POZNAŃ! tricolor i albinos-czy ich przyjaźń przetrwa? :(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt lis 02, 2007 10:31

hop na gore!!! :(
Obrazek
Obrazek

miaa

Od: Wto paź 12, 2004 7:37

Post » Pt lis 02, 2007 14:10

:? :cry:

Patr77

Od: Wto wrz 12, 2006 0:05

Post » Pt lis 02, 2007 15:20

banerek :)

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/jqkg][img]http://iup.in/img/guest/a3.jpg[/img][/url]
Ostatnio edytowano Sob lis 03, 2007 12:13 przez amyszka, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt lis 02, 2007 15:24

Banerek:

Obrazek

Ostatnio edytowano Sob lis 03, 2007 12:10 przez amyszka, łącznie edytowano 2 razy
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt lis 02, 2007 15:37

jak tylko mi się zwolni miejsce, to sobie podepnę banerek..

Patr77

Post » Pt lis 02, 2007 16:48

Ja juz sobie dodalam bannerek.

kibicuje kotikom, sa przeurocze...napewno znajda dom

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt lis 02, 2007 16:54

śliczne....
też mi się wydaje że lepiej żeby znalazły jeden,wspólny domek...
są tak piekne że wydaje mi się to możliwe...
w jaki sposób można podpiąć bannerek?nie umiem...:-(
ObrazekKacperObrazekKiaraObrazekMilka
Obrazek

beti1099

Od: Pt maja 04, 2007 8:11

Post » Pt lis 02, 2007 19:31

No i muszę się wtrącić... To są moje koty i decyzja o ich oddaniu nie przyszła mi łatwo... Ale wybór jest jednoznaczny - albo zdrowie naszego syna, albo koty... Nie mamy ich gdzie umieścić... Nawet mój przyjaciel, który ma już 6 kotów nie weźmie kolejnych... Nie wiem kto z Was i gdzie usłyszał (przeczytał) te bzdury o ich uśpieniu...
Nie życzę Wam, miłośnikom tych pięknych zwierząt, takiego przeżycia - siedzicie z dzieckiem u alergologa, patrzycie na plecki pokłute alergenami i jedna, jedyna, rosnąca czerwona kropka w miejscu opisanym "koty"...

Decyzja była wspólna, ale mnie jest trudno pogodzić się z tym, że Nasi domownicy, najlepsi przyjaciele mają zniknąć, że któregoś dnia wrócę do domu i nie przywita mnie radosne miauczenie - bo kotki będą już w innym domu...

Dlatego jak widzę jakieś pierdoły o uśpieniu moich kotów, widzę jak ktoś wykorzystuje _moje_ zdjęcie moich ulubionych kotków do stworzenia jakiegoś bzdurnego i niczym nie uzasadnionego banerka to szlag mnie trafia...
Gratuluję wam tak łatwej oceny ludzi na podstawie nie sprawdzonych informacji...
Życzę spokojnych snów...
Krzysztof Wacławek

wkrzys

Od: Pt lis 02, 2007 19:05

Post » Pt lis 02, 2007 20:09

Przed chwią dostałam wiadomość od właściciela kotków że nie życzy sobie żeby wykorzystywać foty jego kotów do banerka i o treść w nim zawartą dlatego proszę wszystkich żeby tych banerków nie brać do podpisów.Próbowałam je usunąć ale niemogę :evil:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt lis 02, 2007 20:25

Wydaje mi się że moze niefortunny jest napis o uspieniu kotów w banerku, bo własciciele nie mają przecież zamiaru tego zrobic.
Koty potrzebuja znaleźć pilnie nowy dobry dom.
Rozumiem rozpacz wlascicieli, staneli przed wyborem zdrowie dziecka albo koty.
Ale przeciez chcę znaleźć im nowy dom.
Może wystarczy tylko zmienić napis w banerku.
Może właściciele zgodza się na wykorzystanie zdjęcia jeżeli treść banerku bedzie przez nich zaakceptowana. Chodzi przeciez o dobro kotów i szybkie znalezienie im domu. A chcą tego zarówno właściciele jak i forumowicze.
Koty sa śliczne i mam nadzieję że szybko znajdą dom.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pt lis 02, 2007 20:34

Śledzę wątek od poczatku. Po kilkugodzinnej przerwie zajrzałam znowu i pierwsze co zobaczyłam to ten banerek 8O . Przyznam szczerze, że miałam zamiar napisać co o nim myślę.
Dzięki Bogu już nie muszę, przeczytałam jak zareagowł właściciel i wcale mu się nie dziwię.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt lis 02, 2007 20:45

Ufff.... Dziekuję za zrozumienie...
Rzeczywiście, zgadzam się, że gdyby napis na banerku był inny nie miałbym nic przeciwko... Wszystko to niefortunny zbieg okoliczności i czyjeś przypadkowe słowa... No i poniosło mnie...

Pozdrawiam
Krzysztof Wacławek

wkrzys

Od: Pt lis 02, 2007 19:05

Post » Pt lis 02, 2007 20:48

Wszystkich którzy chcą pomóc kotkom i nie ranić uczuć właściciela (którego serdecznie przepraszam jeszcze raz) proszę o korzystanie z tego banerka:

Obrazek

Ostatnio edytowano Sob lis 03, 2007 12:09 przez amyszka, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob lis 03, 2007 2:46

hops na górę!

Patr77

Post » Sob lis 03, 2007 9:56

wkrzys czy jesteś pewien, że zrobiłeś wszystko co się dało, żeby zapewnić kotom co się da?
Mój brat jak był młodszy trzy razy trafił do szpitala, bo się dusił tak, że niemal udusił (z tego co zrozumiałam z Twoich słów bardzo podobne objawy do tych, które ma Twój syn). Wtedy całe szczęście nie do końca wyszło co to może być, zresztą na początku nie zostały te problemy powiązane z alergią. Kiedy to się stało (a było to już 15ście lat temu) zaczęliśmy go leczyć ale nie oddaliśmy nasich kociopsich przyjaciół. Teraz mój brat jest sportowcem, ma kondycję jak mało który chłopak w jego wieku, kot kolejny z nami mieszka, psiaki z nim śpią w łóżku, zresztą kot też przychodzi... alergia kocia zawsze niestety wychodzi nawet u osób bez niej, a alergeny w mieszkaniu utrzymują się jeszcze przez pół roku.

Mimo wszystko kiciom życzę wspaniałego domku gdzie nie będzie alergii i będą bardzo, bardzo mocno kochane! Należy im się, zresztą jak każdemu kotu! Chociaż chyba tutaj na forum ciężko taki domek będzie znaleźć.

wkrzys czy zrobiliście ogłoszenia w lokalnych gazetach? Porozwieszaliście je u weterynarzy i na sklepach z artykułami dla zwierząt?

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

[poprzednia][następna]