Ten kocurek idzie jutro do domu z końmi, psami, ogrodem i będzie miał super:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sis pisze:Pisiokot, zdjęcia Lusi, które mam, poszły mailem do Ciebie.
A tutaj inne maluchy:
pisiokot pisze:Malati, poproszę Cię nr konta CoolCaty na pw (wiem, że masz, bo jej kiedyś wysyłałaś pieniądze, pamiętam z wątku Kwaska), nie chciała dzisiaj ode mnie pieniędzy na Williama, nie będę się z nią targować, ma brać od nas pieniądze i już. Jeszcze nie jest Rockefelerem
Sis pisze:zrobię opis dla tygryska z 2, nr 74, taki miziak niedawno przyjęty, i wyślę do Marcina.
Pisiokot, zrobić opis dla kotki tygryski z 3, tej co ją tydzień temu obfotografowałam? czy zrobisz? żebyśmy się nie zdublowały.
Wiliam jest w stanie tragicznym. Słania się na nogach. Nie może jeść. Bardzo go boli przy próbach nawet napicia się wody. W buzi i w gardełku ma krwawe nadżerki. z oczu leci ropa. Zabrałam go do domu, ale już obserwując go u mnie widzę, ze rokowanie w jego przypadku jest bardzo ostrożne.
Sis pisze:zrobię opis dla tygryska z 2, nr 74, taki miziak niedawno przyjęty, i wyślę do Marcina.
Pisiokot, zrobić opis dla kotki tygryski z 3, tej co ją tydzień temu obfotografowałam? czy zrobisz? żebyśmy się nie zdublowały.
Jak Twój nowy "pisiokot"?
Georg-inia pisze: Nie widziałam tez Dakusi vel Wandzi? poszła do domu?
Sis pisze:ok, powiem, żeby zdjął.
Wandzi-Dakusi nie widziałam wczoraj.
Dziewczyny, które były w sobotę - poszła do domu?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, Google [Bot], nfd i 847 gości