadko zaglądam, ale teraz zajrzałam... i ujrzałam... o mamo!!! Jaki Urwiś jest pięęękny!!!!

Bo to ogólnie jest zagłębie czarnych kotów :twisted:
Obrazek

carmella

[poprzednia][następna]