magicmada pisze:Aniu jestes aniolem, bardzo silnym i pracowitym aniołem.
Ja się pod tym nie mogę nie podpisać

Cytrynki niestety nie znam osobiście, ale rozczuliłam się i wzruszyłam po tym co Pisiokot napisała

Trzymam kciuki za Williama

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magicmada pisze:Aniu jestes aniolem, bardzo silnym i pracowitym aniołem.
Sis pisze:Czemu one takie chude? nawet na jedzeniu "marketowym" koty wyglądają lepiej....
CoolCaty pisze: dom znalazły dziś:
- koteczka z szafy - dziś przywieziona
- kocurek nr 42 - duzy czarny, piękny, który trafił chyba w zeszłym tygodniu- dwa maluchy
- koteczka z klatki nr 8 (biało0czarna wysterylizowana)
- koteczka nr 48 (chyba) - około 9 miesięczna, wysterylizowana
- kocurek burasek - Stasiu
CoolCaty pisze:
do schroniska przywieziono
- rodzeństwo pół długowłosych kociąt w których dopatrzyć można by się norweskich leśnych (jedno z nich znalazło dziś dom)
- dorosłego kocura, młodego, czarno białego, który dostał paniki po wejściu do boksu, od razu zesikał się pod siebie i schował po szafką
- umierająca kotkę - pan powiedział, ze jak ją wyleczą to ja mają mu odwieźć![]()
- koteczka 4 miesięczna czarno biała
CoolCaty pisze: - Lucynka - kotka nr 12 umiera. Trafiła do schroniska 12 czy 13 października i to wystarczyła by stanęła na progu śmierci. Kotka jest odwodniona, słaba, nie może ustać na nogach. Jest zaklejona ropą, nie może oddychać, nie je i nie pije. W tej chwili ona umiera. Nawet gdyby znalazł się bardzo troskliwy tymczas, to nie wiem czy da radę. Może...
CoolCaty pisze: - William - w ciągu tygodnia stracił ponad połowę masy swojego ciała. Jest teraz szkielecikiem w podkurczonej pozycji. Bardzo słabym.
Magija pisze:Ania, czy te ze szpitalika, w zlym stanie mozecie obfocić? Załóżmy im wątki - osobne, tutaj zginą w natłoku informacji...
CoolCaty pisze:Magija pisze:Ania, czy te ze szpitalika, w zlym stanie mozecie obfocić? Załóżmy im wątki - osobne, tutaj zginą w natłoku informacji...
Na jutro zapowiadała się chyba Sis, to ją poproszę, żeby obfociła wszystkie chore koty. Ja porobię sobie notatki o każdym. Czy potem mam Ci to przesłać, czy od razu sama założyć wątek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina i 663 gości