ALICJA, MAKSIU, ZUZIA - toczy się życie:):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 28, 2007 17:55

Amika6 pisze:Przepraszam Zuziu, źle zrozumiałam. Myślałam, że tylko nie możesz ich powiększyć. No, ale do jutra już coraz bliżej :D popatrzysz sobie w pracy :wink:

Właśnie, już nie mogę się doczekać jutra. A swoją drogą, jak ten bezprzewodowy internet ma tak "łazić" wolno, to...należy się nad nim zastanowić....

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pon paź 29, 2007 8:01

Amika, zdjęcia są rewelacyjne!!!
Koniecznie wklej te pozostałe tutaj, niech wszyscy zobaczą. Kota w locie nie każdy przecież miał okazję oglądać. Dyzio jest SUPER, zdolna bestia - tak wysoko podrzucać obiadek też nie każdy kot potrafi :P . Fajne masz te bliźniaki, nie narzekaj, że mało pieszczotliwe. Ale są zdolne, rozrywkowe, nie nudzisz się z nimi. Wystarczy dać kawałek mięska i ...nie trzeba chodzić do kina :P I oszczędność jest :P :lol: A ogony jakie mają cudne.... :P

zuzia96

Post » Pon paź 29, 2007 11:06

zuzia96 pisze:Amika, zdjęcia są rewelacyjne!!!
Koniecznie wklej te pozostałe tutaj, niech wszyscy zobaczą. Kota w locie nie każdy przecież miał okazję oglądać. Dyzio jest SUPER, zdolna bestia - tak wysoko podrzucać obiadek też nie każdy kot potrafi :P . Fajne masz te bliźniaki, nie narzekaj, że mało pieszczotliwe. Ale są zdolne, rozrywkowe, nie nudzisz się z nimi. Wystarczy dać kawałek mięska i ...nie trzeba chodzić do kina :P I oszczędność jest :P :lol: A ogony jakie mają cudne.... :P

Zuziu, rewelacyjne to by były, gdyby nie ich jakość :D . Niestety, szybkość skoków i fikołków jest taka, że nie jest to takie proste. Często też wyskakują z kadru, a uchwycone przewrotki w powietrzu wychodzą rozmazane.

Zatem moi kochani oto dwa cyrkowe koty. Tak wygląda zabawa ptasim piórkiem (dla mojego bezpieczeństwa nasadzonym na patyk do szaszłyków :lol: ) :

Fruwająca Jusia
Obrazek Obrazek Obrazek

Dyzio jako Duszek Kacper
Obrazek Obrazek Obrazek No i padliśmy Obrazek

Zuziu przed chwilką dostałam kubeczek. Dziękuję, śliczny i cały :lol:
Dziekuję też za upominek dla Kocianków. Trochę zbyt kaloryczny (a musimy się odchudzić!!!) więc poczęstuję naszego piwnicznego kocurka :D
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon paź 29, 2007 22:41

Amika6 pisze:
zuzia96 pisze:Amika, zdjęcia są rewelacyjne!!!

Zuziu, rewelacyjne to by były, gdyby nie ich jakość :D . Niestety, szybkość skoków i fikołków jest taka, że nie jest to takie proste. Często też wyskakują z kadru, a uchwycone przewrotki w powietrzu wychodzą rozmazane.

Zuziu przed chwilką dostałam kubeczek. Dziękuję, śliczny i cały :lol:
Dziekuję też za upominek dla Kocianków. Trochę zbyt kaloryczny (a musimy się odchudzić!!!) więc poczęstuję naszego piwnicznego kocurka :D

Amiko, a co Ty myślisz, łapiesz kota w locie i chcesz, żeby Ci pozował, może jeszcze "uśmiech proszę". Zdjęcia są tak cudowne, że cały dzień nie mogłam pracować, tylko oglądałam zdjątka. :lol: Są naprawdę rewelacyjne!!!! :lol:
Moje wylegujące się się na kolanach dwa leniwce powinny też zobaczyć swoje koleżeństwo w akcji. :lol: Maksio w najwyższych porywach hulanek z mięskiem nigdy nie osiągnął takiej wysokości, co Dyzio. A Jusia... CUDO W LOCIE

