Amika6 pisze:zuzia96 pisze:Amika, zdjęcia są rewelacyjne!!!Koniecznie wklej te pozostałe tutaj, niech wszyscy zobaczą.
Kota w locie nie każdy przecież miał okazję oglądać. Dyzio jest SUPER, zdolna bestia - tak wysoko podrzucać obiadek też nie każdy kot potrafi

. Fajne masz te bliźniaki, nie narzekaj, że mało pieszczotliwe. Ale są zdolne, rozrywkowe, nie nudzisz się z nimi. Wystarczy dać kawałek mięska i ...nie trzeba chodzić do kina

I oszczędność jest

A ogony jakie mają cudne....

Zuziu, rewelacyjne to by były, gdyby nie ich jakość

.
Niestety, szybkość skoków i fikołków jest taka, że nie jest to takie proste. Często też wyskakują z kadru, a uchwycone przewrotki w powietrzu wychodzą rozmazane. Zuziu przed chwilką dostałam kubeczek. Dziękuję, śliczny i cały
Dziekuję też za upominek dla Kocianków. Trochę zbyt kaloryczny (a musimy się odchudzić!!!) więc poczęstuję naszego piwnicznego kocurka

Amiko, a co Ty myślisz, łapiesz kota w locie i chcesz, żeby Ci pozował, może jeszcze "uśmiech proszę". Zdjęcia są tak cudowne, że cały dzień nie mogłam pracować, tylko oglądałam zdjątka.

Są naprawdę rewelacyjne!!!!
Moje wylegujące się się na kolanach dwa leniwce powinny też zobaczyć swoje koleżeństwo w akcji.

Maksio w najwyższych porywach hulanek z mięskiem nigdy nie osiągnął takiej wysokości, co Dyzio. A Jusia...
CUDO W LOCIE
I proszę mi nie odchudzać kociastych, bo jak się ma tyle ruchu, to i dodatkowy posiłek zawsze się przyda