I proszę mi nie odchudzać kociastych, bo jak się ma tyle ruchu, to i dodatkowy posiłek zawsze się przyda :lol:
Ostatnio edytowano Śro paź 31, 2007 9:44 przez zuzia96, łącznie edytowano 1 raz

zuzia96

Post » Pon paź 29, 2007 23:19

zuzia96 pisze:
I proszę mi nie odchudzać kociastych, bo jak się ma tyle ruchu, to i dodatkowy posiłek zawsze się przyda :lol:

Niestety musimy, pan doktor wydał takie zalecenie :roll: :wink:
Obrazek

Amika6

Post » Wto paź 30, 2007 8:38

Amika cudne koty masz, świetne foty! jak Ty robisz zdjęcia łapiąc footra w locie? 8O .
Dzień dobry Zuziu - witam wszystkim cieplutko!
Marcelibu

Post » Wto paź 30, 2007 9:22

Witam również i miłego dnia życzę wszystkim Dużym i ich fooootrom :lol: :lol: :lol:

zuzia96

Post » Wto paź 30, 2007 10:02

Gdzie ja bylam ze mnie na tym watku jeszcze nie bylo? Sama sie sobie dziwie, bo powinnam, chocby i z tego powodu, ze my - Rzeszowiacy - powinnismy razem sie trzymac. :D
Ciesze sie bardzo, ze kociaki maja taki wspanialy dom. Pozdrawiam i obiecuje, ze bede tu - w miare mozliwosci czasowych - zagladac.

I przepraszam za brak polskich liter ale inaczej wysylanie tego postu trwaloby chyba godzine.

YBenni

Od: Nie maja 20, 2007 22:04

Post » Wto paź 30, 2007 10:49

Witam Cię Benni w naszym wątku, różne tu rzeczy się dzieją, ostatnio mamy nawet fruwające footra. Super, prawda? :lol:
Miło gościć krajankę :lol: :lol: i mam nadzieję, że już teraz będziesz stałym gościem u Alusi i Maksia :kitty: :kitty: i innych zaprzyjaźnionych footer :dance: :dance:

zuzia96

Post » Śro paź 31, 2007 8:47

Obrazek

Amika6

Post » Śro paź 31, 2007 9:14

Witamy, witamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
U nas dzisiaj brzydki dzień :cry: pada :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A u Was????? :D

zuzia96

Post » Śro paź 31, 2007 9:23

zuzia96 pisze:Witamy, witamy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
U nas dzisiaj brzydki dzień :cry: pada :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A u Was????? :D

U nas niestety tak samo :( :( :(
Mam nadzieję, że filmik poprawił trochę humor :lol:

Zuziu może skasuj zdjęcia z cytatu w swoim poście, bo trochę tu za dużo tych moich Kocianków. Jak by nie było to przecież wątek Alusi i Maksia.
Obrazek

Amika6

Post » Śro paź 31, 2007 9:24

Dzień Dobry !!!
U nas też paskudnie a na niebie chmury
człowiek siedzi w pracy w taki dzień ponury..........
Głaski dla ślicznej Alicji i Maksia !!! :D :D :D

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro paź 31, 2007 9:30

No to może chociaż tutaj niech nam poświeci Obrazek
Obrazek

Amika6

Post » Śro paź 31, 2007 9:53

bubor pisze:Dzień Dobry !!!
U nas też paskudnie a na niebie chmury
człowiek siedzi w pracy w taki dzień ponury..........
Głaski dla ślicznej Alicji i Maksia !!! :D :D :D

Witaj Bubor :lol: :lol: :lol:
Głaski zostaną przekazane po pracy. Chciałam Ci powiedzieć, że u Alusi też już jest poprawa zdrówka, ranka alergiczna na pleckach zaczyna się goić.... :lol:

zuzia96

[poprzednia][następna]